Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@22:49:00 GMT

لزوم عمومی‌سازی رشته پزشکی هسته‌ای در جامعه

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۱۴۶۸۴

لزوم عمومی‌سازی رشته پزشکی هسته‌ای در جامعه

مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی گفت: تمام افراد جامعه باید از رشته پزشکی هسته‌ای اطلاعات کافی و دقیقی داشته باشند.

به گزارش ایسنا، قاسم سلطانی ظهر امروز در نشست خبری ششمین کنگره بین‌المللی پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی که در  بیمارستان رضوی مشهد برگزار شد، اضافه کرد: اطلاعات کافی در زمینه پزشکی هسته ای وجود ندارد تا مردم از آن آگاهی داشته باشند، درحالی‌که مردم باید بدانند پزشکی هسته‌ای چه موضوعی است و چه کارهایی می‌توان با آن انجام داد، همچنین آنان باید بدانند که چطور از این مراکز باید استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین باید در سطح کشور هم برای مردم و هم برای پزشکان اطلاع رسانی کافی در این زمینه انجام شود.

وی، پزشکی هسته‌ای رشته‌ای جدید، نوپا و پیچیده‌ای دانست و ادامه داد: انجام پزشکی هسته ای در بیمارستان رضوی با سختی‌های بسیاری همراه است چرا که به روز بودن تکنولوژی و تجهیزات باعث می‌شود تا هزینه‌های زیادی را صرف این امر کرد. امیدواریم که بتوانیم در این زمینه به روز باشیم و حرکت روبه رشد در این مسیر داشته باشیم، چرا که تولیت آستان قدس نیز این هدف را اساس کار خود قرار داده است. 

مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی خاطرنشان کرد: در واقع هر کنگره‌ای که برگزار می‌شود در آن به تبادل اطلاعات پرداخته می‌شود که این تبادل‌ها ممکن است هزینه‌های بسیاری را متحمل شود و ما این کار را انجام می‌دهیم تا پزشکان جهت افزایش علم و دانش خود به تنهایی به کشورهای دیگر سفر نکنند، با برگزاری این کنگره‌ها در کشور خودمان می‌توانیم پزشکان سراسر کشور را جمع کنیم تا پزشکان داخلی از این ظرفیت ها بهره مند گردند.

سلطانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شکایاتی که از سوی مردم نسبت به پزشکان صورت می‌گیرد، اظهار کرد: متاسفانه در این خصوص باید گفت که در تمام امور چنین خطاهایی وجود دارد، اما در حوزه پزشکی به دلیل اینکه پزشکان مشغله کاری زیادی دارند، شاید به گونه‌ای بیشتر باشد، اما ما درصدد هستیم که این خطاها به حداقل برسند و از بروز آن‌ها در آینده جلوگیری شود. 

وی گفت: آستان قدس رضوی با تغییرات مدیریتی که داشته، دیدگاه متفاوتی نسبت به کنگره‌ها پیدا کرده است و این نقشی است که ما به منظور توسعه علم در کشور برعهده داریم تا از متخصصین خارجی دعوت کنیم، به روز باشیم و بتوانیم تکنولوژی‌های جدید روز دنیا را به این مرکز بیاوریم تا مردم بتوانند به خوبی از آن استفاده کنند. 

مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی رضوی اضافه کرد: برگزاری این کنگره‌ها هزینه‌های زیادی را می‌طلبد، اما با این وجود ما تمام تلاشمان این است که در این مسیر حرکت کنیم و به همان اندازه نیز پیشرفت چشمگیری داشته باشیم.

سلطانی خاطرنشان کرد: در بسیاری از کشورها برخی از سازمان‌ها نقش‌های اجتماعی را برعهده می‌گیرند که تاثیرات بسیار زیادی را نیز در سطح جامعه بر جای می‌گذارد؛ این درحالی است که در ایران بسیاری از افراد توقع دارند که این امور توسط دولت انجام شود و تنها دولت در این امور نقش ایفا کند، اما من این امر را مناسب نمی‌دانم و به عقیده من هر چه نقش دولت کم‌رنگ‌تر باشد مرم می‌توانند استفاده بهتری از جامعه داشته باشند. همچنین ما باید به مردم نقش دهیم و آن‌ها را به سمت سیاستگذاری‌ها هدایت کنیم و این موضوعی است که تولیت آستان قدس نیز آن را تایید کرده‌اند و ما در همین راستا حرکت می‌کنیم.

وی با بیان اینکه اگر مردم نقش و حضور پررنگ تری در جامعه داشته باشند، می‌توانیم شاهد موفقیت بیشتری در کشور باشیم، یادآور شد: ما می‌خواهیم که این میدان را در اختیار مردم قرار دهیم تا آن‌ها هم حضور پررنگی در جامعه داشته و فعالیت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۴۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟

منابع آگاه اعلام کردند دولت جو بایدن و عربستان درحال بررسی‌های نهایی درباره توافقی درخصوص ضمانت‌های امنیتی آمریکا به عربستان و کمک به این کشور در زمینه هسته‌ای برای اهداف غیرنظامی هستند.

به گزارش خبرآنلاین منابع آگاه اعلام کردند دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و عربستان درحال انجام بررسی‌های نهایی درباره توافقی درخصوص ضمانت‌های امنیتی آمریکا به عربستان و کمک به این کشور در زمینه هسته‌ای برای اهداف غیرنظامی هستند. این درحالی است که توافق عادی سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و عربستان در چارچوب یک معامله بزرگ در منطقه هنوز دور از دسترس است.

طبق گزارش رأی الیوم، این منابع اعلام کردند مذاکره کنندگان آمریکایی و عربستانی در حال حاضر اولویت را به معاهده امنیتی دوجانبه‌ای می‌دهند که ممکن است بخشی از معامله بزرگتری باشد که به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ارائه می‌شود و وی باید تصمیم بگیرد که آیا امتیازهایی را برای تضمین عادی سازی تاریخی روابط با ریاض خواهد داد یا خیر.

به نقل از ایسنا متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پنجشنبه اعلام کرد: ما به توافقی درباره بخش آمریکایی-عربستانی معامله بسیار نزدیک هستیم. می‌توانیم در یک زمان بسیار کوتاه جزئیات را حل کنیم.

به گفته دیپلمات‌های خارجی در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و منابعی در واشنگتن احتمالا این بخش از طرح مربوط به ضمانت‌های رسمی آمریکا برای دفاع از عربستان و دستیابی عربستان به سلاح‌های آمریکایی پیشرفته‌تر باشد.

منابع آگاه پیش بینی کردند توافق امنیتی ریاض و واشنگتن شامل تبادل تکنولوژی‌های مدرن با ریاض از جمله تکنولوژی مربوط به هوش مصنوعی باشد.

یک مسئول آمریکایی اعلام کرد: پیش بینی می‌شود بندهای توافق ظرف چند هفته تکمیل شود.

این درحالی است که عربستان بر لزوم توقف جنگ غزه قبل از هرگونه صحبت درباره عادی سازی روابط با تل آویو تأکید دارد.

میلر گفت: عربستان توضیح داد تا زمانی که جنگ غزه ادامه دارد توافق عادی سازی روابطی وجود نخواهد داشت.

اخیرا آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا سفری به منطقه داشت و مذاکرات جداگانه‌ای با بنیامین نتانیاهو و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان برگزار کرد.

از سوی دیگر روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت، توماس فریدمن، تحلیلگر روزنامه نیویورک تایمز شروط عربستان را به عنوان بخشی از مذاکرات بین واشنگتن و ریاض برای عادی سازی روابط میان عربستان و رژیم صهیونیستی فاش کرد.

این شروط عبارتند از ایجاد یک روند سه تا پنج ساله برای تشکیل کشور فلسطین، توقف شهرک سازی در کرانه باختری و عقب نشینی ارتش  رژیم صهیونیستی از غزه.

دیگر خبرها

  • تروما چهارمین علت مرگ در دنیا
  • توافق نزدیک عربستان با آمریکا؛ آل‌سعود هسته‌ای می‌شود؟
  • طرح نور مبنای شرعی عقلی دارد و مورد حمایت رهبر و مراجع و مردم است
  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • لزوم روایت گری حماسه وعده صادق در جامعه
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم
  • آگاه‌سازی عمومی برای کاهش ورود پرونده‌ به دادگستری
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید