Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمودرضا حمیدی ضمن اشاره به همگانی بودن فرایند جمع آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی برای مردم زلزله زده غرب کشور، گفت: هنگامی که سه شنبه گذشته ایده کمک به مردم زلزله زده غرب کشور مطرح شد، با همکاری گروه جهادی سفیران سلامت کار را آغاز کردیم و در ادامه شاهد حضور معاونت فرهنگی، اساتید و انجمن های اسلامی در این کار نیکوکارانه بودیم و خوشبختانه همه چیز عالی پیش رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کانون خیریه ریحانة النبی با اشاره به حضور برخی از عوامل با هدف توزیع و نظارت بر کمک ها در منطقه غرب کشور، در رابطه با اقلام تهیه شده، افزود: به دلیل فراوانی کمکهای غیرنقدی که شامل پتو، لباس گرم، مواد غذایی و لوازم بهداشتی می شود آمار دقیق فعلا در دست نیست، اما از محل کمک‌های نقدی رسیده اقلامی چون ۱۵۰عدد پتو، ۱۳ هیتر نفتی، ۵۵ بسته خرما، ۱۰۰ کیلو نان و کلوچه خریداری شده و به زودی به مناطق زلزله زده ارسال و توزیع خواهد شد.

حمیدی ضمن تشکر از کسانی که در این راه همراهی داشتند، اضافه کرد: ان شاالله بتوانیم با این کار باری را از دوش مردم زلزله زده برداشته و پس از فاجعه‌ای که برای این مردم شریف پیش آمد، با آنان همدردی کنیم.

دانشگاه علوم پزشکی قم

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۳۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح سلامت خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار خانوار اجرا می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از اجرای طرح سلامت خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار خانوار در سال جاری خبر داد و گفت: در این طرح همه مردم تحت پوشش قرار خواهند گرفت و نیروهای مورد نیاز بهداشتی و درمانی به مردم خدمت خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، محمدتقی آشوبی شامگاه_ یکشنبه دوم اردیبهشت_ در نشست خبری با خبرنگاران، اظهار کرد: رشد و توسعه نظام سلامت در بخش بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و توسعه خدمات دارویی و تجهیزاتی یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به یکم تا هفتم اردیبهشت مصادف با هفته سلامت، افزود: شعار هفته امسال «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به کنترل بیماری‌های واگیر ازجمله پشه آئدس، خاطرنشان کرد: این پشه با شناسایی درست کانون‌ها و مه پاشی‌های درست، کنترل و مهار شد.

آشوبی با اشاره به آماده‌باش شبانه روزی نظام سلامت در همه ادوار، خاطرنشان کرد: بهداشت و درمان همیشه در خط مقدم خدمت به مردم بوده و پای‌کار است.

وی تلاش‌های دولت سیزدهم در راستای ایجاد و توسعه زیرساخت‌های زیربنایی و روبنایی را قابل‌توجه دانست و تصریح کرد: تنها در دوساله آغاز به کار دولت سیزدهم ۱۱۸ پروژه باارزش ریالی بیش از ۱,۲۲۰ میلیارد تومان افتتاح و به بهره‌برداری رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اجرای موفق طرح ملی سلامت غربالگری دیابت و فشارخون بالا گفت: در این طرح ملی که از بیستم آبان ماه آغاز و ۳۰ دی سال گذشته به طول انجامید، از جمعیت بیش از دو میلیون و ۲۲۵ هزارنفری هدف در گیلان، بیش از یک‌میلیون و ۴۴۶ هزار و ۸۶۰ نفر بالای ۱۸ سال در گیلان، شرکت کردند.

آشوبی، انواع سرطان‌ها، بیماری‌های قلبی عروقی و تروما را سه عمده دلیل تهدیدکننده سلامتی در گیلان دانست و اضافه کرد: تمام تلاش نظام سلامت استان گیلان غربالگری سرطان‌ها، فشارخون و دیابت و همچنین اقدامات و تعریف راهکاری راهبردی و عملیاتی برای کاهش مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات بوده و اجرای طرح‌های نظام سلامت تا حدودی این تهدیدات را کنترل کرده است.

وی ارتقای شاخص‌های سلامت را درگرو افزایش زیرساخت‌های بهداشتی، درمانی و تجهیزاتی دانست و اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در سال‌های اخیر تلاش کرده است تا با جذب، نوسازی و بهسازی فضای درمانی، تجهیزاتی نظیر انواع سی تی اسکن‌، آنژیوگرافی، پت اسکن، ام آر آی، سونوگرافی و دیگر ملزومات سرمایه‌ای سطح سلامت مردم را ارتقا ببخشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه رویکرد دانشگاه علوم پزشکی گیلان ارائه خدمت بی‌منت و بدون اطلاع‌رسانی‌های گسترده است، خاطرنشان کرد: بسیاری از خدمات ارائه‌شده نظیر فعال‌سازی سی تی اسکن مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور، مرکز جامع خدمات سلامت رشتیان و دیگر بخش‌ها راه‌اندازی شده و به مردم خدمت می‌کنند اما هنوز افتتاح رسمی نشده‌اند.

وی با بیان اینکه شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی به‌موقع را یکی از راهبردهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان است، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در تمام بحران‌های پیش‌آمده، پیش‌بینی‌شده و رخدادها و حوادثی نظیر حادثه لنگرود، بحران سیل آستارا، چهارشنبه آخر سال و سایر تلاش کرده است تا جریان رسانه‌ای را به دست بگیرد و خود راوی حوادث و رخدادها باشد.

آشوبی از اجرای طرح سلامت خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار خانوار در سال جاری خبر داد و گفت: در این طرح همه مردم تحت پوشش قرار خواهند گرفت و نیروهای موردنیاز بهداشتی و درمانی به مردم خدمت خواهند کرد.

وی یکی از دستاوردهای نظام سلامت را توسعه شبکه بهداشت در گیلان دانست و گفت: شبکه بهداشت در گیلان یکی از مزیت‌های نسبی استان در کشور است که در بحران کرونا به سبب داشتن همین شبکه منسجم توانست در طرح شهید سلیمانی موفق شود و پیش از سایر استان‌ها این بیماری منحوس را کنترل کند.

کد خبر 746774

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در استان اردبیل
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی
  • کنترل و مهار پشه آئدس در گیلان
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در اردبیل
  • طرح سلامت خانواده در شهرهای بالای ۲۰ هزار خانوار اجرا می‌شود
  • ضرورت توجه به مطالبات پرستاران در مازندران
  • جلب مشارکت خیرین در امر سلامت ضروری است