Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر روسیه در سازمان ملل با تاکید بر اینکه کشورش تنها طرفی است که همیشه حامی نامیده شدن طالبان به عنوان یک گروه تروریستی بوده، اتهامات مطرح شده علیه روسیه در حمایت از این گروه شبه‌نظامی را رد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری تاس، "واسیلی نبنزیا"، سفیر روسیه در سازمان ملل در نشستی درباره افغانستان در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: روسیه تلاش‌ها برای متهم کردن خود را در حمایت از جنبش طالبان به شدت رد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مسکو این مساله را غیرقابل قبول می‌داند. ما از طالبان حمایت نمی‌کنیم چه مالی و چه تامین تسلیحات. ما این مساله را تلاشی برای منحرف کردن مقصر اصلی حمایت از طالبان می‌دانیم.

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای را در حمایت از سازش با دوام و موثر برای پایان دادن به بحران و جنگ در افغانستان تصویب کرد.

سفیر روسیه در سازمان ملل همچنین در جریان بررسی پیش‌نویس این قطعنامه گفت: مسکو تنها کشوری است که به صورت سیستماتیک و دائم حامی تروریستی نامیدن طالبان است. چنین اقداماتی در متهم کردن روسیه تنها باعث می‌شود تا احتمالات برای تحت پیگرد قرار دادن اعضای این گروه تروریستی از میان برود.

این دیپلمات روس همچنین گفت: از آنجا که جایگزینی برای این رویکرد نمی‌بینیم و نقاط ضعف را نیز قبول نمی‌کنیم، تلاش داریم تا این رویکرد را ادامه دهیم چون این نقاط ضعف باعث می‌شود تا تروریست‌ها از مسئولیت کارهایی که انجام دادند، شانه خالی کنند.

وی ادامه داد: مسکو نگران اوضاع در افغانستان به ویژه وضعیت نیروهای امنیتی این کشور است. تصمیم آنها در جایگزین کردن جنگنده‌های روس، تسلیحات کوچک و همچنین ایجاد اصلاحات در مورد سن برای افسران نظامی در افغانستان تاسف برانگیز است. این مساله باعث حذف هزاران تن از افراد با تجربه شود.

به گفته سفیر روسیه در سازمان ملل، طالبان به کنترل نیمی از افغانستان ادامه می‌دهد در حالی که شاخه داعش در افغانستان به دنبال تقویت جایگاه خود است. داعش هم اکنون ۱۰ هزار در افغانستان دارد.

سفیر روسیه همچنین نگرانی خود را بابت افزایش تولید مواد مخدر در افغانستان ابراز داشته و با اشاره به داده‌های گزارش اخیر اداره مبارزه با جنایت و مقابله با مواد مخدر سازمان ملل در منطقه گفت: در سال جاری میلادی رشد مواد مخدر ۶۰ درصد در افغانستان گزارش شده و تولید تریاک در این کشور نیز دو برابر شده است.

به گفته این دیپلمات روس در چنین وضعیتی مسکو خواستار افزایش اقداماتی از جانب جامعه بین الملل برای مقابله با قاچاق مواد مخدر و همکاری میان افغانستان و سازمان معاهده امنیتی جامع برای این منظور است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۳۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: نیمی از اعضای داعش خوراسان اتباع تاجیکستان هستند

رسانه آمریکایی با اشاره به نقش پررنگ اعضای تاجیکستانی داعش خوراسان در حملات اخیر آن مدعی شد نیمی از اعضای این گروه تروریستی اهل تاجیکستان هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، نیویورک تایمز در گزارشی با اشاره به نقش فزاینده اعضای تاجیکستانی داعش خوارسان درباره حملات اخیر این گروه تروریستی نوشت: تنها در سال گذشته، تاجیک‌ها در حملاتی در روسیه، ایران و ترکیه و همچنین نقشه‌هایی برای انجام حملات در اروپا که پیش از انجام خنثی شد، دخیل بودند.

گزارش افزود: کارشناسان می‌گویند گمان می‌رود داعش خوراسان چندین هزار نیرو داشته باشد که تاجیک‌ها بیش از نیمی از آنها را تشکیل می‌دهند.

رسانه آمریکایی نیویورک تایمز تأکید کرد آنچه اتباع تاجیکستان را در برابر جذب توسط داعش آسیب‌پذیر می‌کند، نظام کنونی، دین‌ستیزی و فقر فزاینده در این کشور است که به نارضایتی‌ها دامن می‌زند و میلیون‌ها کارگر مهاجر را به جستجوی زندگی بهتر در خارج از این کشور سوق می‌دهد.

رزمایش مشترک روسیه و تاجیکستان در امتداد مرز افغانستاندستگیری 2 عضو تاجیکستانی داعش در مرز افغانستان با ایرانژاپن هزینه مدیریت مرز تاجیکستان با افغانستان را تأمین می‌کند

«محمد یعقوب مجاهد» وزیر دفاع و رئیس کمیسیون امور امنیتی حکومت طالبان پیش از این گفته بود اتباع تاجیکستانی و پاکستانی در حملات داعش بر مساجد، خانقاه‌ها، علمای مذهبی و مکان‌های عمومی در افغانستان دست داشته‌اند.

وی همچنین تصریح کرده بود شمار زیادی از اتباع تاجیکستانی و پاکستانی در عملیات نیروهای طالبان کشته و شماری هم بازداشت شده‌اند‌.

وزیر دفاع حکومت طالبان همچنین از کشورهای تاجیکستان و پاکستان خواسته بود تا مرزهایشان را کنترل کنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • معاون سیاسی طالبان: کشورهای اسلامی باید از فلسطین حمایت کنند
  • تعیین سفیر جدید طالبان در تاشکند
  • تعیین سفیر جدید طالبان در ازبکستان
  • ابراز امیدواری سفیر ایران از تداوم جریان آب هیرمند به سیستان
  • برای تعامل جهان با طالبان در تلاش می‌کنیم
  • طالبان: نیمی از اعضای داعش خوراسان اتباع تاجیکستان هستند
  • نقض حقوق زنان در افغانستان نادرست و بی‌اساس است
  • طالبان: آماده همکاری با «او.آی.سی» در قضیه فلسطین هستیم
  • حمله کابل| داعش: شیعیان و طالبان را هدف قرار دادیم
  • رسانه عبری: تل‌آویو نگران گام بعدی مسکو است