Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، محمدکاظم ربیعی، مسئول دارالقرآن شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه مرکزی، امروز، 27 آبان در نشست تخصصی وقف و فعالان قرآنی که به همت اوقاف و مشارکت ایکنا در اداره‌کل اوقاف استان برگزار شد، گفت: جلسات و نشست‌های که به همت اوقاف و با حضور فعالان قرآنی در زمینه میزبانی مسابقات برگزار می‌شود باید خروجی داشته باشد و در قالب صورت جلسه پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: همانطور که اوقاف از مردم درخواست مشارکت و هزینه در فعالیت‌های قرآنی و مسابقات را دارد باید مدیریت را هم به مردم واگذار کند به نظر می‌رسد این اعتماد دو طرفه هنوز به وجود نیامده است باید در رفع این مشکل قدم برداشت.
مسئول دارالقرآن شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه مرکزی ادامه داد: عموم مردم در مورد وقف قرآنی توجیه نیستند، وقتی اسم وقف می‌آید همه اذهان به سمت خانه و زمین می‌رود در صورتیکه وقف قرآنی می‌تواند از نذورات حداقلی شروع شود.
ربیعی ادامه داد: از تریبون مساجد، مصلای نماز جمعه، رسانه به ویژه صدا و سیما بیشتر انتظار می‌رود در این حوزه قدم بردارند، ائمه جمعه و جماعات چه میزان آگاهی مردم را در حوزه وقف قرآنی ارتقا داده‌اند؟ در ساخت مساجد مردم کمک می‌کنند اما جایگاهی برای فعالیت‌های قرآنی در همین مساجد دیده نمی‌شود، بهتر است هیئت امنا نسبت به فعالیت‌های قرآنی در مساجد توجیه شوند.
وی افزود: در مسابقات قرآن نخبگان قرآنی فراموش نشوند، انتظار داریم بهترین میزبانی مسابقات قرآن را سال آینده شاهد باشیم، برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید در همه زمینه‌ها از جمله قرائت، تواشیح، حفظ، معارف و ... قدم برداریم.
به گزارش ایکنا؛ جواد مختاری، مجری و کارشناس قرآن استان نیز در این جلسه با تأکید بر توجه به جنبه‌های سخت افزاری و نرم افزاری مسابقات قرآن گفت: باید از تجربیات سایر استان‌ها در میزبانی مسابقات حتی در سطوح پایین‌تر استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: ایکنا به عنوان خبرگزاری تخصصی در میان جامعه قرآنی شناخته شده است پیشنهاد می‌شود در این خبرگزاری تیم متخصص قرآنی شامل حافظان و قاریان تشکیل شود، در برگزاری مسابقات نیز پیشنهاد می‌شود پیشکسوتان، جوانان حاضر در مسابقات و جوانان خلاق در بخش اجرایی مشارکت داده شوند.
به گزارش ایکنا؛ مریم برخورداری، حافظ کل قرآن، نیز در این جلسه گفت: با توجه به اینکه بسیاری از فعالان قرآنی شاغل در دستگاه‌های مختلف هستند می‌توان آنان را در قالب مأموریت کاری منفک و در خدمت مسابقات قرآن قرار داد اگر قرار است دست پر، مسابقات را برگزار کنیم باید از تیم متخصص استفاده شود.
وی ادامه داد: بنده از تمام اصحاب قرآن دعوت می‌کنم جلسه بعدی ستاد برگزاری مسابقات در جامعه القرآن باشد. در حوزه وقف قرآنی ضعیف هستیم چراکه وحدت رویه نداریم حتی هیچ یک از ادارات که خود متولی امر قرآن هستند با هم یکدل نیستند در حالیکه باید با وحدت رویه و تعامل مردم را به سمت وقف قرآنی تشویق کرد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۷۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی خدمتكار آرانی، مدیركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران در گفتگوی رادیویی در مورد آغاز طرح ملی نهضت مشاركت اجتماعی در استان تهران اظهار كرد: این طرح اواخر سال گذشته در سازمان امور اجتماعی وزارت كشور طراحی و پیاده‌سازی آن آغاز شد. مشاركت مردمی همواره یكی از پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران است كه نیازمند بسترسازی برای حضور مردم به صورت نظام‌مند در جهت حل مسائل حوزه‌های مختلف فراهم شود كه وظیفه متولیان است.

او در این باره افزود: در سازمان امور اجتماعی كشور وزارت كشور، ناظر به مسائل اجتماعی و فرهنگی در موضوع كنترل و كاهش آسیب‌های اجتماعی، دغدغه مشاركت مردمی وجود داشت و به این نگاه این طرح طراحی شد. در طرح ملی نهضت مشاركت اجتماعی تلاش می‌شود كار شناسایی دقیق ظرفیت‌های مردمی كشور به‌ویژه استان تهران صورت گیرد كه در سال‌های گذشته صورت نگرفته است. پس از این مرحله، ارزیابی ظرفیت‌ها در دستور كار قرار می‌گیرد و پس از آن نیز استفاده از ظرفیت‌ها در حوزه‌های مختلف است.

آرانی خاطر نشان کرد: پیش‌بینی می‌شود تمهید مقدمات و بسترسازی‌ها تا اوایل تابستان و اواخر بهار صورت گرفته تا از آغاز تابستان بتوان ظرفیت مردمی را به كار گرفته و به صورت بهینه از آن در جهت حل مسائل مختلف استفاده شود.

مدیركل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با اشاره به ارتباط نزدیك دستگاه‌های اجرایی با مجموعه‌های مردمی گفت: سازمان بهزیستی، كمیته امام خمینی (ره)، فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری‌ها با مجموعه‌های مردمی در ارتباط هستند كه باید دور یك میز قرار گرفته و داشته‌ها و ظرفیت‌های مردمی را به میدان آورده و در فضای روشن از آنها به صورت هدفمند استفاده شود.

او لازمه برنامه‌ریزی روشن را تعریف گام‌های اجرایی و زمان‌بندی‌های مناسب دانست و ادامه داد: تا اواخر خردادماه شناسایی و ارزیابی اولیه صورت می‌گیرد و از اوایل تابستان در سطح كشور استفاده می‌شود. پیش‌بینی می‌شود سكوی ظرفیت‌های مردمی استان تهران را در فضای مجازی بالا آورده تا برای همه ارگان‌ها و همه نهادها قابل شناسایی و استفاده باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • شرکت دو میلیون و ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در مسابقات قرآنی
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • برگزاری «روایت پیشرفت و مشارکت‌های مردمی» در دومین نمایشگاه ملی «آبادیران»
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود