Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@22:46:34 GMT

چرخش چرخ اقتصاد خانواده به دست بانوان بهابادی

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۶۹۸۴

چرخش چرخ اقتصاد خانواده به دست بانوان بهابادی

بانوی بهابادی برای تحقق اقتصاد مقاومتی و استفاده بهتر از وقت خود واحد تولیدی را راه‌اندازی کرده و به‌واسطه آن اشتغال ایجاد کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدبانو؛ مشارکت‌های زنان در ایران به انقلاب مشروطه بازمی‌گردد و ماقبل آن‌یک فرهنگ کاملاً مردسالارانه بر ایران حاکم بود. این فرهنگ، زنان را در خانه محصور کرده بود و وظیفه آنان را صرفاً همسرداری و خانه‌داری می‌دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنان باید با آگاهی از شأن و مقام اجتماعی خود به صحنه آمده و در فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ... شرکت آگاهانه‌ای داشته باشند. حضور فعال و مؤثر زنان در جامعه و در عرصه‌های مختلف مزایای زیادی چون کاهش آسیب‌های اجتماعی و ایجاد نشاط و شادابی اجتماعی در پی دارد.

با توجه به وضعیت فعلی کشور و اهمیت یافتن تحقق هرچه بیشتر فرهنگ اقتصاد مقاومتی بانوان به‌ویژه بانوان خانه‌دار می‌توانند با راه‌اندازی واحد تولیدی هرچند کوچک گام مهمی در این راستا بردارند.

محبوبه محمدی بانوی بهابادی است که برای تحقق اقتصاد مقاومتی و استفاده بهتر از وقت خود 8 سال است که واحد تولیدی را راه‌اندازی کرده و به‌واسطه این عمل برای 6 نفر اشتغال ایجاد کرده است. تولید مربا، ترشی، آب‌لیمو، آب‌غوره و فرآورده‌های لبنی فعالیت اصلی این شرکت تعاونی است.

این بانوی کارآفرین اخیراً و برای اولین بار مربای گلبرگ زعفران را تهیه و ارائه کرده است. تا پیش‌ازاین کشاورزان بهابادی گلبرگ‌های زعفران را دور می‌ریختند؛ اما این بانوی خوش‌ذوق بهابادی از آن‌ها مربا تهیه کرده است.

وی که 36 ساله، متأهل و دارای 3 فرزند است در گفتگو با خبرنگار یزدبانو خاطرنشان کرد: واحد تولید خود را با همراهی و کمک همسرم راه‌اندازی کردم؛ همسرم در طی این مسیر حامی خوبی برای من بوده‌اند و هرکجا که به مشکلی برخورد می‌کردم در حل آن مرا یاری کردند.

این بانوی کارآفرین با بیان اینکه اصلاً بیکاری را دوست ندارم و همیشه سعی می‌کنم از وقت خود بهترین استفاده را ببرم، تصریح کرد: تأسیس شرکت تعاونی هم به خاطر استفاده مفید از وقت بود. خدا را شکر هستم که توانستم چندنفری را مشغول به کارکنم تا در اقتصاد خانواده‌شان سهیم باشند.

وی با ابراز رضایت از بازار کار خود اذعان کرد: در حال حاضر سالانه قریب به یک‌تن کشک و قره قورت تولید می‌کنیم.

این بانوی کارآفرین در مورد چگونگی تهیه مربای گلبرگ زعفران اذعان کرد: مربای گلبرگ زعفران از شکر، آب، اندکی زعفران خشک و گلبرگ زعفران تهیه می‌شود.

محمدی با تأکید بر ضرورت استفاده بهینه از اوقات فراغت گفت: بانوان با کار کردن علاوه بر تقویت روحیه و کمک به اقتصاد خانواده، اعتمادبه‌نفس را در خود بیش‌ازپیش افزایش می‌دهند.

این بانوی کارآفرین با ابراز خرسندی از ایجاد اشتغال برای چند نفر تلاش و توکل به خدا و نیت خیر را رمز موفقیت خود عنوان کرد و افزود: اگر حمایت مسئولان از کارگاه‌های کوچک و زودبازده افزایش یابد می‌توان در سایه تحقق اقتصاد مقاومتی بسیاری از مشکلات اقتصادی را مرتفع ساخت.

وی به بانوان توصیه کرد با پشتکار و توکل به خدا وارد عرصه و از وقت خود نهایت بهره‌برداری را داشته باشند.

محمدی گفت: بالا بودن مبلغ بیمه کارگاه و نبود ایستگاه شیر ازجمله مشکلاتی است که با آن روبرو هستیم و امیدواریم مسئولان نسبت به این مهم توجه لازم داشته باشند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۶۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان در شورای ششم اصفهان

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در شورای ششم شهر اصفهان سعی کردیم رونق بوستان‌های خانواده‌محور که در چند منطقه وجود دارد، همچنین بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان محقق شود.

فرزانه کلاهدوزان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با گرامیداشت فرارسیدن روز شوراها اظهار کرد: روز شوراها را به همه کسانی که در این حوضه فعالیت می‌کنند تبریک می‌گویم؛ کار در نهاد شورا مسئولیتی است که فراتر از جایگاه آن، گوش شنوایی برای شنیدن مشکلات شهروندان و تجلی اراده آن‌ها در حکمرانی و مشارکت در اداره شهر است.

وی افزود: با توجه به اینکه به دلیل مشغله زیاد سایر کمیسیون‌ها، بر مسائل مربوط به بانوان کمتر تمرکز می‌شد، در کمیسیون خانواده رونق بوستان‌های خانواده‌محور که در چند منطقه وجود دارد، همچنین بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان پیگیری شد، همچنین سعی کردیم بتوانیم در زمینه‌های تفریح کارهای بهتری انجام دهیم.

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در حوزه حمل‌ونقل بیشترین برنامه‌ریزی در شورای ششم انجام شده است، چراکه هوای اصفهان آلوده است و باید برای افزایش زیست‌پذیری آن تا تحقق شهر زندگی تلاش می‌کردیم.

کلاهدوزان بیان کرد: یکی از دستاوردهای شورای ششم اصفهان تشکیل کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان است که برای نخستین‌بار شکل گرفت و امیدواریم به اهداف مدنظر برسیم.

وی با اشاره به بهترین روز کاری خود در طول فعالیت شورای اسلامی شهر عنوان کرد: زمانی که ۱۰۰ اتوبوس هم‌زمان باهم وارد خطوط حمل‌ونقل عمومی شهر اصفهان شد و همه راننده‌ها و اتوبوس‌ها در کنار هم قرار داشتند، صحنه زیبایی را ایفا کردند و خاطره‌ای خوش در ذهن من نقش بست.

کد خبر 747889

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • آزادی بانوی زندانی پس از ۶ سال حبس در البرز
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • تمجید سخنگوی دولت از بانوی ورزشکار ایرانی بابت رکوردشکنی در آسیا
  • آغاز اجرای طرح بانوی توانا در یزد
  • تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان در شورای ششم اصفهان