Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرعامل باشگاه استقلال اظهار داشت پرداخت بدهی انباشته شده 12 سال گذشته استقلال در مدتی کوتاه نشدنی است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان، سیدرضا افتخاری در گفت‌وگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، جلسه امروز (شنبه) مدیران عامل سه باشگاه استقلال، پرسپولیس و تراکتورسازی با مسعود سلطانی‌فر را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: جلسه بسیار خوبی بود که گزارش اقدامات باشگاه در خصوص اخذ مجوز حرفه‌ای‌گری را به وزیر ارائه دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان این که طی چند ماه اخیر بخش عمده‌ای از بدهی‌های خود را پرداخت کرده‌ایم، گفت: بدهی‌هایی که طی 12، 10 سال گذشته انباشته شده بود با تدبیر و رایزنی تعیین تکلیف شد. در دوره مدیریت آقای سلطانی‌فر، بازیکنان و مربیان برای تعیین تکلیف بدهی‌ها دعوت شدند و موج خوبی در بین آنها ایجاد شد و آنها احساس کردند که مورد توجه قرار گرفته اند.

وی به گلایه از برخی رسانه‌ها در انتشار اخبار منفی و بعضاً کذب و ایجاد روحیه منفی در بین هواداران و بازیکنان پرداخت و خاطرنشان کرد: اگر قرار باشد خبری را به هواداران بدهیم، خودمان این کار را از مراجع رسمی و مشخص انجام خواهیم داد؛ حتی اگر این خبر به نفع‌مان نباشد. هیچ موقع به هواداران دروغ نگفته و نخواهیم گفت و این مسئله در مذاکرات ما با بازیکنان و مربیان نیز تاکید شده است.

افتخاری خاطرنشان کرد: شرایط کنونی باشگاه در مرحله کنونی استثنایی است؛ این که بدهی انباشته شده 12 سال گذشته در مدتی کوتاه پرداخت شود، نشدنی و غیرقابل باور است. همه باید کمک کنند تا تفاهم خوبی صورت گیرد و این مشکل به صورت ریشه‌ای حل شود.

مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان این پرسش که اگر این سه باشگاه نتوانند جواز حرفه‌ای‌گری را بگیرند، چه کسی متضرر خواهد شد؟، یادآور شد: هیچ کس از این اتفاق سود نخواد برد. بنابراین تمام تلاش ما این است که در این برهه زمانی مرحله به مرحله پیش برویم که خوشبختانه تا این جا توانستیم با اقدامات مثبتی که انجام شده رضایت فدراسیون و AFC را جلب کنیم.

افتخاری در ادامه این گفت‌وگو با تقدیر از بازیکنانی که باشگاه را در این امر یاری کردند، گفت: تعدادی از بازیکنان با گذشت از 60 درصد مطالبات‌شان به معنای واقعی باشگاه را همراهی کردند، اما تعدادی هم مقاومت کردند و وکلای‌شان قول گرفتن صد در صد طلب را داده بودند که ما از همین جا می‌گوییم که «پرداخت این حجم بدهی‌ها در این فرصت کوتاه نشدنی است».

وی پرداخت این مطالبات را نه در این روزها بلکه به سال گذشته ارجاع داد و افزود: از سال پیش از بازیکنان و مربیان برای تسویه و تعیین تکلیف بدهی‌ها دعوت کردیم که آمار آن به موقع منتشر خواهد شد. بدهی‌های باشگاه تمام نشده، اما به مراتب سبک‌تر شده و در حال سبُک‌سازی است. خوشبختانه از زمانی که من به این باشگاه آمدم، یک ریال بدهی نداشتم، بلکه طبق آخرین آمار نزدیک به 20 میلیارد تومان بدهی‌های گذشته را پرداخت کردم. همین که ریالی برای نسل‌های آینده بدهی به یادگار نگذاشته‌ایم، خودش کار بزرگی است.

مدیرعامل باشگاه استقلال با بیان این که سال گذشته بین هشتاد تا صد درصد پول بازیکنان را پرداخت کرده و قرارداد جدید بسته‌ایم، خاطرنشان کرد: متاسفانه در گذشته این‌گونه عمل نشده و ما دَه‌ها چک برگشتی که دست اشخاص حقیقی و حقوقی بود را جمع‌آوری کردیم.

«بنای ما جلب رضایت همه طلبکاران است»، افتخاری با تاکید بر این نکته، اضافه کرد: هر بازیکنی که به کنفدراسیون فوتبال آسیا شکایت ببرد، به فدراسیون فوتبال ارجاع داده می‌شود. فدراسیون نیز این شکایت را به کمیته‌های مختلف می‌دهد تا بررسی شود. ممکن است این شکایت حتی شکایت به‌جایی نباشد. ما از بازیکنانی که رقم‌های بزرگ طلب دارند می‌خواهیم نه در مقابل باشگاه، بلکه در کنار ما برای سربلندی استقلال و ورزش کشور گام بردارند.

مدیرعامل باشگاه استقلال در پایان در خصوص بازنشستگی خود گفت: فعالیت من مشمول قانون بازنشستگی نمی‌شود، چراکه کارت ایثارگری خود را به سازمان بازنشستگی کل کشور ارائه داده‌ام.

وی از بدهی تعداد معدودی از افراد خبر داد که طی روزهای آتی با مذاکره تعیین تکلیف خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۶۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمستان معتدل و کوتاه، بلای جان گندمزارها

به گزارش خبرنگار مهر، عطااله هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران ایران درباره تهدید گندمزارها با آفت‌های سن زدگی و زنگ زرد به مهر گفت: سالانه آفت سن گندمزارهای کشور را تهدید می‌کند اما شدت و حدت آن متفاوت است. معمولاً سال‌هایی که کشور دارای زمستان معتدلی است سن طغیان می‌کند به ویژه مناطقی که زمستان طولانی نداشته‌اند؛ البته این مساله قابل کنترل است.

وی افزود: کشاورزان با توجه به تجربیاتی که دارند و حمایت و راهنمایی کارشناسان در کاشت، داشت و برداشت پیگیر آفات هستند.

وی با بیان اینکه در مناطقی که بارندگی و رطوبت بیشتر است سن زدگی اتفاق می‌افتد، گفت: کشاورزان باید محصولات زمین‌های خود را با سمپاشی و کنترل دفعات آبیاری مدیریت کرد. اگر چنین شود آسیب جدی به گندمزارها وارد نخواهد شد.

هاشمی یادآور شد: در مناطق گرمسیر و سردسیر کشاورزان آماده مبارزه با آفات هستند.

پیش‌بینی خسارت‌ها

رئیس بنیاد ملی گندم کاران در پاسخ به این پرسش که پیش بینی می‌شود بروز سن زدگی و زنگ زرد چقدر به تولید گندم امسال آسیب وارد کند، گفت: این عدد، رقم قابل توجهی نخواهد بود. بر اساس پیش بینی‌هایی که هواشناسی درباره میزان بارش در فروردین و اردیبهشت داشته اگر این میزان بارش انجام شود امسال هم مانند سال گذشته، ۱۳.۵ میلیون تن گندم برداشت خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ کشور در تأمین گندم و آرد مورد نیاز کشور خودکفا شد، افزود: امیدواریم آرام آرام تولیدات نیازهای صنف و صنعت را نیز پوشش دهد.

وی گفت: تقریباً از آمار تولید بین ۲ تا ۲.۵ میلیون تن گندم برای تأمین بذر انبار می‌شود. بخشی هم برای مصارف خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرد و باقی هم در خرید تضمینی به دولت فروخته می‌شود.

وی عنوان کرد: سال گذشته از ۱۳.۵ میلیون تن گندم حدود ۱۰.۵ میلیون تن خرید تضمینی و باقی برای سایر مصارف استفاده شد.

توصیه‌های رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران

هاشمی در توصیه به کشاورزان عنوان کرد: با توجه به اینکه فصل برداشت گندم در کشور آغاز شده است و بیش از ۱۵ هزار تن محصول از گندمزارهای هرمزگان، بوشهر، جنوب فارس، جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان برداشت شده، تاکید می‌شود نرخ برداشت به وسیله کمباین، قیمت سال گذشته به اضافه درصد افزایش نرخ گندم بوده و این عدد نباید از ۲۰ درصد بیشتر باشد. در صورت افزایش هزینه خدمات کشاورزان مراتب را به بنیاد ملی گندم کاران گزارش دهند.

رئیس بنیاد ملی گندم کاران به موضوع دوم اشاره کرد و ادامه داد: گندم خوراک انسان بوده و ممکن است به دلیل قیمت پایین آن (هر کیلو ۱۷.۵ هزار تومان) به مصرف دام برسد؛ از این رو پیشنهاد می‌شود دولت همچون سال گذشته ۲ هزار تومان جایزه تحویل گندم به کشاورزان اختصاص دهد تا مصارف دامی آن افزایش پیدا نکند.

مبارزه با آفات جدی گرفته شود

مدیرکل دفتر پیش آگاهی و کنترل عوامل خسارت زا در سازمان حفظ نباتات کشور در خصوص پیگیری آفات گندم عنوان کرده، مبارزه در سطح بیش از ۸۰۶ هزار هکتار انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است. از این سطح مبارزه، ۲۴۸ هزار هکتار فقط مربوط به بیماری زنگ زرد گندم بوده که به دلیل مناسب شدن شرایط آب و هوایی و بارندگی‌های مناسب در اسفند و فروردین ماه سال زراعی جاری، بیماری‌های گندم و سطح مبارزه با آن افزایش چشمگیری داشته به طوری که در زمان مشابه سال زراعی گذشته ۲۸۰ هزار هکتار مبارزه با بیماری‌ها در سطح مزارع انجام شده بود.

اکبر آهنگران با اشاره به این که حدود ۵۵ عامل بیماری زا زراعت گندم را تحت تأثیر خود دارد، تصریح کرد، از این تعداد حدود ۲۰ مورد از جمله زنگ زرد گندم، جز مهمترین عوامل بیماری‌زا در زراعت گندم به شمار می‌رود.

وی استفاده از رقم مقاوم گندم را یکی از راهکارهای اصولی برای کنترل زنگ زرد گندم عنوان کرد و می‌گوید، در حال حاضر در کشور رقم مقاوم به این بیماری را نداریم و ارقامی که کشت می‌شود درجات متفاوتی از متحمل یا حساسیت به زنگ زرد را دارند. در حوزه گیاهی در صورت فراهم بودن سه فاکتور میزبان حساس، عامل بیماری‌زا و شرایط اقلیمی مناسب، بیماری ایجاد می‌شود.

وی بر مبارزه به موقع با بیماری‌های گندم به ویژه زنگ زرد تاکید کرد و از کشاورزان خواست در حفظ سلامت سه برگ انتهایی که به سنبله منتهی می‌شود، بکوشند زیرا بیش از ۷۰ درصد عملکرد گندم به سه برگ انتهایی مربوط می‌شود.

گفتنی است؛ زنگ زرد گندم در صورت اپیدمی شدن در مزرعه می‌تواند تا ۷۰ درصد عملکرد گندم را از بین ببرد.

روش‌های مختلفی برای مبارزه با بیماری‌های گندم وجود دارد و مبارزه شیمیایی، آخرین روش و ابزار کنترل است. همچنین کشت بذر بیش از حد استاندارد در هر هکتار منجر به افزایش تراکم بوته و فراهم شدن شرایط بروز و گسترش بیماری در مزرعه خواهد شد که توصیه می‌شود کشاورزان فاصله استاندارد را رعایت کنند. ‌

کد خبر 6080071 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • کوتاه شدن دست دلال‌ها با سامانه خودنویس محقق شد
  • آقایان اراده کرده بودند استقلال را از آسیا حذف کنند
  • نقاط حادثه خیز جاده قیدار - ابهر در کوتاه مدت رفع می‌شود
  • روایت فتح‌الله زاده از ورود به جهنم با دست‌های بسته
  • فتح‌الله‌زاده: دستم را بستند و در جهنم هم باز نکردند
  • داوری ها به سود پرسپولیس فاجعه است | من را در استقلال وارد جهنم کردند
  • زمستان معتدل و کوتاه، بلای جان گندمزارها
  • آخرین خبر از واگذاری سرخابی‌ها/ رد یک شایعه درباره خریدار استقلال و تسویه بدهی ۱۵۰ میلیاردی پرسپولیس
  • آخرین خبر از واگذاری سرخابی‌ها/ رد یک شایعه در مورد خریدار استقلال و تسویه بدهی ۱۵۰ میلیاردی پرسپولیس
  • آخرین خبر از واگذاری سرخابی ها/ رد یک شایعه در مورد خریدار استقلال و تسویه بدهی ۱۵۰ میلیاردی پرسپولیس