Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: تخصیص بودجه در حداقل‌ترین حالت ممکن مشکل جدی برای تامین ایمنی راه است.

به گزارش خبرنگار تین‌نیوز عبدالهاشم حسن‌نیا، معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در گفتگو با هفته‌نامه «حمل‌ونقل» در خصوص خسارت‌های واردشده به راه‌ها و جاده‌های استان کرمانشاه در زلزله اخیر، گفت: طبق برآوردهای اولیه، میزان خسارت‌ها تا روز چهارشنبه هفته گذشته، حدود ۱۷ میلیارد تومان بوده است که احتمال افزایش این عدد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص اینکه بیشترین خسارت متوجه کدام مسیر و جاده بوده است؟ گفت: آسفالت بخش‌های مختلف جاده‌ها در این محور تخریب‌شده و بخشی از خسارت‌های واردشده هم به دلیل رانش زمین و ریزش کوه بوده است. بخشی از ورودی پل‌های موجود در جاده‌های مناطق زلزله‌زده هم آسیب‌دیده‌اند که میزان خسارت این خرابی‌ها ۱۷ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی بابیان اینکه سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سطح راه‌های موجود را در برابر زلزله‌هایی با این شدت مقاوم‌سازی کرده است، ادامه داد: اما مقاوم‌سازی کوه‌های حریم این جاده‌ها از اختیار ما خارج است. پس از وقوع زلزله سنگی به بزرگی ۴۰ تن از ارتفاع ۱۵۰ متری کوه مجاور، جاده را مسدود کرده بود که خوشبختانه همکاران ما توانستند در همان ساعات اولیه این سنگ را با پیکور و بولدوزر خُرد و از مسیر خارج کنند.

حسن نیا درباره ارتقای ایمنی سطح جاده‌ها برای جلوگیری از ریزش کوه نیز خبر داد که تمام اقدامات ایمن‌سازی در مناطقی که احتمال سیل، ریزش بهمن و کوه وجود دارد، انجام شده است و در این مناطق برای سبک‌سازی و تعریض جاده اقدام شده است.

معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اعلام اینکه یکی از مشکلات بخش راهداری تخصیص ندادن بودجه نگه‌داری از راه‌های کشور است گفت: این در حالی است که میزان مقاومت ایمنی جاده‌های کشورمان ارتباط مستقیم با این موضوع دارد.

حسن نیا در پاسخ به این سوال که در حال حاضر که هفت ماه از سال می‌گذرد، چه مقدار از بودجه به راهداری اختصاص پیدا کرده است؟ گفت:بودجه نگه‌داری از راه‌ها برای سال جاری حدود ۳ هزار میلیارد تومان از مجموع اعتبارت استانی و ملی در نظر گرفته شـــده که متأسفانه تاکنون در بیشترین میزان فقط ۱۵ درصد از این رقم پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه طول راه‌های کشورمان حدود ۲۲۰ هزار کیلومتر است که به طور استاندارد هزینه نگهداری از این میزان راه که سرمایه‌های ملی محسوب می‌شود، ۸ هزار میلیارد تومان است ادامه داد: همان‌طور که گفته شد، بودجه راهداری برای امسال ۳ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده که نسبت به سال گذشته ریزش هم داشته است.

به گفته ی حسن‌نیا تاکنون از بودجه ۳ هزار میلیارد تومانی فقط ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

وی گفت: معتقدم مشکل کاهش سقف بودجه نگه‌داری از راه‌ها نیست، بلکه مشکل اصلی این است که تخصیص بودجه در حداقل‌ترین حالت ممکن است.

حسن نیا ادامه داد: همین نبود بودجه باعث مشکلاتی در حفظ ایمنی جاده‌ها می‌شود. وقتی ۹۰ درصد حمل‌ونقل بار از طریق جاده انجام می‌شود، باید نگاه ویژه‌ای به نگه‌داری از این زیرساخت‌ها داشته باشیم.

به گفته حسن‌نیا دولت‌ها همواره درصدد کاهش آمار کشته‌های جاده‌ای هستند و یکی از راهکارهای تحقق این هدف افزایش ایمنی جاده‌هاست که این سیاست با نگهداری درست از این زیرساخت‌ها اجراشدنی است.

معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ادامه داد: البته با توجه به تنگاهای مالی دولت انتظار افزایش بودجه را هم نداریم، اما همین میزان بودجه هم پرداخت نمی‌شود.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۵۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با توجه به کمبود ناوگان حمل‌ونقل از تمام ظرفیت‌های ناوگان استان و صنایع استفاده و رفت‌وآمد زائران زودتر انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا؛ داریوش امانی امروز- چهارشنبه پنجم اردیبهشت‌- در نشست هماهنگی اربعین حسینی در بخش راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای پایانه مرزی شهید سلیمانی (مرز مهران) با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص اهمیت برگزاری باشکوه کنگره بزرگ اربعین حسینی، اظهار کرد: جلسات برگزاری اربعین حسینی در سطح کشور با حضور مسئولان ارشد برگزار می‌شود و در این راستا وظیفه داریم در هر چه باشکوه برگزاری راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی تلاش کنیم.

وی با قدردانی از اقداماتی انجام شده برای زیرساخت‌های راه استان برای پیاده روی اربعین، افزود: سال‌های گذشته زائران اربعین حسینی در ترافیک ایلام - مهران ساعت‌ها برای رسیدن به شهر مهران و مرز معطل می‌شدند که با تدابیر انجام شده سال گذشته هم ترافیک در جاده‌ها روان بود و نیز معطلی زائران اربعین حسینی به کمتر ۲ ساعت رسید.

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: سال گذشته در پایانه برکت اقدامات مؤثری انجام شد، این اقدامات وظیفه کاری ما نبود، اما با توجه به تکلیفی که ستاد اربعین دادند این مهم توسط راهداری به بهترین نحو ممکن انجام شد.

امانی اضافه کرد: امسال هم اقدامات مناسبی برای خدمت رسانی بهتر به زوار در پایانه مرزی مهران در حال انجام است، در حوزه ناوگان اتوبوسرانی رایزنی‌های لازم برای رفاه و رضایتمندی مردم انجام می‌شود.

وی گفت: صاحب اصلی راهپیمایی بزرگ اربعین امام حسین (ع) است، سال گذشته مشکلات ناوگان و حمل‌ونقل حل شد که حاصل تلاش شبانه‌روزی نیروهای راهداری بود.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به نشست اخیر ستاد اربعین کشور با وزیر راه و شهرسازی، افزود: در این نشست مقرر شد با توجه به کمبود ناوگان حمل‌ونقل از تمام ظرفیت‌های ناوگان استان و صنایع استفاده و رفتن زائران زودتر انجام شود.

امانی با اشاره به دیگر مرزهای کشور برای تردد زائران در ایام اربعین تاکید کرد: امسال از مرزهای باشماق و تمرچین استقبال بیشتری خواهد شد که در این راستا برای تردد زائران مذاکرات خوبی با کشور عراقی انجام شده است.

وی ادامه داد: تا جایی که امکان است در ایام اربعین حسینی خدمت‌رسانی به زائران بیشتر شود، البته ثابت کردیم و امید می‌رود امسال نیز همانند سال اربعین گذشته با تلاش مجموعه راهداری اقدامات خوبی انجام شود.

کد خبر 747557

دیگر خبرها

  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • بهره‌مندی ۹۸ درصد جمعیت روستا‌های بوشهر از راه آسفالته
  • آزادراه تهران_کرج_قزوین روکش آسفالت می شود
  • آزادراه تهران_کرج_قزوین روکش آسفالت می شود 
  • رشد ۷۸ درصدی احداث راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • حمل ۴۰ درصد از کالای استان یزد مربوط به مصالح معدنی است