Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@12:30:11 GMT

متون کتب درسی متناسب با نیازهای روز جامعه نیست

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۸۷۶۲۸

متون کتب درسی متناسب با نیازهای روز جامعه نیست

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه زمانی متون درس‌ها متناسب با نیاز جامعه بود ولی الان متفاوت است گفت: عادت ما این بود که از نفت درآمد داشتیم و پس از فارغ التحصیل شدن باید استخدام شوند که این رویکرد باید اصلاح شود

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، مجید خدابخش عصر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش آذربایجان شرقی که در استانداری برگزار شد، همه را دعوت به توجه به آیه «ان الله و ملائکته یصلون علی النبی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..» کرد و اظهار کرد: جایگاه پیامبر اسلام این است که خداوند دائما بر پیامبر سلام و صلوات می‌فرستد و برای اینکه بشر از این قافله عقب نماند، می‌گوید که «یا ایها الذین آمنوا صلوا...».

وی با بیان اینکه در کنار معجزات سایر پیامبران، معجزه پیامبر اسلام، کتاب است افزود: ماموریت آن حضرت تعلیم و تربیت است که با این ماموریت انقلاب بزرگی در بشریت به وجود آمد.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه انقلاب ما انقلاب فرهنگی بود، نه انقلابی برای مسائل مادی و اقتصادی و... ابراز داشت: تداوم انقلاب هم باید بر مبنای فرهنگی باشد که ضروری است به این حوزه بیش از پیش توجه کنیم لذا تعلیم و تربیت هم باید در این راستا جدی گرفته شود.

وی تجربه ژاپن در تغییر فرهنگ و رویکردها با آموزش را مورد اشاره قرار داد و گفت: این ژاپن سامورایی که زمانی بدتر از داعش سر می‌برید، امروز ژاپن همان نسل را چنان تربیت و آموزش داده که امروز در جهان جایگاه خاصی دارد؛ بنابراین باید در آموزش وقت و انرژی زیادی بگذاریم.

خدابخش با بیان اینکه زمانی متون درس‌ها متناسب با نیاز جامعه بود ولی الان متفاوت است ابراز داشت: عادت ما این بود که از نفت درآمد داشتیم و پس از فارغ التحصیل شدن باید استخدام شوند که این رویکرد باید اصلاح شود و به خلاقیت و کارآفرینی و استفاده از فکر و ایده جوانان جهت ایجاد ارزش افزوده روی بیاوریم.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه باید در کنار تعلیم و تربیت، موضوع مهارت آموزی را هم جدی بگیریم افزود: دانش آموز ما وقتی فارغ التحصیل می‌شود باید بتواند یک مهارت خاص را در کنار سایر توانمندی‌ها رشد دهد.

وی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در رویداد گردشگری تبریز2018 تصریح کرد: ما انتظار جذب گردشگر را نداریم ولی در حال حاضر 21 نوع گردشگر داریم و آموزش و پرورش می‌تواند گردشگران فرهنگی را جذب کند.

خدابخش با بیان اینکه 700 هزار دانش آموز و 50 هزار معلم داریم که باید از این ظرفیت به خوبی بهره گیری کنیم ادامه داد: دانش آموزان این نسل بسیار بهتر از نسل‌های گذشته هستند لذا اگر راه را در معرفی تبریز نشان دهیم، روش‌های به روز و کارآمدتری را برای معرفی تبریز به ویژه در فضای مجازی استفاده خواهند کرد.

وی با بیان اینکه غذاهای سنتی، آداب و رسوم، علامه ها و دانشمندان و... تبریز باید در 2018 معرفی کنیم خاطرنشان کرد: گردشگر فقط برای فضاهای فیزیکی نمی‌آید، بلکه باید مفاخر و آداب و رسوم خود را بیشتر معرفی کنیم.

انتهای پیام/

R7887/P1377/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۷۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی

حمید طریفی‌حسینی با بیان اینکه جذب در آموزش‌وپرورش نوید بخش جریان تازه‌ای در نیروی انسانی و دوره ابتدایی است گفت: در کنار جذب نیرو، بحث توانمند سازی حرفه‌ای مداوم معلمان را داریم. سال گذشته در قالب طرح شهید همت ۶۰۰۰ نفر از معلمان، دوره‌های توانمندسازی لازم را در هفت عنوان درسی گذراندند و امسال با ساز و کار متفاوت طرح توانمند سازی معلمان را دنبال خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه در بعد برنامه درسی کار اصلاح و بازنگری جدول عناوین درسی دوره ابتدایی و ساعات تدریس هفتگی در سازمان پژوهش و شورای عالی آموزش و پرورش در حال برنامه‌ریزی است افزود: امسال بازنگری عناوین درسی را داریم تا یک مبنا برای اصلاح و بازنگری کتب درسی دوره ابتدایی متناسب با هویت، اهداف و شایستگی دوره ابتدایی وجود داشته باشد و بازنگری از سال‌های آینده انجام شود و برنامه درسی باکیفیت برای دانش آموزان داشته باشیم.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه توجه به بعد سلامت دانش آموزان و شایستگی حرکتی و سواد حرکتی در دوره اول ابتدایی و دانش آموزان دختر بسیار مهم است ادامه داد: با همکاری معاونت تربیتی وزارت آموزش‌وپرورش برنامه‌ریزی انجام و اعتبارات لازم در اختیار استان‌ها قرار داده شده تا ۱۰۰۰ فضای ورزشی درون مدرسه‌ای در قالب اتاق‌های تخصصی درس تربیت بدنی در مدارس ابتدایی با اولویت مدارس دوره اول و مدارس دخترانه داشته باشیم تا محیط با نشاطی برای دانش آموزان آماده کنیم.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • تأکید امام جمعه اردبیل بر افزایش تولیدات هنری برای رفع نیازهای روز جامعه
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • نتایج آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی
  • پاسخ فرهنگ انقلابی به نیازهای امروزی
  • ۲۸ هزار نفر نیروی جدید در مدارس ابتدایی بکارگیری می شود
  • فضای آموزش و پرورش متناسب با الگوهای روز باشد
  • جایگاه حوزه سلامت در برنامه‌های درسی خالی است