Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@23:30:19 GMT

خیز مرکل برای انتخابات

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۲۳۶۱۲

خیز مرکل برای انتخابات

بین الملل > اروپا - صدر اعظم آلمان می‌گوید اگر انتخابات پارلمانی پیش از موعد برگزار شود نامزد انتخابات خواهد شد.


به گزارش یورونیوز، آنگلا مرکل، اعلام کرد در صورت برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در این کشور برای نامزدی آماده خواهد بود.

صدر اعظم آلمان روز دوشنبه در یک گفت‌وگوی تلویزیونی گفت به رغم شکست مذاکرات روز یکشنبه برای تشکیل دولت ائتلافی، بار دیگر نامزدی خود را در انتخابات پیش از موعد اعلام خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مذاکرات تشکیل ائتلاف جامائیکا (ائتلاف احزاب لیبرال دموکرات، سبزها و اتحادیه احزاب متحد مسیحی) یکشنبه ناکام ماند.

رهبر محافظه‌کار آلمان همچنین گفت در مورد احتمال تشکیل یک دولت اقلیتی تردید دارد. اگر دولت بدون کسب اکثریت آرا تشکیل شود، مرکل بخت آن را خواهد داشت تا همچنان در مقام صدر اعظمی بماند، اما او گفت ترجیح می‌دهد انتخابات زودهنگام در کشورش برگزار شود.

آنگلا مرکل در شبکه تلویزیونی ZDF بار دیگر تأکید کرد که «آلمان باید دولتی با ثبات داشته باشد تا برای هر تصمیمی نیاز به اکثریت نداشته باشد». با وجود آن که جایگاه صدر اعظم آلمان پس از شکست مذاکرات ائتلاف به شدت تضعیف شده است، اما او در عین حال احتمال استعفا یا قبول بازنشستگی خود برای برون رفت آلمان از بن‌بست سیاسی کنونی را رد کرد.

بحران سیاسی در آلمان روز یکشنبه 28 آبان با شکست گفت‌وگوی احزاب آغاز شد. در آن روز حزب دموکرات‌های آزاد آلمان به طور غیر منتظره‌ای از مذاکرات تشکیل دولت ائتلافی خارج شدند. این مذاکرات به مدت چهار هفته ادامه داشت و حزب لیبرال دموکرات و حزب محافظه‌کار آنگلا مرکل و همچنین سبزهای اکولوژیست در این مذاکرات شرکت داشتند.

این سه حزب که برای تشکیل دولت ائتلافی تلاش می‌کردند در ارتباط با نظام مالیاتی در آلمان، مسائل مربوط به پناهندگی و سیاست‌های زیست محیطی اختلاف نظر دارند.

فرانک والتر اشتاین مایر، رئیس جمهوری آلمان، روز دوشنبه تمام احزاب آلمان را دعوت کرد تا با قبول مسئولیت برای تشکیل دولت از گزینه انتخابات زودهنگام که کشور را ضعیف می‌کند، پرهیز کنند.

خانم مرکل 63 ساله، 12 سال است که سکان هدایت آلمان، قدرت اقتصادی نخست اروپا را در دست دارد.

52310

کلید واژه‌ها : آنگلا مرکل - آلمان -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۳۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: ۳۰ افسر اسرائیلی را در اختیار داریم

به گزارش قدس آنلاین، این منبع در گفت‌وگو با العربی الجدید، صحت آنچه را رسانه‌های عبری نزدیک به دولت اشغالگر منتشر کردند، رد کرد مبنی بر اینکه حماس آزادی تنها ۲۰ اسیر به جای ۴۰ اسیر در مرحله اول توافق احتمالی را در دور اخیر مذاکرات قاهره پیشنهاد کرده است.

این منبع گفت: «در پی این ادعا گزارش‌های مطبوعاتی عبری منتشر شدند که نشان می‌دهند تعداد اسیران باقی‌مانده از ۲۰ تن تجاوز نمی‌کند که خلاف واقعیت است.»

این منبع گفت: «البته نمی‌توان به طور دقیق تعداد اسیران زنده را تعیین کرد، اما آنچه مسلم است این رقم بیشتر از آماری است که در رسانه‌های عبری منتشر می‌شود.»

وی فاش کرد که این جنبش به تنهایی حدود ۳۰ ژنرال و افسر شین بت را در اختیار دارد که در هفت اکتبر از یگان‌های نظامی و برخی از مواضع نظامی بسیار حساس دستگیر شدند.

وی با تاکید بر اینکه این افراد به ویژه در مکان‌های بسیار امن و دور از دست اشغالگران هستند و دسترسی به آنها تحت هر شرایطی غیرممکن است، در عین حال خاطرنشان کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اشغالگر و برخی از وزرای دولت وی اطلاعات زیادی را درباره هویت برخی از اسیران پرسنل نظامی مخفی می‌کنند تا مانع برانگیختن خشم در صفوف نیروهای رزمی شوند و بخش بزرگی از این موضع خشم از جانب سرلشکر نیتزان آلون، نماینده ارتش اسرائیل در هیئت‌های مذاکره کننده درباره اسرا، به دلیل سستی است که شاید نتانیاهو در این زمینه دارد.

این عضو حماس تاکید کرد که تنها راه برای آزادی اسیران اشغالگر از طریق مذاکرات جدی و متعاقب آن تعهد کامل به آتش‌بس و بازسازی است.

در حالی که تعداد دقیق اسرای اسرائیلی باقی مانده در غزه پس از بازگشت ۱۱۲ اسیر مشخص نیست، دفتر نتانیاهو از کشته شدن ۳۳ نفر از ۱۲۹ نفری که گفته می‌شود هنوز در نوار غزه بازداشت هستند، خبر داده است.

با این حال، تعداد پرسنل نظامی در میان آنها مشخص نشده است و این استراتژی اتخاذ شده توسط اشغالگران است که سعی می‌کند برخی از سربازان یا افسران بازنشسته یا ذخیره را به عنوان غیرنظامی طبقه بندی کند تا بهای مذاکره برای آنها را در جریان مذاکراتی که برای تبادل اسرا انجام می‌شود کاهش دهد. در حالیکه حضور اسرا در نزد بیش از یک طرف در غزه نیز امکان شمارش آنها را دشوار می‌کند.

این عضو جنبش حماس فاش کرد که «از سرگیری عملیات نظامی اشغالگران در شمال و مرکز، پس از آن که قبلاً اعلام کرده بود که مقاومت در آنجا نابودی شده به این برمی‌گردد که دریافته آنچه قبلاً ادعا می‌کرد، درست نیست». او تاکید کرد: مقاومت هنوز وضع خوبی دارد و همچنان به شیوه‌ای منضبط در ساختارهای یکپارچه عملیات را مدیریت می‌کند.

این منبع گفت که یحیی سنوار، رهبر جنبش حماس در غزه، «علیرغم جنگ جاری و عملیات اطلاعاتی اسرائیل که در طول روز متوقف نمی‌شود، از واقعیت جدا نیست در حالیکه ادعا می‌شود که سنوار در تونل‌ها مخفی شده است. اینها جز ادعایی از سوی نتانیاهو و آژانس‌های خبری‌اش نیست که به دنبال آن هستند تا شکست او را در دستیابی به اهداف اعلام شده به مردم اسرائیل و متحدانش سرپوش بگذارند. وی تاکید کرد که سنوار کار خود را به عنوان رهبر حماس در میدان انجام می‌دهد.

این منبع گفت که یحیی سنوار، رهبر حماس در غزه اخیراً مناطقی را که شاهد درگیری بین مقاومت و ارتش اشغالگر بود، بازرسی کرد و با برخی از مبارزان جنبش در زمین و نه در تونل‌ها ملاقات کرد.

وی افزود: «مذاکراتی اخیراً بین رهبری جنبش در داخل و خارج - بدون اینکه ماهیت آنها مشخص شود - صورت گرفت که طی آن سنوار، رهبری جنبش در خارج را از وضعیت مقاومت در نوار غزه و آمار و گزارش‌های میدانی دقیق، قدرت و موقعیت مستحکم مقاومت و توانایی آن در مقابله با نیروهای اشغالگر مطلع کرد.»

از سوی دیگر، این عضو حماس با تاکید بر اینکه دولت آمریکا چهره واقعی خود را در دور مذاکرات به عنوان طرف اصلی جنگ غزه نشان داد نه یک میانجی، گفت: حماس «همیشه با تمام پیشنهادات مربوط به دستیابی به آتش‌بس جدی برخورد می‌کند».

وی گفت: از پایان دور قبلی مذاکرات، پس از شکست در تمام تلاش‌های فشار برای وادار کردن مقاومت به پذیرش شروط تسلیم به نفع دولت اشغالگر و آزادی اسرای اسرائیلی بدون تعهد واقعی که به درد و رنج ملت فلسطین پایان دهد، آمریکا خشمگین است.

این منبع با رد فشار میانجیگران مصر و قطر، تاکید کرد که مواضع قاهره و دوحه درک مطالبات و شرایط مقاومت است.

در همین زمینه، طلال عوکل، نویسنده و تحلیلگر سیاسی فلسطینی، به العربی الجدید گفت که «به نظر می‌رسد مذاکرات به سمت بن بست می‌رود».

وی افزود: «مشکل مختص مربوط به میانجی‌های عرب نیست حتی اگر ترکیه وارد خط میانجی‌گری شود فرقی نمی‌کند زیرا نتانیاهو نمی‌خواهد، جنگ را متوقف کند و بعد از این همه مدت به اسیران اسرائیلی اهمیت نمی‌دهد و دولت آمریکا را پشت سر خود می‌کشاند.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تصویب تشکیل استان تهران شرقی
  • تشکیل یک استان جدید در کمیسیون سیاسی دولت تصویب شد
  • تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • آلمان حمایت از آنروا را از سرگرفت
  • حماس: ۳۰ افسر اسرائیلی را در اختیار داریم
  • نیازمند تشکیل مجلس قدرتمند و کارآمد هستیم
  • دستیار نماینده پارلمان اروپا به اتهام جاسوسی برای چین از کار تعلیق شد
  • پنتاگون: مذاکرات بر سر خروج نظامی از نیجر آغاز شد
  • رونمایی از گزینه جذاب تراکتور؛ اسطوره فوتبال آلمان به تبریز می‌آید؟
  • مذاکرات بغداد و اربیل برای از سرگیری صادرات نفت شمال