Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر فکر می کنید پول خیلی زیادی برای دسترسی به خدمات اینترنت می پردازید در اشتباه هستید، زیرا بورکینافاسو گران فروش ترین کشور جهان در زمینه ارائه خدمات اینترنت است. بازار نیوز -  هزینه دسترسی به اینترنت در این کشور غرب قاره آفریقا حدود ۱۰۰۰ دلار در ماه است و لذا استفاده از خدمات مذکور برای اکثر ساکنان این کشور نسبتا فقیر مقرون به صرفه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بررسی هایی که به طور مشترک توسط دو شرکت انگلیسی  BDRC Continental  و  Cable.co.ukدر ۱۹۶کشور جهان و در فاصله زمانی آگوست تا اکتبر سال جاری میلادی انجام شده نشان می دهد مردم بورکینافاسو برای استفاده از اینترنت باید هر ماه به طور متوسط ۹۵۴.۵۴ دلار بپردازند.
در مقابل کشور ایران مقرون به صرفه ترین هزینه دسترسی به اینترنت را بر مبنای نرخ محاسباتی دلار دارد و هزینه استفاده از خدمات یادشده در این کشور ماهانه به طور متوسط ۵.۳۷ دلار است که رقم ناچیزی محسوب می شود. هزینه استفاده از اینترنت در عراق که همسایه ایران است ده برابر بیشتر است.
از مجموع ده کشوری که هزینه دسترسی به اینترنت در آنها از دیگر کشورهای جهان کمتر است، شش کشور جزء جمهوری سابق شوروی هستند که دسترسی به اینترنت در آنها تا یک دهه قبل با کندی و دشواری زیادی صورت می گرفت.
شرایط در این حوزه در کشورهای واقع در مرکز قاره آفریقا بسیار نامناسب است و ۳۱ کشور این منطقه گران قیمت ترین اینترنت دنیا را دارند.
در غرب اروپا، ایتالیا با هزینه ۲۸.۸۹ دلار در ماه ارزان ترین اینترنت را به کاربران ارائه می دهد و آلمان با هزینه ۳۴.۰۷ دلاری در ماه رتبه دوم را دارد. دانمارک و فرانسه با هزینه های ۳۵.۹۰ و ۳۶.۳۴ دلاری در ماه سوم و چهارم هستند.
در خاورمیانه، سوریه با هزینه ۱۲.۱۵ دلاری در ماه در رتبه دوم است. عربستان و بحرین و عمان و قطر و امارات با هزینه های حدودا ۸۴، ۱۰۴، ۱۴۷ ، ۱۴۹ و ۱۵۵ دلار در ماه جزء کشورهای گران قیمت در این زمینه محسوب می شوند. برچسب ها: دسترسی به اینترنت ، بورکینافاسو ، هزینه دسترسی به اینترنت ، ارزان ترین اینترنت

منبع: بازار نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۸۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ساخت استادیوم‌های فوتبال این قدر گران تمام می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)

برخی از باشگاه‌های بزرگ اروپایی در سال های گذشته اقدام به ساخت ورزشگاه جدید یا نوسازی استادیوم‌های قدیمی خود کرده‌اند. اما امروزه این مساله کمی دشوارتر به نظر می‌رسد. یکی از دلایل اصلی آن، هزینه‌های بالایی است که برای ساخت یک استادیوم جدید به باشگاه ها تحمیل می‌گردد. در این ویدیو به بررسی عوامل موثر در افزایش هزینه‌های ساخت ورزشگاه‌های جدید فوتبال می‌پردازیم.

دانلود (19.5MB)

دیگر خبرها

  • پربیننده‌ترین مسابقات ورزشی تاریخ در اینترنت
  • رفع نقاط حادثه خیز ارزان تر است یا هزینه درمان مصدومان؟
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • تشکیل ستاد وصال شیرین در راستای تسهیل ازدواج جوانان در کشور
  • چرا ساخت استادیوم‌های فوتبال این قدر گران تمام می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)
  • گردش مالی عجیب و غریب فیلترشکن‌ فروش‌ها | پول‌های مردم کجا می‌روند؟
  • قیمت فیلترشکن گران‌تر از اینترنت! گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی است!
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • اینترنت اختصاصی  یا اختلالی؟
  • فیلترشکن گران‌تر از اینترنت؛ گردش مالی فیلترشکن‌ها برابر با یک اپراتور ایرانی