Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@11:08:59 GMT

گفت و گو هیچ خطری ندارد - نجفقلی حبیبی*

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۰۸۷۵۹

گفت و گو هیچ خطری ندارد - نجفقلی حبیبی*

یکی از آرمانهای اصلاح طلبان برقراری گفت و گو بین جریانهای مختلف فکری است و رییس دولت اصلاحات طرح گفت و گوی تمدنها را در سطح جهان مطرح کرد.

گفت و گو نه تنها خطری ندارد بلکه چاره ساز و گره گشاست. انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها هم تا کنون اقداماتی هم برای تسهیل زمینه سازی این گفت و گوها انجام داده است که نیازی به شرح آنها نمی بینم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


البته معنای گفت و گو این نیست که دو طرف خط مشی کلی خود را عوض کنند، چرا که هر یک دیدگاه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی خاص خود را دارد. مبانی و مسائل مشترکی که هر دو جناح به آن اعتقاد دارند شرط لازم برای انجام این مذاکرات است که خوشبختانه وجود دارد.
اختلافات دوجناح هم بر سر مسائل کلان نیست، چرا که اصلاح طلبان و اصولگرایان به نظام جمهوری اسلامی معتقدند بلکه اختلاف ها از دیدگاه های متفاوت مدیریتی است.
در این راستا پیشنهاد آقای محسن میردامادی برای انجام این گفت و گوها، بسیار خوب و در راستای تامین مصالح ملی است، البته نمی دانم واکنش طرف مقابل به این پیشنهاد ایشان چه خواهد بود.
آقایان علی لاریجانی، محمد رضا باهنر هم گزینه های خوبی برای گفت و گو با اصلاح طلبان هستند. گمان می کنم شخص آقای میردامادی که در طرح این موضوع پیشقدم شده بتواند اشخاصی را از سوی اصلاح طلبان نیز معرفی کند.
در هر صورت گفت و گو دلها و نظرها را به هم نزدیک و نادوستی ها را تقلیل می دهد و در شرایط خاص منطقه سر گرفتن چنین مذاکراتی بیش از پیش حس می شود.
----------------------------------------------------------------------------------------
*عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۸۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان

نمایندگان مجلس با کلیات طرح دو شوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس در نشست علنی امروز (یکشنبه، 9 اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح دو شوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان با 94 رأی موافق، 120 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجموع 234 نفر از نمایندگان حاضر در صحن مخالفت کردند.

بررسی جداول لایحه بودجه 1403 در مجلس دو شیفته شد

در این نشست، ولی الله بیاتی سخنگوی امور داخلی کشور و شوراها در تشریح طرح کمیسیون شوراها برای افزایش نمایندگان، اظهار داشت: گزارش کمیسیون امور داخلی در خصوص طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آنها و طرح اصلاح قانون تعیین محدوده حوزه انتخاباتی مجلس و اصلاحات و الحاقات بعدی آن و همچنین طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان و نیز طرح اصلاح محدوده حوزه انتخاباتی مجلس شورای اسلامی همگی مصوب سال 1396 و اصلاحات بعدی آن ها و همچنین طرح اصلاح حوزه‌های انتخابیه دارای 5 شهرستان به کمیسیون امور داخلی کشور ارجاع و بر اساس ماده 143 آئین نامه داخلی به دلیل اشتراکات موضوع با یکدیگر ادغام شد و با حضور کارشناسان مرکز پژوهش ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: این مصوبه در جلسه یکم خرداد 1402 با اصلاحاتی به تصویب رسید و از آن جایی که پیش نیاز برگزاری انتخابات تقسیم سرزمین به حوزه‌های انتخاباتی است و از آن جایی که این تقسیمات برای نمایندگان و شهروندان پیامدهای مهمی دارد لازم است مورد توجه قرار گیرد و رایج‌ترین معیار برای اصلاح حوزه‌های انتخابیه و تعداد نمایندگان برابری نسبی جمعیت است و طبق اصل 64 قانون اساسی تعداد نمایندگان مجلس 270 نفر است و پس از همه پرسی سال 68 و پس از هر 10 سال با در نظر گرفتن عوامل انسانی، سیاسی، جغرافیایی و موضوعات مرتبط با آن حداکثر 20 نماینده می تواند اضافه شود اما از زمان تصویب قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال 1358 تنها یک بازنگری و افزایش تعداد نماینده در سال 78 صورت گرفت.

نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس خاطرنشان کرد: تعداد نمایندگان در محدوده حوزه‌های انتخابیه سالها است ثابت مانده و به نابرابری منجر شده و لزوم اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه ضروری است و در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی 5 طرح ذیل یک طرح با عنوان اصلاح جدول حوزه انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آن ها با هدف اصلاح جدول حوزه های انتخابیه و تعداد نمایندگان اعلام وصول شد و به استناد آئین نامه داخلی ادغام شد و با همکاری کارشناسان مختلف، دستگاه های اجرایی و نظارتی از اردیبهشت 1400 بر اساس معیارهای جمعیتی، پراکندگی جغرافیایی، محدودیت و توسعه یافتگی و مسائل امنیتی و سیاسی مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفت که در مجموع با این طرح 40 نماینده به 23 استان کشور اختصاص یافت و 20 نماینده متعلق به حوزه های جدید است و 20 حوزه انتخابیه فعلی نیز با افزایش نمایندگان مواجه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • مخالفت مجلس با کلیات طرح افزایش تعداد نمایندگان
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • اتمام عملیات باند شرقی کیلومتر ۷۴ تا ۷۷ رینگ حفاظتی شهر اصفهان
  • دیدگاه یک استاد دانشگاه درباره تعطیلی جمعه و شنبه
  • پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • عملیات «وعده صادق» موجب شادی تمام حق طلبان شد
  • ثانیه شمار اخطار اصلاح آگهی های مسکن دیوار و شیپور روشن شد!