Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون روانشناسی کمیته ملی المپیک از برگزاری نخستین همایش رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی فردا (پنجشنبه) دوم آذر ماه در محل آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک خبر داد.

دکتر محمد واعظ موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره برگزاری  نخستین همایش رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی ، اظهار کرد: نخستین همایش رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی در پنج محور ورزش و سلامت روان، ملاحظات رشدی در فعالیت‌های بدنی، افزایش عملکرد ورزشی از طریق مداخلات روانشناختی، کنترل حرکت انسان و یادگیری مهارت‌های حرکتی فردا (پنجشنبه) دوم آذر ماه در محل آکادمی کمیته ملی المپیک و پارالمپیک برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت‌: این همایش توسط دانشجویان رفتار حرکتی و روانشناسی ورزشی برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود تا ضمن تولید مقاله، از نظر بلوغ علمی توانایی ارائه و عرضه مقاله را نیز داشته باشند. بنابراین تصمیم داریم چنین همایشی را سالانه برگزار کنیم تا تیم‌های ورزشی را در استفاده از دستاوردهای علمی روانشناسی ورزشی بیشتر تشویق کنیم.

دبیر علمی همایش در پاسخ به این پرسش که در حال‌ حاضر چقدر در شناسایی جایگاه روانشناسی ورزشی عملکرد موفقی داشته‌اید؟ خاطرنشان کرد: ما چالش هویتی با فدراسیون های ورزشی نداریم و تقریبا این جایگاه در بین تیم‌های ورزشی نسبت به گذشته بهتر شده است، اما آن چه که اهمیت دارد این است که فدراسیون‌ها حاضر نیستند برای روانشناسی ورزشی وقت صرف کنند و یا هزینه‌ای را متقبل  شوند. آنها تصور می‌کنند روانشناسی ورزشی مانند تزریق آمپول است که بلافاصله بعد از تزریق باید عمل کند. در حالی که یادگیری مهارت‌های ذهنی نیاز به آموزش ‌دقیق دارد و زمان مناسبی را باید صرف چنین کاری کرد.

واعظ موسوی در ادامه‌ تصریح کرد: فدراسیون‌ها متاسفانه روانشناسی ورزشی را در اولویت های آخر برنامه کاری خود قرار می‌دهند و حاضر نیستند هزینه‌ای را برای چنین کاری صرف کنند در حالی  که اهمیت روانشناسی حتی نسبت به مسائل تکنیکی و تاکتیکی بیشتر است و با آموزش مهارت های ذهنی ورزشکار می‌تواند بهترین عملکرد را در رقابت‌های حساس و مهم داشته باشد.

وی در پایان گفت: در حال حاضر فدراسیونهایی همچون کاراته، تکواندو، والیبال، بسکتبال، قایقرانی و پینگ‌پنگ فدراسیونهایی هستند که جایگاه روانشناسی در آنها شناخته شده و به اهمیت آن پی بردند. البته این تعداد کافی نیست. اگر بخواهیم رشد خوبی را در ورزش کشور داشته باشیم، باید فدراسیون‌ها به اهمیت این رشته نسبت به قبل بیشتر پی ببرند تا روانشناسی در بین تیم‌های ورزشی جایگاه بهتری پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۶۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلامت در خصوص وجود تعارض و افزایش روز افزون مقررات مهاجم بر کسب و کارهای ورزشی‌ بویژه باشگاه داران گفت: در حالی که تورم بانک مرکزی بر اساس آمار رسمی بیش از ۵۰ درصد تعیین شده و بسیاری‌ از کارفرمایان و بویژه کارفرمایان دولتی، اجاره بهای اماکن ورزشی خود را با پنجاه درصد افزایش بها همراه کرده اند، از آن طرف نرخ افزایش تعرفه خدمات ورزشی تنها ۲۰ درصد تعیین شده و این امر زمینه افزایش فشار بر باشگاه داران بخش خصوصی را افزایش داده است.

سلامت در ادامه افزود: در صورتی که همگان بر اساس اعلام رسمی بانک مرکزی بر افزایش تورم پنجاه درصدی تاکید دارند، دلیل تاکید متولیان حوزه ورزش بر افزایش ۲۰ درصدی تعرفه که با نظارت سازمان نعزیرات حکومتی نیز همراه است چیست؟

رئیس کمیته باشگاه های فدراسیون ورزش های همگانی اظهار داشت: خروجی نهایی این وضعیت گرانتر شدن خدمات ورزشی باشگاه ها و کسب و کارهای ورزشی است و در حالی که انتظار می رود بخش های دولتی نسبت به کاهش هزینه های ورزش به عنوان عامل مهمی برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اقدام کنند، هر روزه شاهد تصویب یک مقررات جدید برای گران شدن ورزش هستیم.

سلامت در پایان افزود: موضوع و چالش امروز جامعه باشگاه داران افزایش تعرفه نیست، ما معتقدیم باید هزینه باشگاه داران با محوریت ارایه سوبسیدهایی کاهش یابد، نه اینکه هر روز شاهد تحمیل یک هزینه جدید به این صنعت پیشگام پیشگیری و سلامت باشیم.

کد خبر 6092283

دیگر خبرها

  • اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی
  • اسبقیان: وضعیت سرپرستی در فدراسیون‌ها را جمع می‌کنیم
  • انحلال دو فدراسیون ورزشی/ بازگشت بادبانی به فدراسیون قایقرانی
  • همایش روانشناسی در دانشگاه آزاد قم برگزار شد
  • مدیر عامل آدیداس: حاضر نشدیم با پیشنهاد نایکی به فدراسیون فوتبال آلمان برابری کنیم
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • امام جمعه فردیس خواستار ارتقای سرانه‌های ورزشی شد
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است