Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ملایر در مجلس با بیان اینکه با نظر موافق وزیر آموزش و پرورش دستور العمل توسعه سنواتی و ساماندهی نیروی انسانی آموزش و‌پرورش برای سال۹۷ اصلاح می‌شود، گفت: عدم تناسب حجم کتاب‌های درسی و زمان تدریس مطالب کتابها نیز بررسی کارشناسی می‌شود.

محمد کاظمی در گفت‌گو با خبرنگار تسنیم در ملایر اظهار داشت: اجرای دستور العمل توسعه سنواتی و ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش در سال‌های گذشته ‌و امسال مشکلات عدیده‌ای را برای مدیران آموزش و ‌پرورش به وجود آورده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این دستور العمل عملا دست مدیران را برای انتخاب تعداد معلمان ، معاونین دبیرستان‌ها و آموزشگاه‌ها بسته بود‌ تصریح کرد: اجرای این دستور العمل به خصوص در روستاهایی که تعداد دانش‌آموزان آن روستا نسبت به سال‌های قبل کمتر شده بود مشکلات بسیاری ایجاد کرده و موجب ترک تحصیل برخی از دانش‌آموزان به ویژه دختران شده است.

نماینده‌ مردم ‌ملایر افزود: در دیدار روز دوشنبه 29 آبان ماه خود با وزیر آموزش و ‌پرورش این مشکلات به صورت مکتوب به وزیر داده شد و بطحایی قول داد کارشناسان وزارت آموزش و‌ پرورش این‌ مشکلات را بررسی کرده‌ و اجرای این دستور العمل برای سال 97 تغییر کرده و اصلاح شود.

کاظمی بیان کرد: همچنین وزیر آموزش و‌ پرورش گفت امسال هم اگر در برخی مناطق و‌ حوزه‌ها مشکلاتی در این زمینه وجود دارد حاضریم آن مشکلات را برطرف کنیم.

نائب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس عدم تناسب حجم ‌کتاب‌های درسی دانش‌آموزان با وقتی که برای آنها در کلاس گذاشته ‌می‌شود را از دیگر موضوعات مطرح شده در دیدارش با وزیر آموزش و‌پرورش بیان کرد و افزود: اولا این عدم تناسب باعث شده که دانش‌آموزان ما نتوانند همه دروس را یاد بگیرند و ثانیا معلمان و آموزگاران ما چون که موظف هستند همه مطالب کتاب‌های درسی‌ را تدریس کنند عملا آنچه که نتیجه مطلوب آموزش است حاصل نمی‌شود.

نماینده‌ مردم‌ ملایر گفت: گزارش مکتوبی در این خصوص به وزیر آموزش و‌ پرورش ارائه شد و از وزیر درخواست شد گروه‌های کارشناسی تعیین ‌کنند و آن ‌گروه در مورد حجم کتاب‌های درسی یک بررسی علمی و تخصصی داشته باشند.

انتهای پیام/

R41405/P1336/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۰۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد

به گزارش   ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

????معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • مجوزاستخدام شش هزارنفر درآموزش وپرورش سیستان وبلوچستان
  • چالش کمبود معلم و نیرو در مازندران رفع شده است
  • کارگر؛ رضایت شغلی و توسعه اقتصادی
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد