Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید محمدی در نشست مسئولان کارگروه های آسیب شناسی حج ۹۶ تاکید کرد سازمان حج و زیارت طبق معمول به وظایف خود برای آماده سازی مجموعه به منظور برگزاری هر چه بهتر حج سال آینده عمل می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر حمید محمدی امروز دوشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۳۹۶ در نشست مسئولان کارگروه های آسیب شناسی حج ۹۶ تاکید کرد؛ سازمان حج و زیارت طبق معمول به وظایف خود برای آماده سازی مجموعه به منظور برگزاری هر چه بهتر حج سال آینده عمل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست که مسئولان کارگروه های اطلاع رسانی، اسکان، ثبت نام و اعزام، پزشکی، امداد و نجات، تدارکات، فناوری اطلاعات و نقل ترددی حضور داشتند، رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به تاثیر آموزش و اطلاع رسانی به حجاج قبل از موسم حج تاکید کرد: برنامه ریزی برای فراخوان و ثبت نام حجاج بموقع انجام می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم آمادگی هر چه بیشتر مسئولان سازمان، کارگزاران و زائران برای ورود در عملیات حج سال آینده افزود: ضرورت دارد زائران با موضوعات مختلف و شرایط کلی سفر حج بویژه ایام تشریق کاملا آشنا شوند که این لزوم توجه به امر آموزش را بیش از پیش ضروری می سازد.

محمدی با اعلام اینکه مقدمات حج ۹۷ بخوبی در حال پیگیری است به موضوع ثبت نام ها اشاره کرد و گفت: امسال به منظور تسهیل در موضوع ثبت نام تلاش شده است بمنظور کاهش ایستایی زائر در مرحله ثبت نام، دریافت فیش کاغذی از دفاتر زیارتی و مراجعه به بانک حذف شود تا زائر و کارگزاران بتوانند به راحتی از طریق سامانه اینترنتی حج اقدام به ثبت نام و از همان سامانه هزینه ها را پرداخت کنند.

معاون وزیر و رئیس سازمان حج و زیارت افزود: استفاده از فناوری اطلاعات بر بستر تلفن همراه در بخش های مختلف خدمات حج در دستور کار قرار دارد که یکی از موارد استفاده از آن، توجه به نرم افزارهای موبایل برای ارتباط دقیق تر با زائر و اطلاع رسانی و دریافت اطلاعات بموقع و در لحظه است.

وی در بخش دیگری از سخنانش خطاب به مسئولان کارگروه های حج امسال، با تاکید بر لزوم استفاده بهینه از فرصت ها و سرمایه ها و جلوگیری از اسراف از آنان خواست، کنترل توزیع و مصرف در حوزه تغذیه و تدارکات را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی همچنین از مسئولان ارزشیابی منابع انسانی و فرآیندها خواست به موضوع کنترل و نظارت بر مصرف توجه و بر روند آن اشراف کامل داشته باشند.

محمدی در ادامه به موضوع ورود کارگزاران به چرخه خدمت گزاری در عرصه حج اشاره کرد و با اعلام علاقه‌مندی بسیار زیاد مردم برای حضور در عرصه خدمت گزاری حج و زیارت تاکید کرد: با توجه به بارنگری اساسی و تحولی که در فرآیند و چرخه ورود کارگزاران به این حوزه ایجاد شده است، از طریق فراخوان هایی که اعلام خواهد شد، افراد واجد شرایط فرصت بیشتری برای حضور در این عرصه خواهند داشت.

در این نشست مسئولان کارگروه های آسیب شناسی حج ۹۶ و برنامه ریزی حج ۹۷ از حوزه فعالیت های خود گزارش هایی را ارائه کردند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۶۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فتوایی که درباره اگزوز خودرو صادر شد!

فرارو- یکی از پژوهشگران دار الافتاء مصر و مدیر فتوای مکتوب فتوایی صادر کرد گفت: شخصی که خودروی خود را تعمیر نکند و منجر به خروج دود و آلودگی و آسیب به محیط زیست شود، از نظر شرعی گناهکار محسوب می‌شود.

به گزارش فرارو، دکتر محمد وسام در یکی از قسمت‌های برنامه «با مردم» که از شبکه ماهواره‌ای «الناس» پخش شد، تاکید کرد: دود و آلودگی خارج شده از اگزوز خودرو‌ها به سلامت مردم آسیب وارد می‌کند.

این پژوهشگر دار الافتاء مصر توضیح داد که این وظیفه هر فردی است که از آسیب رساندن به دیگران خودداری کند و به حقوق مردم احترام بگذارد.

وی تاکید کرد: از خودرو به گونه‌ای استفاده نشود که به دیگران آسیب برساند، چه با انتشار اگزوز‌های آلاینده یا رفتار غیر مسئولانه.

دکتر محمد وسام افزود: دود و آلودگی خارج شده از اگزوز خودرو‌ها بر سیستم تنفسی افراد تأثیر منفی می‌گذارد و به همین دلیل مضر تلقی می‌شود.

وی تاکید کرد: هرکس عمدا این کار را انجام دهد از نظر شرعی گناهکار محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • اجرای برنامه های هفته سلامت با مشارکت مردم
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • تاکید نماینده ولی فقیه بر رسیدگی بیشتر مسئولان به آسیب های اجتماعی
  • تاکید بر رفع آسیب‌های جامعه از سوی مسئولان
  • فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم
  • نگاه ویژه به ارتقای شاخص‌های آموزشی در سفر رئیس‌جمهور به سمنان
  • فتوایی که درباره اگزوز خودرو صادر شد!
  • بررسی مشکلات خبازان خندابی در کارگروه آرد و نان
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی