Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اسرا، آیت‌الله جوادی‌آملی در دیدار محمدباقر نوبخت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه که در بنیاد بین‌المللی علوم وحیانی اسراء برگزار شد، ضمن تشکر از زحماتی که دولت و مردم برای کمک رساندن به زلزله‌زدگان انجام دادند، برای درگذشتگان این حادثه آرزوی غفران الهی و برای مصدومان حادثه از ایزد منّان طلب سلامتی و شفای عاجل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به دستور اسلام به مقاوم‌سازی در ساخت خانه‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: در این گسل‌های زلزله برای همه آسیب هست، اما اینکه می‌بینید چند صد نفر آسیب می‌بینند برای این است که آن حداقل دستورات اسلام رعایت نشده است، وجود مبارک پیغمبر(ص) در جریان کَندن قبر پسرش ابراهیم وارد قبرستان شد و مرتب سفارش می‌کند که این‌طور قبر را بکَن، آن گورکن شاکی شد که چرا این‌قدر ایراد می‌گیرید. فرمود آدم طرزی خانه می‌سازد که با یک تکان خراب نشود؛ فرمود تو چه‌کار داری این قبر مُرده است ما برای یک‌مرده هم که خانه می‌سازیم محکم می‌سازیم.
وی ادامه داد: ملت باید رشد و شکوفایی عقلی و علمی داشته باشد که کشور را اداره کند، ولی اگر ملتی جیبش و دستش خالی باشد، این ویلچری است و قدرت قیام ندارد، لذا دولت به ملتی می‌تواند تکیه کند که ملت، ستون باشد.
مرجع تقلید شیعیان در ادامه بر لزوم به‌کارگیری طلاب و دانشجویان در عرصه عمل و تولید تأکید و ابراز کرد: هم حوزه و هم دانشگاه باید علمی داشته باشند که بتواند مشکل جامعه را حل کند، هم استاد باید طوری شاگرد تربیت کند که میزنشین نباشد، هم شاگرد باید طوری باشد که در سر؛ هوسِ میز، پُست و مقام نداشته باشد، نه اینکه از همان اول این دانشجو به فکر میز است.
وی خاطرنشان کرد: فهمیدن و عاقل‌شدن حرام نیست، بی‌عقلی حرام است؛ وجود مبارک پیامبر(ص) هم که دست کارگر را بوسید، دست کارگری را بوسید که برای خودش کار می‌کرد، مزدوری در اسلام قدغن است و غالب فقها حمل بر کراهت کردند، برای اینکه با عزت و کرامت انسان هماهنگ نیست.
استاد برجسته حوزه علمیه به جریان اقتصاد مقاومتی اشاره و عنوان کرد: مسئله اقتصاد مقاومتی با سفارش و نصیحت حل نمی‌شود، بلکه با علم حل می‌شود. لذا دانشگاه‌ها باید بدانند که نباید به دنبال میز نشینی بروند، بلکه باید مستقیماً از دانشگاه به تولید بروند.
وی ادامه داد: سرمایه فروشی خسارت است نه تجارت و نفت یک سرمایه است و نه درآمد؛ لذا نباید خام‌فروشی کرد بلکه باید آن را در چرخه تولید به‌کار گرفت، تلاش و کوشش ما این است که اقتصاد نه دولتی و نه خصوصی است، نه خصولتی است، بلکه عمومی است.
آیت‌الله جوادی آملی یادآور شد: با بانک‌های ربوی نمی‌توان تولید داشت، خدای سبحان در قرآن می‌فرماید گزینه نظامی روی میزِ قرآن من است، بانک‌های ربوی دارد با من می‌جنگند، اما ما باور نکردیم. در روایتی از ائمه به ما رسیده است که فرمود برادر دینی شما کسی نیست که هر چه شما گفتید تصدیق کند، برادر دینی این است که در مشورت به آدم، حرفِ راست بزند نه‌فقط حرف‌های ما را تصدیق کند، ما تصدیق‌کننده نمی‌خواهیم ما یک دوست صادق می‌خواهیم، بنابراین این کشور به لطف الهی همه‌چیز دارد، لذا اگر بانک‌های ربوی اصلاح بشود، دانشجو هم به طمع میز درس نخواند، اساتید هم میزنشین‌پرور نباشند و این‌ها وقتی مدرک گرفتند، مستقیماً وارد تولید و کار بشوند آن‌وقت این ملت مقتدر می‌شود.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۸۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه جامع مشارکت مردم در اقتصاد امروز نهایی می‌شود

سید احسان خاندوزی امروز با بیان این مطلب در پاسخ به خبرنگار قدس آنلاین در حاشیه جلسه هیئت دولت افزود: بنا بود  غیر از سیاست‌های جلب مشارکت مردم در اقتصاد که پیش از این در سال‌های گذشته وجود داشته و باید تسریع شود، تدابیر جدیدی هم برای سال ۱۴۰۳ شروع شده که به عنوان نوآوری‌های سیاستی مشارکت مردم قلمداد می‌شود، امروز جلسه‌ای برای آن تدابیر جدید برگزار خواهد شد و بعد از پایان جلسه محتوای نشست در خصوص افزایش مشارکت مردم در حوزه تولید و مدیریت مشارکت مردم  نه فقط در بخش اطلاع و نظارت که در حوزه تولید و مدیریت اطلاع رسانی می‌شود.

استارت مجدد تامین مالی پروژه‌های ایران توسط بانک توسعه اسلامی

خاندوزی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین مراجع بین‌المللی که برای تامین مالی پروژه‌ها استفاده می‌شود، بانک توسعه اسلامی است و هفته آینده پنجاهمین سالگرد تأسیس این بانک در عربستان سعودی با حضور ۴۷ کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: متأسفانه در سال‌های گذشته تأمین مالی از سوی این بانک صورت نمی‌گرفت و یکی از اولویت‌های ما رفع موانع پرداخت اقساط کشور بود تا کاری کنیم این بانک برای ۱۱ پروژه عمرانی ما تأمین مالی کند. این اتفاق رخ داده و ما مسیر دور زدن تحریم در پرداخت بدهی ایران به این بانک را پشت سر گذاشتیم و بدهی‌های ایران را تا سال ۱۴۰۲ به صفر رساندیم و فرآیند بازپرداخت اقساط ۱۱ پروژه عمرانی آغاز شده است.

سخنگوی اقتصادی دولت ادامه داد: تا امروز بیش از ۴۰ میلیون یورو بازپرداخت جدیدی برای تکمیل پروژه‌ها دریافت کردیم و امیدواریم هفته آینده در ریاض نیز بتوانیم مجوز پرداخت‌های بیشتر و پروژه‌های دیگری را بگیریم.

وزیر اقتصاد درباره نشست مشترک مجلس و دولت درباره سازماندهی بازار ارز  و تصمیماتی که در این باره گرفته شده است، بیان کرد: جلسه بسیار مفصلی با حضور روسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس از جمله اقتصاد، برنامه و بودجه، جهش تولید، صنعت و معدن با رئیس کل بانک مرکزی و زویر اقتصاد  برگزار شد تا همگرایی بین دو قوه در حوزه اقتصاد و سیاست‌های ارزی بیش از گذشته انجام شود. امروز هم دومین جلسه همگرایی سیاست های ارزی در مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد تا هفته آینده هم نتیجه آن جلسه اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • لرستان |توانمندسازی تسهیلگران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • برنامه جامع مشارکت مردم در اقتصاد امروز نهایی می‌شود
  • تولید نوشت‌افزار ایرانی با کاغذ ایرانی
  • برگزاری دوره منطقه‌ای توانگری تسهیل گران اقتصاد مقاومتی در لرستان
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • چقدر می توان به صورت های مالی شرکت ها اعتماد کرد؟
  • اقتصاد جهانی در نقطه عطف قرار دارد