Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازشیراز؛ مصیب امیری مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس از تبدیل کاربری خانه تاریخی طوفان واقع در شهرستان جهرم به کارگاه تولیدی و نمایشگاه صنایع دستی خبر داد و گفت: آخرین مرحله از مرمت خانه تاریخی طوفان متعلق به دوره پهلوی اول در دست اجرا است که پس از اتمام پروژه مرمت، با هماهنگی‌های صورت گرفته قسمتی از این بنای تاریخی بمنظور حمایت از هنرمندان صنایع دستی شهرستان، به کارگاه تولیدی و نمایشگاهی با کاربری صنایع دستی و هنر‌های سنتی تبدیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تخصیص اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برای مرحله پایانی مرمت خانه تاریخی طوفان اشاره کرد و افزود: در این مرحله عملیات کف سازی و سنگ فرش حیاط، اجرای اندود و گچکاری بدنه و محل‌های باقیمانده کار، رنگ آمیزی درب‌های چوبی موجود بنا، احیاء نرده سنگی پیرامون پشت بام، ساخت و نصب درب‌های چوبی باقیمانده بنا، اجرای اندود کاهگل بدنه و دیوار‌های خارجی بنا اجرایی می‌شود که طبق پیش بینی‌های صورت گرفته تا پایان دی ماه امسال به اتمام می‌رسد.

امیری ادامه داد: تاکنون رقمی بالغ بر ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات این اداره کل در ۴ فاز برای احیا و بازسازی این خانه تاریخی هزینه شده است.

گفتنی است، این خانه تاریخی، سال ۱۳۸۸ با شماره ۲۶۶۴۹ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.
انتهای پیام/ر

مرمت خانه تاریخی طوفان در جهرم

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۴۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ محسن معصوم‌علیزاده در نشست با فرماندار ملایر با بیان اینکه شهرستان ملایر نگین درخشان حوزه گردشگری و صنایع دستی در استان است، افزود: سعی داریم ضمن حفاظت و مرمت آثار تاریخی، محوطه تاریخی نوشیجان را در فهرست موقت یونسکو ثبت کنیم تا شاهد حفاظت شایسته‌تری از این بنای به یادگار مانده از عصر مادها باشیم.

او تصریح کرد: در شهرستان ملایر با تدبیر فرماندار و حمایت‌های شهردار شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی هستیم.

فرماندار ملایر نیز گفت: این شهرستان با ظرفیت بالای خود و دو نشان بین‌المللی و جهانی یک ظرفیت بزرگ برای رونق اقتصاد استان و غرب کشور بوده و در اطلس سرمایه‌گذاری شهرستان یک مرکز تبادلات اقتصادی جهانی طراحی شده است.

سلمان اسماعیلی افزود: قلب این مرکز اقتصاد، عرضه صنایع دستی ملایر خواهد بود، در کنار این اقدام تقویت آنلاین‌شاپ‌ها در سکوهای مجازی بسیار پراهمیت است.

او تأکید کرد: امیدواریم با توجه به عزم شهرداری ملایر و بودجه‌های تزریق شده ملی و استانی در هفته دولت امسال شاهد افتتاح مجموعه «مینی‌ورد» به شکل رسمی باشیم.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی به مناسبت روز سنندج
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • خانه انصاری ارومیه مرمت می‌شود
  • بنای تاریخی ملک زاهدان در اختیار صنعتگران صنایع دستی قرار می گیرد
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود