Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مطالعه جدید نشان می دهد نوع گروه خونی تعیین کننده افزایش ریسک حمله قلبی ناشی از آلودگی هواست. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، طبق مطالعه محققان مرکز قلب یوتا آمریکا، افراد دارای گروه خونی A، B. یا AB در مقایسه با گروه خونی O. بیشتر در معرض ریسک بالا ابتلا به حمله قلبی در طول قرارگیری در معرض آلودگی هوا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته محققان، ژن ABO که در افراد دارای گروه خونی A، B. و AB وجود دارد، تنها ژنی است که در مطالعات بزرگ بین المللی اثبات شده است می‌تواند بروز حمله قلبی را در افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر پیش بینی کند.

مطالعات قبلی هم رابطه بین ذرات کوچک PM۲.۵ و حمله قلبی، بستری شدن در بیمارستان به خاطر درد ناپایدار در ناحیه قفسه سینه، نارسایی قلبی و فیبریلاسیون دهلیزی را نشان داده بودند.

بنجامین هورن، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «در جهش اولیه مورد مطالعه، ما بین گروه خونی O. و غیر O. که شامل گروه‌های خونی مثبت و منفی A، B. و AB بود تمایز ایجاد کردیم. آنچه که ما در مطالعات ژنتیکی دریافتیم ریسک کمتر در گروه خونی O. بود. سه گروه خونی دیگر در معرض ریسک بالاتری قرار داشتند.»

محققان هشدار دادند افراد با این گروه‌های خونی حساس بهتر است در مجاورت آلودگی هوا قرار نگیرند، چون هوای آلوده ابتلا به بیماری‌های قلبی را در این افراد افزایش می‌دهد. این اولین تحقیق در مورد ارتباط گروه‌های خونی مختلف با آلودگی هوا است.

نتایج نشان داد خطر حمله قلبی و درد قفسه سینه در افراد با گروه‌های خونی A.، B. و AB در مجاورت میزان بالای آلاینده‌ها افزایش می‌یابد. این میزان در گروه خونی O. فقط ۴۰ درصد گزارش شده است.

این تحقیق نشان داد که به ازای هر ۱۰ میکروگرم اضافی آلاینده‌های هوا در بیش از ۲۰ سال خطر ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی با گروه‌های خونی A.، B. یا AB را ۲۵ درصد و گروه خونی O. را ۱۰ درصد افزایش می‌دهد.

حدود ۵۵ درصد افراد با گروه‌های خونی A.، B. یا AB هستند و بیشتر در معرض مشکلات قلبی قرار دارند، زیرا خون آن‌ها حاوی مقادیر بیشتری از عوامل لخته شدن خون است.   منبع:مهر   انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۶۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۲۰۳ بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، کیان دهراب‌پور، اظهار کرد: در سامانه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، یک هزار و ۲۰۳ نفر بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان ثبت شده است که تعداد ۸۶۵ نفر از این بیماران به طور مداوم (هر ۱۰ روز تا دو هفته) از انتقال خون استان، فرآورده خونی دریافت می کنند.

وی ادامه داد: میزان استفاده از خون بستگی به درجه تالاسمی افراد دارد اما هر فرد تالاسمی مداوم در اصفهان به طور متوسط در هر بار مراجعه، دو واحد «گلبول قرمز کم لکوسیت» استفاده می‌کند.

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان تصریح کرد: میزان استفاده افراد هموفیلی با تالاسمی متفاوت است و افراد هموفیلی بسته به وزن بیمار بین یک تا سه کیسه خون استفاده می‌کنند.

وی تاکید کرد: افراد هموفیلی و تالاسمی هر دو بیماری با جنبه ژنتیک هستند که به فرآورده خونی نیاز دارند اما نوع نیاز آن ها با هم متفاوت است به گونه ای که افراد هموفیلی در فاکتورهای انعقاد خون و افراد تالاسمی در گلبول قرمز مشکل دارند.

دهراب‌پور گفت: تالاسمی ها به طور میانگین هر دو هفته یک بار فرآورده گلبول قرمز استفاده می‌کنند اما افراد هموفیلی زمانی که دچار مشکل می‌شوند نیاز پیدا می‌کنند.

وی اضافه کرد: تالاسمی یکی از شایع‌ترین اختلال‌ها و بیماری‌های خونی است که به طور ژنتیکی از نسلی به نسل دیگر انتقال پیدا می‌کند.

استفاده ۱۰۰ درصدی از کیسه‌های خونگیری فیلتردار و کم لوکوسیت

مدیرکل انتقال خون استان اصفهان بیان داشت: با تمهیدات دیده شده، سازمان انتقال خون ایران بهترین و با کیفیت ترین خدمات را در سریع ترین وقت به این بیماران ارائه می‌نماید که از جمله این خدمات، استفاده ۱۰۰ درصدی از کیسه‌های خونگیری فیلتردار و کم لوکوسیت برای این بیماران است تا کم ترین عوارض در تزریق مداوم فرآورده خونی برای آنها ایجاد شود.

وی یادآور شد: این اداره کل، کاهش آلام بیماران و پشتیبانی از سلامت و درمان بیماران نیازمند به خون را با تامین خون و فرآورده سالم و کافی مسوولیت و ماموریت اصلی خود می‌داند و تلاش دارد تا با افزایش کیفیت و کمیت خون و فراورده‌ها به این مهم دست یابد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903948

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۲۰۳ بیمار تالاسمی با درجات مختلف در استان اصفهان
  • مادران دارای ریسک بارداری بالا، در محیطی با هوای پاک سکونت کنند
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران / ثبت اطلاعات گروه‌های خونی نادر برای مواقع ضروری
  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند