Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رغم تخریب بسیاری ازمنازل مسکونی بر اثر زلزله و شکستگی لوله‌های آب، به گفته تعدادی از افراد حاضر در محل حادثه اکنون آب شرب داخل منازل مناطق زلزله زده وجود دارد اما به دلیل نبود امنیت مردم نمی توانند وارد منازل شوند.

به گزارش ایسنا، پس از وقوع زلزله بیش از ۱۳ شهر و بیش از ۴۸۰ روستای منطقه تحت تاثیر قرار گرفته بود که به همین دلیل تخریب های وسیعی به تاسیسات آب، ایستگاه های پمپاژ، منابع آب و شبکه های شهری منطقه نیز وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل از اولین ساعات وقوع زلزله عملیات برای آبرسانی استارت خورد به طوری که با عیب یابی و رفع شکستگی های لوله ها در ابتدا مشکلات عمده برطرف شد. همچنین با توزیع آب بسته بندی و استقرار ۶۷ دستگاه تانکر آبرسانی سیار صورت گرفت.

بر اساس گفته های افراد حاضر در صحنه اکنون قسمت عمده‌ای مشکل آب در مناطق زلزله زده رفع شده، اما مساله این است که به دلیل پس لرزه های متعدد مردم زلزله زده جرات اسکان در منازل را ندارند. چراکه حدود ساعت ۴ و نیم و ۶ و نیم صبح امروز دو پس لرزه شدید در منطقه به وقوع پیوست و خیلی از افراد از چادرها نیز بیرون آمدند.

همچنین طبق گفته های رضا اردکانیان، وزیر نیرو که امروز به مناطق زلزله‌زده سفر کرده است، با توجه به اینکه آب مناطقی همچون سرپل ذهاب از چشمه تامین می شود، به علت بروز پس لرزهای متعدد شاهد کدورت آب در برخی از نقاط هستیم که با استقرار سیستم های تصفیه سیار در حال رفع مشکل کدورت آب هستیم.

وی با بیان اینکه آبی که در شبکه در اختیار مردم قرار می گیرد آب مطمئن و با کیفیت است. در نقاطی هم که آب از استاندار لازم برخوردار نباشد آب به صورت بسته بندی توزیع می شود.

به نظر می رسد که اکنون شرایط آبرسانی در مناطق زلزله زده بهبود یافته و مردم نگرانی چندانی برای تامین آب ندارند با این حال لازم است تا پایداری کامل منابع آب در این مناطق مسوولان آبی به تلاش خود ادامه دهند تا آب وبرق پایدار برای ساکنان فراهم شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۶۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساکنان غزه؛ قربانیان کمک‌رسانی هوایی نامناسب

کمک‌رسانی نامناسب هوایی به نوار غزه در میانه تجاوز رژیم صهیونیستی، به یکی از عوامل کشتار ساکنان تبدیل شده است.

به گزارش مشرق، روز گذشته رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که کمک‌رسانی هوایی نادرست در نوار غزه به شهادت ۱۸ نفر دیگر منجر شده است.

فلسطینیانی که از بمباران، تیراندازی یا گرسنگی اعمال شده از سوی رژیم صهیونیستی در نوار غزه جان سالم به در بردند، اکنون در نتیجه ورود نامنظم کمک‌های بین‌المللی به شهادت می‌رسند و یا با سقوط کمک‌ها بر روی سرشان، غرق شدن در تلاش برای رسیدن به آن، یا خفگی در یک ازدحام جان خود را از دست می‌دهند.

با توجه به جنایت نسل‎کشی رژیم صهیونیستی که از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) ادامه دارد، جامعه بین‌المللی باید فورا برای تعیین مکانیسم‌های مناسب اقدام کند تا اطمینان حاصل شود که منابع بشردوستانه به گرسنگان می‌رسد به گونه‌ای که حرمت و جان آن‌ها حفظ شود.

این امر به‌ویژه با توجه به تلفات مکرر در شهر غزه و شمال نوار غزه که در اثر پرتاب تجهیزات از هواپیماها یا کامیون‌ها بدون ارائه تضمین برای تأمین امنیت دریافت‌کنندگان به وجود آمده است، اهمیت دارد.

۱۲ فلسطینی در ۲۵ مارس (۶ فروردین) پس از گرفتار شدن در طناب چترهای بسته‌های کمکی که از سوی هواپیماها به دریا در سواحل نوار شمالی پرتاب می‌شد، غرق شدند.

پیکر ۷ تن از شهیدان از دریا بیرون آورده شدند، در حالی که ۵ نفر دیگر مفقود هستند و گمان می‌رود جان خود را از دست داده باشند.

در حادثه‌ای متفاوت که در همان روز در شمال غزه رخ داد، ازدحام جمعیت برای جمع‌آوری بسته‌های کمکی که از سوی هواپیمای دیگری رها شد، منجر به جان باختن یک فلسطینی و مجروح شدن چندین نفر شد.

در همین حال، ۱۰ نفر دیگر در حوادث جداگانه در نتیجه اصابت بسته‌های کمکی به‌طور مستقیم در شهر غزه و مناطق شمالی نوار غزه در هفته‌های اخیر جان خود را از دست دادند.

یک حادثه شامل انداختن بسته‌های کمکی نیز منجر به تخریب پنل‌های خورشیدی بیمارستان المعمدانی در شهر غزه و خسارت‌های مشابه به منازل مسکونی شد.

تا به امروز، دستکم ۵۶۳ نفر در نتیجه هدف قرار دادن عمدی دریافت کنندگان کمک‌های بشردوستانه از سوی رژیم صهیونیستی، به شهادت رسیده و صدها نفر دیگر مجروح شده‌اند.

این تیراندازی‌ها حاکی از وجود سیاست نظام‌مند رژیم صهیونیستی برای ممانعت از دسترسی امن صدها هزار فلسطینی در نوار غزه به کمک‌های بشردوستانه است.

از اوایل فوریه (بهمن ماه گذشته)، رژیم صهیونیستی به انبارهای کمک حمله کرده و میزان کمک‌های بشردوستانه و سایر تجهیزات مورد نیاز برای حفظ جمعیت غیرنظامی را در سطح لازم، کمک به بازسازی زیرساخت‌های غیرنظامی و امنیت جاده‌ها، انبارها، مراکز توزیع و کاروان‌ها را محدود کرده است.

جامعه بین‌الملل مسئولیت ناتوانی در ابداع سازوکارهایی را بر عهده دارد که از حوادث مرگبار جلوگیری کند، از جمله کمک‌هایی که به‌طور نادرست از طریق هوایی فرو ریخته شده یا وارد کامیون‌ها بدون بیمه یا قرارداد با مقامات مربوطه می‌شوند.

اهمیت گسترش و تغییر کانال‌های ارسال کمک‌ها به نوار غزه، به‌ویژه به شهر غزه و مناطق شمالی نوار غزه، قابل اغراق نیست.

در حالی که نسل‌کشی فلسطینیان در غزه از سوی رژیم صهیونیستی وارد صدوهفتادوسومین روز خود می‌شود، باید تدابیر فوری اتخاذ و تضمین شود که کمک‌ها بدون آسیب رساندن به دریافت کنندگان و به‌گونه‌ای که کرامت انسانی افراد را حفظ کند، انجام شود.

منبع: میزان

دیگر خبرها

  • کرمان جزو استان‌های با بیشترین فوتی در تصادفات نوروزی
  • خسارت سیل به منازل مسکونی و مزارع بخش محروم لوداب
  • رفع تنش آبی تمام مناطق شهر هرسین و حفر چاه در دستور کار قرار گرفت
  • قطعی آب شهر چیتاب کهگیلویه و بویراحمد کی حل می‌شود؟/آبرسانی سیار به مناطق مختلف
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به ساختمان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی/دیده‌بان حقوق بشر اروپا : نیروهای اسرائیلی بسیاری از منازل را در حالی که ساکنان آنها در داخل آن‌هابودند به آتش کشیده‌اند/ حملات سنگین ارتش رژیم صهیونیستی به مرکز و غرب خان یونس / حمله موشکی گسترد
  • پیشرفت ۴۵ درصدی طرح آبرسانی به ۲۴ روستای شهرستان فریدونشهر
  • ساکنان غزه؛ قربانیان کمک‌رسانی هوایی نامناسب
  • ناکامی آملی لاریجانی و قالیباف در سال ۱۴۰۲ /دولتِ رئیسی «نمره تجدیدی» گرفت /زلزله یا انتخابات ۱۱ اسفند؟!
  • مرگبارترین روز در تاریخ، چه روزی بود و چطور رخ داد؟
  • زلزله در تنیس روی میز جهان؛ بنیامین فرجی کیست؟