Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فیس آی‌دی این امکان را به کاربران می‌دهد که گوشی خود را تنها با نمایش چهره‌ آنلاک کنند. آیفون ۱۰ از فناوری تشخیص چهره‌ی سه‌بعدی برای شناسایی دقیق چهره‌ی کاربر استفاده می‌کند. این قابلیت نه‌تنها برای آنلاک کردن، بلکه برای تشخیص هویت هنگام ورود به اپلیکیشن‌های بانکی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش رویترز، اپل به برنامه‌نویسان اجازه‌ی دسترسی به داده‌های مربوط به تشخیص چهره می‌دهد. در صورت موافقت کاربر و دادن مجوز مربوطه، توسعه‌دهنده‌‌ی اپلیکیشن می‌تواند تصویری از چهره‌ی کاربر و بیش از ۵۰ حالت چهره‌ی وی را در اختیار داشته باشد و این اطلاعات را به سرورهای خود منتقل کند.

تصمیم اپل مبنی بر ارائه‌ی این داده‌ها به توسعه‌دهندگان با هدف کمک به ارائه‌ی تجربه‌ی کاربری بهتر اتخاذ شده است. برنامه‌نویسان اپلیکیشن‌هایی مانند اسنپ‌چت و فیسبوک می‌توانند با استفاده از این داده‌ها فیلترهای دقیق‌تری بسازند. همچنین، سازندگان بازی‌های موبایل با استفاده از داده‌های مربوط به تشخیص چهره می‌توانند آواتار‌های واکنش‌پذیر را برنامه‌نویسی کنند. البته این داده‌ها قابلیت این را ندارند که از طریق آن‌ها بشود گوشی را آنلاک کرد.

در پاسخ به این نگرانی که ممکن است برنامه‌نویسان از این داده‌ها برای تبلیغات هدفمند استفاده کنند، باید گفت توافق اپل با توسعه‌دهندگان برنامه‌های iOS مجوز جمع‌آوری اطلاعات تشخیص چهره‌ی کاربران را می‌دهد؛ اما به وضوح آن‌ها را از استفاده از این اطلاعات برای مقاصد تبلیغاتی و بازاریابی منع می‌کند. قرار دادن این اطلاعات در اختیار شخص ثالث نیز در توافق اپل و برنامه‌نویسان ممنوع اعلام شده است.

به علاوه، اپل همواره برنامه‌ها را قبل از انتشار در اپ استور بررسی می‌کند؛ هرچند عده‌ای معتقدند که چنین چیزی امکان ندارد و فقط بعضی برنامه‌ها به‌صورت اتفاقی مورد بررسی قرار می‌گیرند. در هرحال، همیشه امکان حذف یک برنامه از اپ استور توسط اپل وجود دارد.

با تمام این تفاسیر، برخی مؤسسات امنیتی مانند «اتحادیه‌ی آزادی‌های شهروند آمریکایی» و «مرکز فناوری و دموکراسی» همچنان ابراز نگرانی کرده‌اند که توسعه‌دهندگان امکان این را دارند که با استفاده‌ از داده‌های مربوط به حالات چهره‌ی کاربران تبلیغات و محتوای متناسب آن‌ها را به نمایش بگذارند.

در هر صورت، بهترین سیاست کاربران در حال حاضر می‌تواند بررسی منبع اپلیکیشن و اعتبار سازنده‌ قبل از اقدام به نصب آن باشد.

منبع:زومیت

انتهای پیام/

نگرانی موسسات امنیتی از امکان سواستفاده از اطلاعات چهره ی افراد در آیفون

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۹۹۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران همزمان با برگزاری چهل و پنجمین کنگره علمی سالیانه، چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان را نیز با افتخار اعلام می‌کند.

وی با بیان اینکه جامعه جراحان یکی از قدیمی ترین و عظیم‌ترین تشکل‌های علمی گروه پزشکی است و از سال ۱۳۶۳ فعالیت خود را با برگزاری کنگره‌های علمی سالیانه آغاز کرده، افزود: در کنگره امسال از مشارکت ۱۶ انجمن علمی و تخصصی برخوردار هستیم که برنامه‌های خود را طی هفته پیش رو در هشت سالن مختلف مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران اجرا خواهند کرد.

افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران نیز در سالن اصلی طی پنج روز برپایی کنگره برنامه‌های علمی متنوعی خواهد داشت که در این برنامه‌ها ۱۸ میزگرد (پانل) و چهار سخنرانی کلیدی اجرا می‌شود.

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران افزود: سعی شده موضوعات روز و مبتلابه رشته‌های جراحی، بیشتر مورد توجه قرار گیرد تا همکاران رشته‌های مختلف فرصت تبادل نظر داشته باشند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه انجمن‌های علمی در سالن‌های فرعی برنامه‌های اختصاصی و تعیین شده خود را با حضور اعضا اجرا می‌کنند، ادامه داد: امیدواریم برنامه‌های علمی کنگره امسال، موجب توجه ویژه و افزایش رضایتمندی همکاران رشته‌های مختلف قرار بگیرد.

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران با بیان اینکه امسال چهل و پنجمین کنگره علمی سالیانه جامعه جراحان ایران ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد، گفت: سال ۱۳۶۳ با همت بزرگان رشته‌های مختلف جراحی، جامعه جراحان ایران تشکیل شد و از آن زمان به طور سالانه یک کنگره بزرگ در تهران و یک کنگره میان دوره‌ای به همت شاخه‌های استانی در شهرهای مختلف کشور برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این کنگره تبادل اطلاعات علمی و تکنیک‌های جراحی میان همکاران جامعه جراحان در رشته‌های مختلف است، تاکید کرد: ضمن مطرح شدن مسائل علمی و پزشکی که در نهایت به نفع بیماران و جامعه خواهد بود، مشکلات جراحان کشور به ویژه جراحان جوان نیز مطرح خواهد شد.

افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران نماد جراحان کشور است و از تمامی همکاران در رشته‌های گوناگون جراحی تقاضا دارم در این همایش بزرگ شرکت کرده و توان علمی و اجتماعی خود را مطرح کنند.

وی در پایان گفت: ثبت نام برای کسب امتیاز بازآموزی این کنگره به صورت آنلاین برقرار است و روز کنگره نیز امکان ثبت نام وجود دارد ولی بهتر است همکاران هر چه سریع‌تر به طور آنلاین ثبت نام کنند.

کد خبر 6095623 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مایکروسافت استفاده از هوش مصنوعی برای پلیس آمریکا را ممنوع کرد
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟
  • تعرفه عضویت در باشگاه انقلاب خبرساز شد
  • اطلاعات جدید از آیفون ۱۶ و چیدمان جدید دوربین‌ها
  • موساد دستگاه‌های تشخیص چهره را در نوار غزه نصب کرد
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد