Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-23@08:47:30 GMT

باربی با ظاهر بانوی مسلمان طراحی شد

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۲۶۹۱۷

باربی با ظاهر بانوی مسلمان طراحی شد

به گزارش جهان نيوز، به نقل از طنین یاس، زنان محجبه در حال تغییر فرهنگ غالب بر جوامع غیرمسلمان هستند. این تحلیلی بود که «ریمونا علی»، ستون نویس روزنامه «گاردین»، بر خبر ارائه لباس‌های محجبه از سوی چند برند معروف تولید لباس ازجمله «دی‌اند جی» نوشت.

 حالا که چند ماهی از این تحلیل گذشته، به نظر می‌رسد، تحلیل علی درست ازکاردرآمده است و زنان مسلمان در تمام نقاط جهان می‌خواهند سبک زندگی و پوشش‌شان به‌عنوان یکی از سبک‌های موجود در جامعه، به همان شکلی که وجود دارد، پذیرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شاید به همین دلیل باشد که «حنیفه آدام»، دختر ٢4ساله نیجریه‌ای، به طراحی و تولید یک عروسک باربی باحجاب اقدام کرده است.

عروسک بلوندی که نزدیک به شش دهه است در دسترس بسیاری از دختربچه‌های دنیا قرار دارد، حالا با ظاهری متفاوت ارائه می‌شود.

حنیفه، خالق این باربی که به‌جز صورت و دست‌هایش بقیه بدنش پوشیده است، با خلق این عروسک خواسته عروسکی داشته باشد که پوششی مشابه پوشش خودش و دیگر خواهران مسلمانش داشته باشد.
وی در این زمینه گفت: «واقعیت این است که دوست داشتم عروسکی داشته باشم که شبیه خودم باشد. به همین دلیل در طول مدتی که در انگلستان در حال تحصیل بودم به این ایده فکر کردم و بعد از اتمام تحصیل و برگشت به نیجریه سعی کردم کسب‌وکاری در همین زمینه راه‌اندازی کنم».

به همین دلیل او اولین باربی محجبه خود را تولید و عکس آن را در شبکه اجتماعی اینستاگرام منتشر کرد که با استقبال مخاطبانش مواجه شد.
 

 
 نکته جالب این است که در ماه‌های گذشته، تولیدکنندگان باربی در آمریکا تصمیم گرفتند عروسک‌های باربی‌ای را بسازند که بیشتر به زنان واقعی شبیه باشند.
تولیدکنندگان عروسک باربی با این اقدام قصد داشتند، از تسلط یک فرهنگ غالب بر زندگی زنان جلوگیری کنند.

 باوجوداین در میان چهار مدل عروسک باربی جدید تولیدی این شرکت هیچ جایی برای باربی محجبه نبود. اگرچه مدیر روابط بین‌الملل برند باربی پیش‌تر گفته بود از هرگونه تغییر که باعث شود این برند به زندگی واقعی زنان نزدیک‌تر شود، استقبال می‌کنیم، باید منتظر ماند و دید تولیدکنندگان آمریکایی این برند، از خلاقیت حنیفه در جهت تغییر چهره باربی هم استقبال می‌کنند یا نه؟


 
تغییراتی که ریمونا علی پیش‌تر آن‌ها را این‌گونه توصیف کرده بود: «زنان مسلمان محجبه، به شکل فزاینده‌ای در حال حضور در عرصه‌های عمومی هستند. ٢٠ سال پیش که من با روسری در مجامع عمومی حاضر می‌شدم، این حضور چندان پذیرفته‌شده نبود.

اما حالا برندهای معتبر تولیدکننده لباس هم با شعار «مد هیچ مرزی نمی‌شناسد» این جریان را به رسمیت شناخته‌اند و در تولیداتشان جایی برای روسری و لباس‌های پوشیده بازکرده‌اند. با این اتفاقات، زن محجبه، چهره‌ای «ضداجتماعی» و «در تعارض بافرهنگ غالب» ندارد بلکه با تلاش‌های زنان محجبه فرهنگ غالب بر جوامع غیرمسلمان در حال تغییر است. این اتفاق همچنین تأکید بر شعار جهانی «آزادی ادیان» است».

منبع:فارس

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۶۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز داوری آثار ششمین جشنواره مد و لباس نقش تن پوش اروند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مهرداد صیادی، رئیس ششمین جشنواره مد و لباس نقش تن پوش اروند افزود: موضوعات این جشنواره شامل: طراحی از بنا‌های شاخص و یادمان‌ها منطقه آزاد اروند، طراحی و ایده گیری از نشانه‌ها و نقش و نگار‌ها هویت بومی و اصیل منطقه آزاد اروند، طراحی و ساخت صنایع دستی و هنر‌های سنتی (مرتبط با ملزومات لباس) با موضوعات هویت نقش و نماد وبنا‌های تاریخی و هویتی منطقه آزاد اروند و نیز احیا و ایده گیری از لباس اقوام بومی و اصیل ساکن منطقه آزاد اروند (به ویژه اقوام عرب) است.

به گفته وی جشنواره مد و لباس تن پوش در چهار بخش رقابتی، غیر رقابتی، نمایشگاهی و کارگاه‌های آموزشی برگزار خواهد شد.

صیادی افزود: علاقه مندان می‌توانند از دهم تا شانزدهم اردیبهشت به موزه آبان مراجعه و از جشنواره دیدن کنند.

­رئیس ششمین جشنواره مد و لباس نقش تن پوش اروند گفت: مراسم اختتامیه ۱۷ اردیبهشت در سالن همایش‌های سازمان منطقه آزاد اروند با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تصاویر تجمع زنان محجبه تهرانی در حمایت از حجاب
  • اسنپ شاپ یا دیجی استایل؟ کدام برای خرید لباس بهتر است؟
  • دعوت از پاراتکواندو کار بانوی قمی به تیم ملی
  • آثار جشنواره مد و لباس نقش تن‌پوش در حال داوری است
  • حمله نژاد پرستان انگلیسی به زنان محجبه
  • فراخوان دهمین جشنواره ملی «بومتن» منتشر شد
  • مسلمان شدن ۳۰ زن استرالیایی با الهام از مقاومت زنان غزه
  • آغاز داوری آثار ششمین جشنواره مد و لباس نقش تن پوش اروند
  • روایت فانتزی از جنایات استعمار
  • حجاب مقوم عاملیت زن مسلمان