Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ متن حکم محمد شریعتمداری خطاب به مجتبی خسروتاج به این شرح است:
با توجه به سوابق علمی و عملی و تجربیات ارزشمند جنابعالی در عرصه‌های مختلف مدیریتی و تجاری خصوصاً در حوزه صادرات به موجب این حکم به سمت «معاون صادراتی وزیر و رییس سازمان توسعه تجارت ایران» منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و در نظر داشتن اهمیت بسزای توسعه تجارت در شاخص‌های اقتصادی، بازاریابی و عرضه پایدار محصولات تولیدی صادرات محور به بازارهای هدف و اعمال کنترل و نظارت بر واردات محصول با تأکید بر حمایت و رقابت پذیری تولیدات داخلی و تشکیل و حمایت از کنسرسیوم‌های تجاری و صادراتی و تشکل‌های صنفی و استفاده از نظرات و دیدگاه‌های صاحبنظران و فعالان این عرصه و نیز بهره‌گیری از فرصت‌های دیپلماسی تجاری و با تأمین امکانات حمایت از صادرات غیر نفتی با همکاری و تعامل سازنده‌ای که سایر معاونان محترم و رؤسای سازمان‌های تابعه با شما معمول خواهند داشت، شاهد بروز تحولات اساسی در این حوزه و تداوم رونق تولید و کسب و کار و ایجاد اشتغال مولد و دائم و دستیابی به ایجاد و استمرار تراز مثبت تجاری کشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امیدوارم با اتکا به درگاه حضرت حق و در سایه توجهات ائمه طاهرین (سلام الله علیه) در انجام وظیفه خطیر که به عهده دارید موفق و مؤید باشید.


403

ریاست ابقا سازمان توسعه تجارت شریعتمداری تجربیات

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۴۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد

صادرات فزاینده فولاد چین به تنش تجارت جهانی دامن زده است.

به گزارش ایسنا، بزرگترین موج صادرات فولاد چین از زمان اشباع جهانی در اواسط دهه ۲۰۱۰، تنش‌های تجاری در سراسر جهان را شعله ور می‌کند زیرا این فلز به طیف وسیع‌تری از مقاصد می‌رسد.

بزرگترین تولیدکننده جهان در سه ماهه اول حدود ۲۶ میلیون تن صادرات داشته است که ۲۸ درصد بیشتر از سال قبل بود زیرا بحران املاک باعث کاهش تقاضای داخلی شده است. آسیای شرقی همچنان بازار اصلی است اما محموله‌ها به هند، خاورمیانه و آمریکای لاتین در حال افزایش است.

صادرات فزاینده در حال تشدید اصطکاک تجاری در سراسر جهان است. جو بایدن خواستار اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی بر برخی محصولات فولادی چین شده است. در حالی که ایالات‌متحده فولاد بسیار کمی از بزرگترین اقتصاد آسیا می‌گیرد، این بخشی از یک اقدام گسترده‌تر واشنگتن برای عقب‌نشینی در مقابل چیزی است که می‌گوید ظرفیت مازاد چین در صنایع از فلزات تا انرژی خورشیدی است.

بر اساس گزارش، صادرات فولاد به برزیل در سه ماهه اول نسبت به سال قبل ۲۹ درصد افزایش یافت و صادرات فولاد به کلمبیا و شیلی به ترتیب ۴۶ و ۳۲ درصد افزایش یافت. هر سه کشور اقدامات تجاری را برای مقابله با این افزایش آغاز کرده‌اند یا در حال آماده سازی هستند.

چین از سال ۲۰۱۹ هر سال حدود یک میلیارد تن فولاد تولید می‌کند اما رکود سریع در فعالیت‌های ساختمانی در سال گذشته کارخانه‌ها را با مشکل مواجه کرده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، صادرات فولاد چین به مصر در سه ماهه اول ۹۵ درصد افزایش یافت، در حالی که صادرات فولاد به امارات‌متحده عربی ۸۱ درصد افزایش یافت. این کشور در حال حاضر سومین مقصد بزرگ فولاد چین پس از ویتنام و کره جنوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می‌آیند
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می‌دانید؟
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
  • یک میلیارد دلار صادرات از نمایشگاه اکسپو ایران
  • صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • معرفی ظرفیت‌های صادراتی همدان برای افزایش تعاملات تجاری غرب
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری