Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه ستاد مدیریت بحران با حضور معاون اول رییس جمهور پیرامون زلزله غرب کشور برگزار شد.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری در این جلسه ضمن تسلیت ایام رحلت پیامبر مکرم اسلام (ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع)، شهادت امام رضا (ع) و نیز تسلیت بخاطر درگذشت جمعی از هموطنانمان در استان کرمانشاه، از همه دستگاه ها و نهادهایی که برای امداد رسانی و کمک به زلزله زدگان در استان کرمانشاه با تمام توان حضور پیدا کردند قدردانی کرد و گفت: هلال احمر، ارتش، سپاه و همه دستگاه های اجرایی مردانه پای کار آمدند و مردم نیز همه آنچه در توان داشتند به صحنه آوردند تا بخشی از آلام مردم زلزله زده کاهش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیش بینی های سازمان هواشناسی در خصوص آغاز فصل سرما و بارش ها در غرب کشور بر ضرورت سرعت بخشیدن به روند اسکان زلزله زدگان در استان کرمانشاه تاکید کرد و گفت: اسکان کسانی که خانه هایشان بر اثر زلزله تخریب شده باید با سرعت هر چه بیشتر انجام شود به گونه ای که مردم برای فصل سرما و زمستان دغدغه ای نداشته باشند.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در نخستین دقایق پس از وقوع زلزله مبنی بر لزوم بسیج همگانی برای امداد رسانی به زلزله زدگان، خاطر نشان کرد: در کنار وظیفه اداری مسئولین کشور، وظیفه دینی و اخلاقی نیز حکم می کند که همه با جدیت پای کار بایستیم و در شرایط سخت به هموطنانمان خدمت گزاری کنیم چرا که مردم نیز انتظار دارند که مسئولین در این گونه حوادث مشکلات آنها را مرتفع سازند.

جهانگیری همچنین با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای کمک رسانی به زلزله زدگان و آوار برداری در بیش از 1900 روستا و چندین شهرستان استان کرمانشاه، تصریح کرد: اقدامات و تلاش های گسترده ای در کوتاهترین زمان ممکن صورت گرفت و تلاش های فراوانی برای کمک به مردم زلزله زده انجام شد.

معاون اول رییس جمهور با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی صحیح به مردم در خصوص اقدامات صورت گرفته، افزود: از صدا و سیما و همه رسانه ها می خواهیم که خدمات انجام شده که نشانگر کارآمدی نظام است را به درستی منعکس کند البته ما قصد نداریم که ضعف ها و نواقص را کتمان کنیم اما در عین حال باید کارهای مثبت زیادی که انجام می شود نیز اطلاع رسانی شود تا روند امداد رسانی در فضای مثبت با سرعت بیشتری انجام گیرد و نباید با سیاه نمایی و انکار خدمات ارائه شده به زلزله زدگان کارآمدی نظام را زیر سوال ببریم.

وی با بیان اینکه بی تردید در کنار خدمات و اقدامات انجام شده، نواقص و ضعف هایی نیز وجود دارد، به سفر چندی پیش خود به شهرستان هریس اشاره و خاطر نشان کرد: در این سفر وقتی برای افتتاح یک بیمارستان رفته بودیم، مشاهده کردیم که در کنار این بیمارستان یک بیمارستان دیگر در سال 90 افتتاح شده اما در سال 91 بر اثر زلزله تخریب شده بود و ناچار شده بودند که ساختمان دیگری احداث کنند.

وی ادامه داد: وقتی که ساختمانی احداث می شود باید از استحکام و ایمنی لازم و استاندارد برخوردار باشد و نباید از کنار این موضوع که ساختمان های نوساز دچار آسیب می شوند به سادگی عبور کنیم.

معاون اول رییس جمهور اضافه کرد: در این گونه موارد که ساختمان های نوساز و یا بناهایی که مستحکم سازی شده اند، تخریب می شوند، بدین معناست که اشکالاتی وجود دارد و باید پیمانکاران و سازندگان این گونه بناها مورد بازخواست قرار گیرند که چرا موارد ایمنی در احداث ساختمان ها رعایت نشده است.

وی با اشاره به اینکه ایران کشوری زلزله خیز است و استان های مختلف کشور همواره متحمل خسارات ناشی از زلزله بوده اند، گفت: باید در هر استان ستاد بحران مجهز و قوی وجود داشته باشد و آسیب شناسی دقیقی در خصوص ساختمان ها و بناها صورت گیرد تا اشکالات و ضعف ها برطرف شود.

جهانگیری با اشاره به گزارشات ارائه شده در جلسه از سوی نمایندگان دستگاه ها و نهادهای مختلف از روند امداد رسانی و آوار برداری در استان کرمانشاه، گفت: گزارش ها نشان می دهد که نیازهای اولیه مردم تا حد زیادی تامین شده است و مرحله بعدی اسکان فوری زلزله زدگان است که مقرر شده روند اسکان موقت و دائم با محوریت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی انجام شود و سایر دستگاه ها و نهادها برای همکاری در این زمینه باید با هماهنگی بنیاد مسکن فعالیت کنند تا از دوباره کاری و موازی کاری پرهیز شود.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به گزارش وزیر امور اقتصادی و دارایی مبنی بر پرداخت 50 درصد منابع تصویب شده از سوی هیات دولت تاکنون و نیز آمادگی بانک ها برای تخصیص اعتبارات بانکی برای کمک به روند امداد رسانی و اسکان، تصریح کرد: فعال شدن امور زندگی و از سرگیری فعالیت واحدهای اداری و آموزشی در استان کرمانشاه نیز باید بطور جدی در دستور کار قرار گیرد و سازمان تامین اجتماعی باید به کسانی که واحدهای تولیدی و افرادی که شغل آنها با مشکل مواجه شده است بیمه بیکاری پرداخت کند ضمن آنکه راه اندازی واحدهای تولیدی و کشاورزی نیز باید در دستور کار قرار گیرد.

وی همچنین با اشاره به اعلام آمادگی برخی کشورهای خارجی برای ارسال کمک های نقدی و غیر نقدی، خاطر نشان کرد: دولت مقرر کرد که هلال احمر بعنوان یک سازمان بین المللی که همواره در حوادث منطقه ای در کشورهای مختلف حضور جدی دارد، بتواند کمک های کشورهای داوطلب را دریافت کند.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای معاون اول قوه قضاییه هم در این جلسه ضمن قدردانی از حضور فعال همه دستگاه ها و نهادها برای کمک رسانی به زلزله زدگان، گفت: متاسفانه برخی در فضای مجازی ایجاد نگرانی می کنند و موجب می شوند که اضطراب و نگرانی های مردم با اطلاع رسانی های منفی تشدید شود.

وی بر ضرورت سرعت بخشیدن به روند امداد رسانی و اسکان مردم در استان کرمانشاه، تاکید کرد و گفت: قوه قضاییه نیز در تلاش است تا خدمات قضایی و پزشکی قانونی را در این استان به نحو مطلوب انجام دهد.

وزیر کشور نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات صورت گرفته از نخستین لحظات وقوع زلزله در استان کرمانشاه ارائه کرد و گفت: با وجود آنکه وسعت جغرافیایی آسیب های ناشی از زلزله بسیار زیاد بود، از نخستین ساعات وقوع زلزله ستادهای استانی و شهرستانی تشکیل شد و عملیات بازگشایی راه ها و اقدامات اولیه برای برقراری آب، برق و گاز آغاز گردید و همه دستگاه های امداد رسان به منطقه اعزام شدند.

دکتر رحمانی فضلی افزود: نخستین مرحله نجات جان افراد بود که در همین راستا 7800 مصدوم بلافاصله به مراکز درمانی و بیمارستان ها منتقل شدند و کار امداد و نجات و آوار برداری با جدیت دنبال شد و تامین امکانات اولیه نظیر غذا، دارو و چادر در دستور کار قرار گرفت.

رییس جمعیت هلال احمر هم در این نشست گزارشی از اقدامات صورت گرفته این سازمان از لحظات اولیه وقوع زلزله ارائه کرد و گفت: بلافاصله پس از این حادثه، گروه های واکنش سریع و درمان اضطراری به منطقه اعزام شدند و نجات جان افراد و تامین اسکان و تغذیه با جدیت دنبال شد.

دکتر پیوندی از توزیع بیش از 60 هزار چادر در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: کمک های نقدی و غیرنقدی مردمی نیز حجم بسیار بالایی دارد و خوشبختانه برخی کشورها نیز برای کمک اعلام آمادگی کرده اند.

نماینده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گزارشی از اقدامات درمانی انجام شده و اعزام 7350 مصدوم ظرف 20 ساعت و اعزام 107 دستگاه آمبولانس و 19 اتوبوس آمبولانس به منطقه ارائه کرد و گفت: در حال حاضر 802 نفر بستری هستند و بقیه افراد مداوا و مرخص شده اند و 1000 مورد عمل جراحی انجام شده و 200 تن دارو و تجهیزات ارسال شده و خوشبختانه برای تامین دارو، خون و فرآورده های خونی مشکلی وجود ندارد.

وی همچنین از حضور 100 تیم واکنش سریع درمانی خبر داد و گفت: 6 بیمارستان صحرایی مجهز با همکاری ارتش، سپاه و هلال احمر در منطقه مستقر شد و 40 تیم حمایت روانی نیز در حال فعالیت هستند.

رییس ستاد مدیریت بحران کشور هم گزارشی از آخرین آمار درگذشتگان ارائه کرد و خواستار حضور مراکز ارزیابی و تحقیقاتی برای بررسی و ارزیابی استحکام ساختمان های جدید شد تا مردم از استحکام ساختمان های خود اطمینان حاصل کنند.
در این جلسه همچنین وزرای نیرو، راه و شهرسازی، اطلاعات، آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوری اطلاعات، رییس کمیته امداد امام خمینی(ره)، رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، رییس سازمان هواشناسی، رییس سازمان بهزیستی، رییس سازمان تامین اجتماعی و نمایندگان ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و ستاد کل نیروهای مسلح هر کدام در سخنانی جداگانه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای امداد رسانی و کمک به زلزله زدگان ارائه کردند و از آمادگی خود برای استمرار کمک ها و حضور همه جانبه خبر دادند.

منبع: ایسنا

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۸۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسحاق جهانگیری: صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد /می خواستیم وزیر زن بگذاریم، نگذاشتند /باید مسیرها را باز کنیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بخش‌هایی از گفتگوی اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهوری در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با «سالنامه اعتماد» را در ادامه می خوانید؛

کسانی که دلسوز اسلام و تشیع هستند، بگذارند ایران توسعه پیدا کند

*اگر امروز مردم و رهبری کلید مدیریت کشور را در اختیار شما قرار می‌دادند چه دستور کاری را برنامه‌ریزی می‌کردید؟ چه اقداماتی را انجام می‌دادید؟ اهمیت پاسخ دادن به این سوال در این است که مشکلات و اولویت‌های کشور را هم می‌توان از پاسختان استخراج کرد.

ما الان هیچ مسئولیتی نداریم و هیچ کلیدی هم دستمان نیست (با لبخند) و هیچ کلیدی هم نمی‌خواهیم دستمان باشد نه دیگران علاقه‌ای دارند که کلیدی به دست ما بسپارند. ولی ما بالاخره تجربه‌ای که اندوخته‌ایم، مربوط به مردم ایران است. این تجربه مربوط به شخص اسحاق جهانگیری نیست که بگویم می‌خواهم برای خودم ذخیره کنم. وظیفه‌ام این است که هرکس که مدیر کشور باشد این تجربه را از من بخواهد، برایش بنویسم و مشورت بدهم که این کارها باید انجام بگیرد. الان فکر می‌کنم مسائل ایران در دید کلانش را اگر نگاه کنیم، حق ایران این بود که ایران کشوری توسعه‌یافته باشد. ایران همه ظرفیت‌ها برای اینکه یک کشور توسعه‌یافته باشد را دارد.

ایران رتبه اول یا دوم نفت و گاز است. «یا» که می‌گویم به خاطر این است که در برخی از آمارها بر اساس آمار اکتشافاتی که از نفت و گاز داریم، در مجموع این دو اول هستیم و در برخی از آمارها با اختلاف کمی می‌گویند دوم. ولی به هر حال ایران یا اول یا دوم است. در ذخایر معدنی غیر از نفت و گاز، ایران در اکثرشان صاحب رتبه‌های خوبی است. به خصوص در ۱۰ مورد جزو رتبه‌های اول تا دهم دنیا هست. در خیلی از موارد مثل سنگ آهن و مس و مواردی از این قبیل. موقعیت جغرافیای‌اش استثنایی است. ۸۵ -۹۰ میلیون نفر جمعیت دارد. یک بازار بزرگی دارد. کشورهایی که حلقه اول و دوم ایران هستند، کشورهای با جمعیت‌های بزرگی هستند که در حال طی کردن مسیر توسعه هستند. یعنی یک بازار بسیار بزرگی در نزدیکی ایران قرار دارد.

یک تجربه چند ده ساله‌ای دارد که می‌خواهد به سمت توسعه پیش برود و زیربناهایش را تا حد زیادی ساخته؛ بنادر، فرودگاه‌ها، اتوبان‌ها. بخش‌هایی هم ناقص مانده که باید ساخته شود. جوان تحصیلکرده هم بحمدالله به اندازه کافی دارد. هم در دانشگاه‌های خوب داخل کشور و هم در دانشگاه‌های خوب خارج از کشور تحصیلات کرده‌اند. این عوامل ایران را توسعه می‌دهد. هرکس بخواهد برای ایران دلسوزی کند باید بگوید از توسعه ایران غفلت نکنیم. بگذاریم ایران توسعه پیدا کند. کسانی که دلسوز اسلام و تشیع هستند، به نام اسلام و تشیع حکومت می‌کنند، بگذارند در دوره این حکومت ایران توسعه پیدا بکند. شدنی است. موانع را می‌شود برطرف کرد، راهکار دارد.

هر جنگ اقتصادی باید دوره‌ای داشته باشد؛ بی‌نهایت ادامه بدهیم، قربانی‌اش مردم هستند

حتماً اگر قرار باشد یک نکته بگویم توسعه ایران است. موضوع دوم مسائل جاری ایران است. معیشت مردم ایران سخت شده. روزی که آقای روحانی در سال ۹۲ دولت را شروع کرد، تورم حدود ۴۰ درصد بود و رشد اقتصادی سال ۹۱ منفی ۷ درصد بود. خب ماها می‌دانستیم که این اعداد وقتی در اختیار ما قرار می‌گیرد، تورم ۴۰ درصد، رشد اقتصادی سال قبل منفی ۷ درصد، یعنی سفره مردم کوچک شده. یعنی کیک زندگی مردم ایران کوچک شده. به هر کسی سهم کمتری نسبت به سال قبل می‌رسد.

مردم هر سال می‌خواهند کمی این کیک بزرگتر شود و سهم بیشتری به زندگی‌شان بیاید. وقتی این کیک کوچکتر می‌شود و جمعیت هم زیادتر می‌شود، سهم مردم خیلی کم می‌شود و مردم این را در زندگیشان حس می‌کنند. بلافاصله یک امیدی آمد، تورم شروع به کاهش پیدا کردن شد. تورم ۴۰ درصد به ۲۵ رسید و بعد ۱۱ درصد، ۶ درصد، ۸ درصد. معلوم است که می‌شود تورم را کاهش داد. نمونه روشن وجود داشته. ۹۲، ۹۳، ۹۴، ۹۵، ۹۶ هر سال تورم کاهنده از ۴۰ درصد به شش درصد رسیده. مسائل بین‌المللی که حل می‌شود، برجام که حل می‌شود، در یک سال که فقط برجام داشتیم بیش از ۸۰ میلیارد دلار شرکت‌ها و کشورهای خارجی با ایران تفاهمنامه و قرارداد امضا کردند که به ایران خط اعتباری بدهند که برنامه‌های توسعه‌ای در ایران اجرا شود. پس این کشور جاذبه دارد. وقتی این شرایط باشد می‌توان کشور را به توسعه رساند. ترامپ که از برجام کنار رفت، معلوم بود وارد دوره جدیدی شده‌ایم.

معلوم بود یک آدم ابله رئیس‌جمهور آمریکا شده، قدرت هم دارد و می‌تواند ایران را اذیت کند. ما گفتیم اقتصاد را یک جوری اداره کنیم که زندگی مردم آسیب نبیند. این سفره از این کوچکتر نشود. مگر کسی دیگر هست که بگوید مسائل اقتصادی را می‌دانم ولی دوباره ارز ترجیحی می‌گذارم. نه آقا یک مواقعی هست مثل جنگ اقتصادی شما مجبور می‌شوید کوپن بدهید، سهمیه‌بندی کنید، مجبور هستید یک کاری کنید که از زندگی مردم حفاظت کنید. آقای مهندس موسوی چه کار می‌کرد؟ کالاها را کوپنی کرده بود و سهمیه هر چیزی مشخص بود و می‌گفت حداقل‌ها را باید به خانواده ایرانی برسانم. این هم جنگ اقتصادی بود. ولی هر جنگی یک دوره‌ای باید داشته باشد. نمی‌شود بی‌نهایت ادامه داد. بی‌نهایت ادامه بدهیم، قربانی‌اش مردم هستند. نباید در این تردید کرد. یک دوره‌ای بود که می‌شد از موضع عزت مسائل را با دنیا حل کرد. من فکر می‌کنم معیشت مردم مسئله دوم است.

از ۹۷ تا الان مردم با تورم حدود ۴۰ درصد روبه‌رو هستند. همین امسال که دولت گفت کنترل می‌کنیم، رهبری سال «کنترل تورم» نامگذاری کرد، الان تورم دی ماه نسبت به دی ماه سال قبل، ۴۳ و خرده‌ای درصد است و حتماً تا پایان سال هم بالاتر می‌رود. فرهنگی و کارمند ناراضی می‌شوند. حقوق کم می‌شود، کارگر ناراضی می‌شود، سفره مردم کوچک می‌شود. دومین موضوعی که خواهم گفت این است که مسئله معیشت مردم را جدی بگیرید. صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد.

باید مسئله اقتصاد مردم را حل کنیم. دولت می‌تواند راهکار پیدا کند و حل کند. ناترازی‌ها مسئله جدی است. ما ناترازی‌هایی داریم که به دلیل عدم تصمیم‌گیری بموقع پیچیده‌تر و سخت‌تر شده و هر روز بخواهیم تصمیم بگیریم، سخت‌تر از روز قبلش خواهد شد. آب امروز یک مسئله جدی برای ایران است. ایرانی که می‌خواهد توسعه پیدا کند، الان وقتی برای مجوز مراجعه می‌کنید می‌گویند این واحد صنعتی، واحد تولیدی شما اگر آب بخواهد ما نداریم که بدهیم. هوا یک مسئله جدی مردم شده. کلانشهرها یک جور درگیر هستند. تالاب‌ها یکی بعد از دیگری در حال خشک شدن است.

ناترازی انرژی وحشتناک است

دریاچه ارومیه مسئله جدی است. ناترازی انرژی وحشتناک است. کشوری که رتبه اول انرژی نفت و گاز دنیا را دارد، امروز به عنوان یک تولیدکننده اگر مراجعه کنید و بگویید می‌خواهم یک واحدی بزنم و به گاز نیاز دارم، می‌گویند گاز نداریم. می‌گویید به برق نیاز دارم، می‌گویند برق نداریم خودت باید برق تامین کنی. اگر واحد تولیدی هستید از اردیبهشت که می‌رسد اولین اخطار داده می‌شود که از الان خودت را برای محدودیت مصرف برق آماده کن. در طول تابستان محدودیت مصرف برق به واحدها داده می‌شود.

در زمستان به محض اینکه از برق خلاص می‌شوید اخطار بعدی می‌دهند که خودتان را برای محدودیت مصرف گاز آماده کنید. به واحدهای تولیدی محدودیت در مصرف گاز داده می‌شود. معلوم است که اینطور کار کشور پیش نمی‌رود. این ناترازی‌ها نیاز به پول دارد. تحریم‌ها باید حل شود که بتوانیم به پشتوانه حل شدن تحریم پول وارد ایران کنیم. ناترازی انرژی حداقل در بخش نفت و گاز همین الان بر اساس اطلاعات خودم می‌گویم بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار طرح آماده قابل عرضه هست که به سمت خودش پول جذب کنید و می‌تواند پول جذب کند بدون اینکه بخواهیم یک دلار خرج کنیم.

ده‌ها میلیارد دلار طرح در بخش حمل و نقل آماده هست تا ماشین‌هایی که اینطور سوخت بالا مصرف می‌کند و منابع کشور را هدر می‌دهد، هوا را آلوده می‌کند، بتوان نوسازی کرد و سیستم حمل و نقل خوبی متناسب با شأن و جایگاه مردم ایران ایجاد کرد.

انقدر حضور زنان در ورزشگاه‌ها را معطل کردند تا یک دختر مجبور به خودسوزی شد

محدودیت‌های مختلف اجتماعی که در کشور وجود دارد. چقدر یک وقتی اصرار می‌کردیم که اجازه دهید زن‌ها به ورزشگاه‌ها بروند. یک عده می‌گفتند این عین ضدیت با اسلام است. دیدید که نیست و خودتان اجازه دادید برود فقط انقدر معطل کردید که یک دختر مجبور شود خودسوزی کند. فیفا اعلام کند که شما را از گردونه حذف می‌کنیم و بعد اجازه دادید. می‌خواستیم وزیر زن بگذاریم گفتند زن‌ها که نمی‌شود چنین پستی داشته باشند. رهبری اخیراً اعلام کردند زن‌ها در هیچ مسئولیتی حتی در سطوح بالا و وزارت مانعی نباید پیش رویشان وجود داشته باشد.

ایران یکی از مهم‌ترین کشورهایی است که شایستگی دارد حمل و نقل بین‌المللی از آن عبور کند

این‌ها مسائلی است که هر کدامشان باید حل شود. از این دست موارد زیادی دارم که فکر می‌کنم هر کسی که مسئول کشور است این‌ها را باید در دستور کار قرار دهد. یا در مورد کوریدورها، ایران یکی از مهم‌ترین کشورهایی است که این شایستگی را دارد که حمل و نقل از ایران عبور کند. حمل و نقل بین‌المللی. لوله‌های نفت و گاز بین‌المللی از داخل ایران عبور کند. فقط به خاطر لجاجت سیاسی برخی از کشورها این حق از مردم ایران دور نگه داشتند و مردم ایران را دور زده‌اند.

ما باید این مسیرها را باز کنیم. اینکه هند با آمریکا و دیگران تفاهم کند و کریدوری را ببرند به امارات و از آنجا به عربستان و حیفا که بتوانند به مدیترانه وصل شود، این مسیر، مسیر ایران بوده. مسیر اقتصادی است. ما باید از این جایگاه ایران دفاع کنیم. نباید اجازه دهیم جایگاه ایران اینطور تضعیف شود. نه اینکه دولت‌ها نمی‌خواهند موانعی هست که همه نظام تصمیم‌گیری کشور باید با هم اراده کنند که برطرفش کنند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897739

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت می شود
  • ۱۷ هزار کودک بدون والدین در نوار غزه | شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی
  • ۱۷ هزار کودک بدون والدین در نوار غزه/ شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی
  • دادگاه برزیلی ایکس را بازخواست می‌کند
  • کشف پاتوق مافیای زباله در این منطقه از تهران
  • ترویج سبک زندگی اسلامی سبب استحکام بنیان خانواده می‌شود
  • رقیب چینی تویوتا لندکروزر با قدرت ۶۷۰ اسب بخار معرفی شد + عکس
  • اسحاق جهانگیری: صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد
  • اسحاق جهانگیری : صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد
  • اسحاق جهانگیری: صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد /می خواستیم وزیر زن بگذاریم، نگذاشتند /باید مسیرها را باز کنیم