Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@00:01:56 GMT

مخاطبان دنبال «پایتخت» هستند

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۰۹۸۸۳

مخاطبان دنبال «پایتخت» هستند

حسن وارسته که در سریال‌هایی چون «دودکش»، «پایتخت ۲،۳،۴»، «علی‌البدل» و «دیوار به دیوار» حضور داشته است. این روزها نگارش دو سریال «افسانه هزارپایان» و «دنگ و فنگ روزگار» را عهده دار است.

این نویسنده در گفت‌وگو با ایسنا درباره عدم حضور در پنجمین سری از سریال «پایتخت» گفت: به رغم اینکه محسن تنابنده از من برای حضور در این سریال دعوت کرد، اما چون دو تعهد دیگر دستم بود صلاح نبود با یک دست دو هندوانه بردارم؛ چرا که «پایتخت» واقعا پروژه سنگینی است و فقط باید بر روی آن متمرکز می‌شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه زایش متن هم همزمان اتفاق می‌افتد به همین دلیل نتوانستم با  پروژه همکاری کنم.

او با اشاره به نگارش سریال «افسانه هزارپایان» گفت: این سریال بر روی کاغذ، کار قابل دفاعی است.

وی درباره اینکه خروجی این کار را چطور ارزیابی می‌کند و تا چه میزان بر کیفیت آن توجه داشته است؟ گفت: کارگردان این کار با دقت و وسواس کار می‌کند منتها چون این سریال پربازیگر است و فضای تاریخی، گریم و پراکندگی لوکیشن بالایی دارد، دست و بال کارگردان بسته است. به هر حال شما یک مبلغی برای تولید سریال دارید که خیلی برآورد دقیقی روی آن انجام نگرفته است. شما اگر بخواهید ۱۰۰ بازیگر را گریم کنید روزانه وقت زیادی از کار را می‌گیرد. گریم‌های سنگین و کمدی‌های حادثه‌محور زمان‌بر است. از طرفی رنج تولیدی که سازمان در اختیار گروه تولید قرار داده است کار را برای ما سخت‌تر می‌کند. اما در نهایت کار قابل دفاع و متفاوتی شده است و امیدوارم در ادامه هم همین اتفاق بیفتد.

او با اشاره به اینکه فیلمنامه «افسانه هزارپایان» در چهار فصل خواهد بود، در توضیحاتی گفت: ۳۰ قسمت از فیلمنامه نگارش شده و ۲۲ قسمت دیگر از تولید باقی مانده است. نگارش در عین حال ادامه دارد. فصل اول شامل ۱۶ قسمت، فصل دوم ۱۴ قسمت، فصل سوم ۱۵ قسمت و فصل آخر که جمع‌بندی داستان است، شامل هفت قسمت است.

این نویسنده در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود درباره‌ی پتانسیل ادامه‌دار بودن «پایتخت» نیز یادآور شد: یکی از علت‌هایی که باعث شد «پایتخت» در کنار شخصیت‌های محبوب داستانش پرمخاطب شود، بخش تولید است؛ یعنی ما در «پایتخت» برای خلق یک ماجرا محدودیت نگذاشتیم. در حال حاضر قصه‌ها به سمتی ورود کردند که حادثه محور باشند. بنابراین قسمت‌های حادثه محور این سریال هم زیاد بود. یکی دیگر از علت‌های پرمخاطب بودن این سریال به تصویر کشیدن یک خانواده ایرانی است. خانواده ایرانی هم تکرار ندارد. سومین عامل هم مخاطبان هستند که به دنبال «پایتخت» هستند. سال گذشته زمانی که «علی‌البدل» را کار می‌کردیم مخاطبان به دنبال «پایتخت» بودند.

وارسته در پایان گفت‌وگوی خود درباره سریال‌هایی که در مناسبت‌ها تولید می‌شود، یادآور شد: در سریال‌سازی مخاطب‌شناسی، زمان‌شناسی و روان‌شناسی اهمیت بسیاری دارد. به عنوان مثال سریال «علی‌البدل» قرار بود در ایام رمضان به روی آنتن برود و برخی موضوعات آن مناسبتی بود اما عید به روی آنتن رفت در حالی که سریال نوروزی نبود.

وی همچنین درباره روند ساخت مجموعه «دنگ و فنگ روزگار» نیز گفت: در حال حاضر ۳۰ قسمت از این مجموعه به تلویزیون تحویل داده شده است. این سریال یک سریال نویی در روایت است. در حال حاضر با چند تن از کارگردان‌ها مذاکره شده اما هنوز قطعی نشده است.

وارسته با اعتقاد بر اینکه جامعه ما طنزنویس کم دارد، گفت: ترجیح می‌دهم برای حوزه کودک و نوجوان و همچنین طنز کار بنویسم. البته مسعود صباح که مسئول حوزه کودک و نوجوان در سیمافیلم هستند سفارشی را به من داده‌اند که روی طرح آن کار می‌کنم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۹۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوخی همسفران «نون خ» با مسعود فراستی +فیلم

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵» به کارگردانی سعید آقاخانی و تهیه‌کنندگی مهدی فرجی در کنار فصل چهارم مجموعه «زیرخاکی» دو سریال ماه مبارک رمضان شبکه یک سیما بودند.

پخش «نون خ ۵» این شب‌ها به قسمت‌های پایانی خود نزدیک شده است؛ درفصل پنجم این مجموعه تلویزیونی، «نورالدین خان‌زاده» با نقش آفرینی سعید آقاخانی و همولایتی‌هایش این بار به سیستان و بلوچستان سفر کرده و در فضای جغرافیای متفاوتی از غرب کشور ماجرا‌ها و چالش‌های خود را دنبال می‌کنند. از سوی دیگر مسائلی همچون محیط‌زیست، حفظ گونه‌ای جانوری و گیاهی در حال انقراض، میراث فرهنگی و زیبایی‌های ایران و به ویژه سیستان و بلوچستان نیز مورد توجه سازندگان «نون خ» قرار داشته است.

شب گذشته و در بخشی از قسمت بیستم، در خلال گفتگو‌های شخصیت‌های این سریال اشاره‌ای طنزآمیز به اظهارات مسعود فراستی منتقد جنجالی سینما شد.

فیلم این بخش از سریال را در ادامه مشاهده خواهید کرد.

 

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایان‌ راز آلود قسمت ۱۰ سریال شوگون؛ فصل دوم حماسه پرطرفدار ژاپنی در راه است؟
  • سریال کره‌ای Hide؛ جاذبۀ معماهای تمام‌نشدنی
  • سریال ادامه‌دار VAR؛ قسمت بیست‌وسوم
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۸ هشتم کامل
  • رونمایی از نماهنگ جدید خواننده سلام فرمانده
  • جزییاتی از تازه‌ترین پروژه ابوذر روحی/ این یک نماهنگ متفاوت است
  • شوخی همسفران «نون خ» با مسعود فراستی +فیلم
  • شهد شکرستان به کام مخاطبان
  • سریال سرزمین مادری متوقف شد
  • عضو گروه نجات که بازیگر «نون.خ» شد/ کولبری در قسمت های بعدی سریال