Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزارت خارجه بنگلادش : میانمار و بنگلادش در حال انجام مذاکرات برای بازگرداندن آواره‌ها به کشورشان هستند و انتظار می‌رود برای انجام راحت‌تر این کار یک گروه مشترک تشکیل شود

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، به نقل از رویترز، وزیر خارجه بنگلادش روز یکشنبه اعلام کرد این کشور در حال انجام مذاکرات با میانمار برای بازگرداندن روهینگیایی‌های آواره به کشورشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر خارجه بنگلادش در گفتگوهای هفته جاری در میانمار به این موضوع می‌پردازد. بیش از 600 هزار مسلمان روهینگیایی از اواخر ماه اوت و آغاز عملیات‌های بی‌رحمانه ارتش برمه علیه آنها به بنگلادش فرار کرده‌اند. رنجی که آواره‌های روهینگیایی متحمل شده‌اند اعتراض جوامع بین المللی را به دنبال داشته است.

در بیانیه وزارت خارجه بنگلادش آمده است: «میانمار و بنگلادش در حال انجام مذاکرات برای بازگرداندن آواره‌ها به کشورشان هستند و انتظار می‌رود برای انجام راحت‌تر این کار یک گروه مشترک تشکیل شود». یکی از دستیاران ارشد وزیر خارجه بنگلادش اعلام کرد این مقام عالی‌رتبه روز یکشنبه برای شرکت در نشست آسیا-اروپا که دوشنبه و سه‌شنبه در میانمار برگزار می‌شود به این کشور سفر می‌کند. او پس از این نشست، دو روز دیگر برای گفتگوهای دوجانبه درباره روهینگیا در میانمار می‌ماند. گفته می‌شود دو کشور درباره روهینگیا به درک متقابل رسیده‌اند و جزئیات اندکی باقی مانده تا دو کشور به توافق برسند.

اکثر جمعیت بنگلادش بودایی است و مسلمانان روهینگیایی در میان آنها اقلیت به حساب می‌آیند. این مسلمانان که در ایالت راخین متمرکز شده‌اند چندین دهه است که از سوی ارتش برمه مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند. با اینکه سابقه سکونت آنها در میانمار به قرن‌ها می‌رسد هنوز هم حق شهروندی آنها به رسمیت شناخته نشده است. حملات اخیر ارتش علیه این مسلمانان باعث آواره شدن صدها هزار نفر از آنها شده است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که ارتش خانه‌های مسلمانان را به آتش می‌کشد، به کسانی که از آتش‌سوزی جان سالم به در برده‌اند شلیک و به زنان تجاوز می‌کند. سازمان ملل متحد نیز اقدامات ارتش برمه را پاکسازی قومی توصیف کرده است. آواره‌ها از طریق جاده و دریا سعی کرده‌اند خود را به کشور همسایه –بنگلادش- برسانند، اما تعداد زیادی از آنها در این مسیر پر خطر جانشان را از دست داده‌اند. این در حالی است که آنهایی که موفق شده‌اند به بنگلادش برسند هم شرایط خوبی ندارند. اردوگاه‌هایی که نزدیک مرز دو کشور برای آنها در نظر گرفته شده است امکانات کافی ندارند و به دلیل کمبود امکانات بهداشتی ممکن است هر لحظه بحران بهداشتی جدیدی در آنجا به وجود آید.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۰۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت امیرعبداللهیان از وزیرخارجه اندونزی برای سفر به تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان و خانم رتنو مارسودی وزیر امور خارجه اندونزی در یک تماس تلفنی آخرین تحولات منطقه و همچنین روند روابط دو جانبه تهران و جاکارتا را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تشکر از اندونزی در تلاش برای احقاق حقوق و کمک به فلسطین و همچنین رأی منفی این کشور در شورای حقوق بشر به نفع ایران، از وزیر امور خارجه این کشور جهت سفر به تهران دعوت نمود.

امیرعبداللهیان از موضع جاکارتا در محکوم کردن تجاوز رژیم صهیونستی به ساختمان سفارت ایران در دمشق قدردانی نمود و همتای خود را در جریان آخرین تحولات منطقه و بویژه دفاع مشروع نیروهای مسلح ایران قرار داد.

امیرعبداللهیان ضمن بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در چارچوب قوانین بین الملل علیه تجاوز رژیم صهیونیستی اقدام کرده، خاطر نشان نمود که ریشه اصلی تنش و جنگ در منطقه رژیم اسرائیل است.

وی تاکید نمود ما هرگز به دنبال توسعه تنش در منطقه نیستیم و جمهوری اسلامی ایران همواره بخش مهمی از ثبات و امنیت پایدار در منطقه باقی می‌ماند.

وزیر خارجه اندونزی نیز در این گفتگو ضمن تشکر از امیرعبدالهیان به خاطر بیان دیدگاه‌ها و تشریح مواضع کشورمان، خواستار ادامه مشورت، همکاری و تعامل با ایران در خصوص مساله فلسطین شد و عنوان کرد که ما در بیانیه خود تاکید کرده‌ایم که نباید حوادث و اتفاقاتی که در غزه رخ می‌دهد را فراموش کنیم و آرمان فلسطین باید زنده نگه داشته شود.

طرفین برخی موضوعات دوجانبه را مورد توجه و رایزنی قرار دادند.

کد خبر 6079890 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • رزمایش هوایی ارتش چین
  • آغاز رزمایش نظامی ارتش چین در مناطق مرزی با میانمار
  • انتقال «سوچی» از زندان به حصر خانگی
  • تشدید رفتار خشونت‌آمیز
  • تکرار سناریوی آوارگی فلسطینی‌های شمال نوار غزه از سوی ارتش صهیونیستی
  • افزایش چشمگیر اسلام‌هراسی در آلمان
  • دعوت امیرعبداللهیان از وزیرخارجه اندونزی برای سفر به تهران
  • شهرک نشینان آواره به منازل خود باز نمی‌گردند
  • ادامه جنگ داخلی در سودان؛ روزانه 20 هزار نفر آواره می‌شوند
  • تشدید رفتارهای اسلام‌هراسی در آلمان/ افزایش ۲ برابری آمارها در پی جنگ غزه