Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید محمد صاحبکار، رئیس امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان با اشاره به امکان استقرار شرکت‌های دانش بنیان در محدوده مسکونی شهر تهران گفت: بر اساس تفاهم نامه معاونت علمی ریاست جمهوری با شهرداری تهران، شرکت‌های دانش بنیان فعال در شهر تهران می‌توانند در صورت کسب شرایط لازم، دفاتر خود را در اماکن مجاز مسکونی مستقر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صاحبکار همچنین گفت: تاکنون بیش از ۱۰۰ درخواست در این رابطه به دبیرخانه کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان رسیده است که به شهرداری تهران ارسال شده است.

وی ادامه داد: مجوز استقرار در مکان‌های دارای کاربری مسکونی، به معنای تغییر کاربری ملک مورد نظر نبوده و تنها امکان ادامه فعالیت در اماکن مسکونی برای این شرکت‌ها وجود خواهد داشت.

رئیس امور شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان درباره شرایط ارائه درخواست استفاده از این تسهیلات، گفت: شرکت‌های متقاضی، در زمانی که با اخطاریه رسمی از سوی شهرداری تهران مواجه شوند، می‌توانند تقاضای خود را برای استفاده از این مزایا به دبیرخانه کارگروه ارائه دهند و در غیر این صورت نیازی به طی مسیر فوق نخواهد بود.

شرایط استقرار شرکت‌های دانش بنیان در اماکن مسکونی

دبیر کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان در ادامه بیان کرد: استقرار شرکت‌های دانش بنیان صرفا در کاربری مسکونی واقع در پهنه‌های کار و فعالیت و مختلط (پهنه‌های M. و S) که دارای شاکی خصوصی یا آراء کمیسیون‌های ماده صد نباشد (مشابه دفاتر مهندسی) مجاز است، البته داشتن پایان کار برای ملک مورد درخواست الزامی است.

عضو هیئت علمی پژوهشکده مطالعات فناوری ادامه داد: پرونده شرکت‌های متقاضی در معاونت علمی و فناوری بررسی شده و پس از تایید اولیه، اطلاعات مکانی شرکت به شهرداری منطقه مربوطه ارسال خواهد شد و در نهایت شهرداری منطقه، ارزیابی نهایی را انجام خواهد داد.

صاحبکار با تشکر از همکاری خوب شهرداری تهران در راستای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان در اماکن مسکونی شهر تهران، ابراز امیدواری کرد که این مسیر با کمک ویژه محمدعلی نجفی، شهردار تهران ادامه یابد.

عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فناوری در حین حال تصریح کرد: با شهرداران سایر کلان‌شهر‌ها نیز مکاتباتی برای اجرای این مزایا انجام شده است و امید است با مساعدت شهرداری‌های ذیربط، این مزایا به کل کشور تسری یابد.

به گفته دبیر کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های متقاضی می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی مربوطه و تکمیل فرم‌های مربوطه و ارسال این فرم‌ها در کارتابل شرکت در سامانه، درخواست خود را ثبت کنند.

مرکز مشاوره دانش‌بنیان هم آماده پاسخگویی به سوالات شرکت‌ها در این خصوص است.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۳۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایان چهارمین نمایشگاه دستاورد‌های وقف
  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد