Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-24@10:02:03 GMT

سکته خفیف را جدی بگیرید

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۳۰۳۶۱

سکته خفیف را جدی بگیرید

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از مدیکال ساینس، مینی سکته یا حمله ایسکمی گذرا (TIA) به حالت و شرایطی گذرا و ناپایدار از عملکرد ناقص و ناکامل مغز یا بخشی از آن گفته می‌شود که دلیل آن اختلال در خون رسانی( ایسکمی) به مغز است. به بیان ساده زمانی که خون‌رسانی به مغز مختل شود ولی شدت و زمان این اختلال در حدی نباشد که منجر به سکته (مرگ بخشی از بافت) شود، حمله ایسکمیک گذرا رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمولا مشکلات گفتاری یا فلجی ناشی از این حمله در عرض چند دقیقه بهبود می‌یابد.
مطالعات محققان مرکز پزشکی دانشگاه لویولا در ایلینوی نشان می‌دهد TIA می‌تواند هشداری برای سکته کامل باشد و باید به سرعت درمان شود. این مطالعه نشان می‌دهد درمان سریع این حمله می‌تواند احتمال بروز سکته کامل را تا 80 درصد کاهش دهد. معمولا بروز TIA یک تشخیص اورژانسی است و باید در اسرع وقت درمان شود. معمولا تا 30 روز پس از بروز TIA، 5 تا 10 درصد شانس یک سکته جدی وجود دارد و 15 تا 20 درصد افرادی که سکته کامل داشته‌اند، بروز TIA را گزارش کرده‌اند.
در آمریکا، سالا حدود 200 هزار نفر دچار مینی سکته می‌شوند. مطالعات نشان می‌دهد علاوه بر درمان های پزشکی، راهکارهایی مانند ورزش منظم، کاهش شاخص توده بدنی، اجتناب از الکل و سیگار و رژیم غذایی مدیترانه‌ای در افراد مبتلا به TIA برای جلوگیری از سکته کامل ضروری است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۰۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار‌هایی که بعد از ۴۰ سالگی نباید انجام دهید

آفتاب‌‌نیوز :

وقتی که وارد ۴۰ سالگی می‌شوید، از لحاظ روحی روانی تغییرات زیادی را پشت سر می‌گذارید. از طرفی جسم شما هم دچار تغییراتی می‌شود. به همین دلیل بعضی از اقدامات هستند که بهتر است بعد از سن ۴۰ سالگی آن‌ها را انجام ندهید که در این مطلب آن‌ها را به شما معرفی می‌کنیم.

تمرین ندادن ذهن

در هر سنی باید ذهن تان را تمرین دهید. این موضوع بعد از سن ۴۰ سالگی بیشتر اهمیت دارد، زیرا شما بیشتر در معرض ابتلا به آلزایمر هستید و در نتیجه باید یاد بگیرید که چگونه ذهن خود را تقویت کنید که بسیاری از افراد انجام این کار را فراموش می‌کنند. سعی کنید که با تمرینات ذهنی خودتان را به چالش بکشید. به عنوان مثال مسیر جدیدی را برای رفتن به خانه انتخاب کنید. مهارت جدیدی را یاد بگیرید و سعی کنید که فکر خود را فعال نگه دارید.

پوزیشن غلط بدن

پوزیشن بدن خود را اصلاح کنید، زیرا بعد از ۴۰ سالگی بیشتر مستعد مشکلات ارتوپدی هستید و امکان کمر درد، شانه درد و دیگر درد‌های بدن در شما افزایش پیدا می‌کند. پس سعی کنید که بعد از این سن، توجه بیشتری به پوزیشن بدن خود داشته باشید.

انجام سریع ورزش

بله شما در هر سنی باید ورزش کنید تا جسم و روح سالمی داشته باشید، اما بعضی از افراد بعد از سن ۴۰ سالگی فکر می‌کنند خیلی دیر شده و باید هرچه سریع‌تر دست به کار شوند و در نتیجه آن‌ها ورزش را خیلی زود شروع می‌کنند و زمانی که به باشگاه می‌روند، بدون گرم کردن کارشان را آغاز می‌کنند و حتی بعد از پایان ورزش هم بدن خود را سرد نمی‌کنند.

انجام این کار باعث آسیب به بدن و ماهیچه‌ها نیز خواهد شد. پس باید مراقب باشید که ورزش را خیلی سریع شروع نکنید و اول خودتان را آماده کنید. مهم‌تر از همه این که باید یک برنامه ورزشی مشخص زیر نظر فرد متخصص داشته باشید و طبق آن پیش بروید. نکته مهم دیگری که باید حین ورزش کردن به آن توجه داشته باشید، این است که ورزش خود را تنوع بدهید و مدام یک عضله را به کار نگیرید تا بتوانید تناسب اندام بیشتر و جسم سالم تری داشته باشید.

مصرف سیگار

بله هر چه سریع‌تر باید سیگار را ترک کنید و بدانید هر چه بیشتر آن را به تعویق بیندازید، بیشتر در معرض عوارض آن قرار می‌گیرید. سیگار نه تنها به ریه آسیب وارد می‌کند، بلکه برای کلیه و مثانه هم مشکلات زیادی را به بار می‌آورد که شاید جبران ناپذیر باشد. پس بهتر است که هرچه سریع‌تر به فکر انجام این کار باشید.

بی توجهی به فشار خون

اکنون بعد از سن ۴۰ سالگی زمان مناسبی است که فشار خون خود را اندازه بگیرید. اگر فشارخون مناسبی نداشته باشید، احتمال آسیب به دیگر قسمت‌های بدن مثل کلیه‌ها وجود دارد. پس نباید این مورد را نادیده بگیرید. 

اضافه وزن

حتما باید مراقب وزن خود باشید، زیرا اضافه وزن بعد از سن ۴۰ سالگی عامل ایجاد مشکلاتی از جمله سرطان‌های مختلف، کلیه و مثانه است.

مراقبت نکردن از سطح تستوسترون

معمولاً مردان بعد از سن ۴۵ سالگی با کاهش شدید هورمون تستوسترون در بدن مواجه می‌شوند و خودشان خیلی پیگیر آن نیستند، اما کمبود این هورمون در بدن مشکلات بی شماری را ایجاد می‌کند. پس باید مراقب هورمون‌های بدن خودتان باشید که معمولاً بعد از ۴۰ سالگی باید حساسیت بیشتری نسبت به این موضوع نشان دهید.

نادیده گرفتن مشکلات پروستات

سرطان پروستات یکی از سرطان‌های رایج است که معمولاً مردان از چهل سالگی به بعد بیشتر در معرض خطر آن هستند و علائم آن را نادیده می‌گیرند و خیلی در مورد این موضوع اطلاعات و آگاهی ندارند. قبل از هر چیز باید اطلاعات کافی در مورد آن به دست بیاورید و مراقب این قضیه باشید.

به تعویق انداختن کلونوسکوپی

طبق اطلاعاتِ موجود و پیشنهادات متخصصان، کلونوسکوپی می‌تواند مهم‌ترین راه تشخیص زود هنگام سرطان باشد و از بسیاری از خطرات و بیماری‌ها جلوگیری کند و در نتیجه نباید آن را نادیده بگیرید.

منبع: سایت نمناک

دیگر خبرها

  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم؟ + راهنمای کامل
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • یک بار برای همیشه با این عکس تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • ویلیام برنز: اگر ما نبودیم‌، اسرائیل در مقابل ایران قادر به دفاع از خود نبود/ رسانه‌های صهیونیستی: سکوت کامل نتانیاهو نشان دهنده دردسری استراتژیک است که حمله ایران برای او ایجاد کرده است/ کمبود آب شرب غزه را در آستانه فاجعه قرار داده است +عکس و فیلم
  • فیبریلاسیون دهلیزی عامل زمینه ساز قوی برای نارسایی قلبی است
  • علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها
  • کار‌هایی که بعد از ۴۰ سالگی نباید انجام دهید