Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@21:47:04 GMT

10 درصد افراد جامعه مشکل اختلال خواب دارند

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۴۹۷۱۳

دبیر علمی‌ ششمین کنگره‌ راینولوژی‌ گفت: با توضیح اینکه آمار دقیقی در مورد شیوع اختلالات خواب در ایران نداریم‌ گفت: اما به طور کلی‌ پیش‌بینی می‌شود که حدود‌ 10 تا 20 درصد از افراد جامعه‌ دچار‌ این اختلالات‌ باشند‌.
به گزارش فارس، بابک ساعدی‌ دبیر علمی‌ ششمین کنگره‌ راینولوژی‌ و جراحی پلاستیک‌ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از موضوعاتی‌ که در این کنگره‌ مطرح می‌شود می‌توان به جراحی‌های آندوسکوپیک‌ سینوس‌، علم راینولوژی‌ و شناخت بیماری‌های بینی‌ و صورت‌، جراحی‌های پلاستیک‌ صورت‌ و جراحی‌های بازتوانی‌ و بازسازی‌ صورت‌ اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص محورهای این کنگره توضیح داد: محور دیگر این کنگره را اختلالات خواب تشکیل‌ می‌دهد‌ که به این اختلالات‌ بیماری قرن بیست‌ و یکم می‌گویند‌ زیرا‌ متوجه شده‌اند که اختلالات خواب تأثیر بسزایی در سلامت افراد دارد‌.
دبیر علمی‌ ششمین کنگره‌ راینولوژی‌ و جراحی پلاستیک‌ با بیان اینکه ما سعی کردیم که متخصصان‌ و محققان‌ را با آخرین دستاوردهای‌ بیماری‌های بینی و سینوس‌ آشنا کنیم‌ گفت: امروزه‌ روش‌های جدیدی‌ برای درمان تومورهای‌ مغز‌ به کمک‌ آندوسکوپی‌ وجود دارد‌، ما همچنین‌ روش‌های جدید‌ جراحی پلاستیک صورت را نیز در اختیار محققان‌ قرار دادیم تا آنها بتوانند در این زمینه نتایج‌ بهتری‌ داشته باشند و از عوارض‌ احتمالی این جراحی‌ها تا حد ممکن‌ جلوگیری‌ شود.
ساعدی‌ تأکید کرد: در کنار سخنرانی‌‌ها و پنل‌هایی که در این کنگره داریم 12 ورک‌ شاپ‌ هم برگزار می‌شود که در این ورک‌‌شاپ‌ها ما تکنولوژی‌های جدید را در اختیار متخصصان‌ قرار می‌دهیم‌.
این متخصص گوش حلق و بینی با توضیح اینکه آمار دقیقی در مورد شیوع اختلالات خواب در ایران نداریم‌ گفت: اما به طور کلی‌ پیش‌بینی می‌شود که حدود‌ 10 تا 20 درصد از افراد جامعه‌ دچار‌ این اختلالات‌ باشند‌. افرادی که دچار اختلالات خواب و وقفه‌ تنفسی‌ هستند یا شبها‌ خُرخُر‌ می‌کنند در صورتی کته عارضه آنها به موقع درمان نشود‌ می‌توانند به ناراحتی‌ قلبی‌ و دیابت‌ نیز دچار شوند‌ همچنین‌ اختلالات‌ خواب، افزایش ریسک‌ تصادفات به علت تمرکز‌ نداشتن را نیز به همراه دارد‌ بنابراین باید‌ توجه ویژه‌ای به درمان اختلالات‌ خواب بکنیم‌.
دبیر علمی‌ ششمین کنگره‌ راینولوژی‌ عنوان کرد: درمان اختلال خواب درمانی چند وجهی‌ است در درمان این اختلال متخصصان گوش، حلق و بینی‌، متخصصان اعصاب‌، متخصصان‌ طب‌ کار‌ و فوق‌تخصصان‌ ریه‌ با هم همکاری می‌کنند تا بتوانند این اختلالات‌ را درمان کنند.
ساعدی‌ خاطرنشان کرد: بیشتر اختلالات خواب کودکان به علت‌ مشکلات لوزه‌ و بزرگی لوزه‌هاست‌، در موارد نادری که علی‌رغم‌ درمان مشکلات لوزه‌ فرد باز هم دچار اختلالات خواب است‌ نیاز به تست‌ خواب ( پلی سومنو‌گرافی‌ ) داریم. برای درمان اختلالات خواب در کودکان‌ در موارد خفیف‌ درمان دارویی‌ و در موارد شدید‌ عمل جراحی‌ انجام می‌شود. اعمال جراحی از 2 سال به بالا برای افراد صورت می‌گیرد‌.
وی گفت: بزرگسالان‌ هم اگر مشکلی در زمینه‌ اختلالات خواب داشته باشند‌ باید با مشورت‌ پزشک‌ لوزه آنها در صورت نیا‌ز برداشته شود اگر فردی‌ در دوران کودکی‌ اختلالات‌ خواب را درمان نکند‌، دچار عوارضی همچون تغییر‌ رشد صورت‌، فشار بر روی قلب‌، اختلال رشد گوشی و بدنی‌ و در موارد شدید‌ نارسایی‌ قلب می‌شود، بنابراین افراد در موار‌دی که متخصصان‌ گوش و حلق‌ و بینی توصیه‌ به برداشتن لوزه‌ها می‌کنند، باید حتماً این کار را انجام دهند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۹۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند

ایرج خسرونیا، در آستانه برگزاری کنگره متخصصان داخلی ایران، اظهار داشت: امسال در مورد تازه‌های بیماری‌های دستگاه گوارش، تازه‌های بیماری‌های قلب و عروق، ریه، بیماری‌های عفونی و…، سخنرانی خواهیم داشت؛ همچنین پیرامون عوارض مزمن و کهنه بیماری کرونا و تازه‌های درمان آن نیز مباحث خوبی خواهیم داشت.

وی افزود: در شرایط پیش رو مهم‌ترین نگرانی بی توجهی به بهداشت فردی و اجتماعی است و اینکه مردم دیگر ترسی از بیماری کرونا ندارند و بهداشت را رعایت نمی‌کنند، ماسک نمی‌زنند و دخانیات مصرف می‌کنند؛ متاسفیم که بگوییم تعداد مصرف کنندگان سیگار و دخانیات نسبت به چهار دهه پیش بیشتر شده و به ویژه در زنان کشور گسترش بیشتری پیدا کرده است.

خسرونیا گفت: متأسفانه هر روز شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم و عوارض مصرف دخانیات، بیشتر از گذشته مشهود است.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با بیان اینکه هر سال تعداد فراوانی رزیدنت داخلی پذیرش می‌شود ولی همچنان از این بابت کمبودهایی داریم، افزود: بیشتر این متخصصان برای ادامه تحصیل به رشته‌های فوق تخصصی جذب می‌شوند یا اینکه مهاجرت کرده و یا از گردونه درمان به دلایل مختلف خارج می‌شوند.

خسرونیا گفت: عده فراوانی از پزشکان فارغ التحصیل، متأسفانه به اقدامات زیبایی برای مراجعان مطب خود روی آوردند این در شرایطی است که وجود متخصص داخلی در مسیر درمان و رسیدگی به بیماران در سراسر کشور همیشه پر اهمیت بوده است.

وی افزود: امروزه همکاران جوان فارغ التحصیل به رشته‌هایی که درآمد بیشتری خواهد داشت مانند فوق تخصص گوارش و یا قلب و عروق گرایش پیدا کردند و متأسفانه به رشته‌های عفونی و خون کمتر توجه می‌شود و متقاضی کمتری دارد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ضمن ابراز نگرانی از اینکه مطب‌های متعددی تعطیل شده و بدین ترتیب در آینده نزدیک جایگزینی برای متخصصان و فوق تخصص‌هایی که از گردونه طبابت خارج شده و یا مهاجرت می‌کنند وجود نخواهد داشت، گفت: شاید در آینده‌ای نه چندان دور هموطنان برای درمان بیماری‌های صعب العلاج خود مجبور به خروج از کشور باشند.

خسرونیا ادامه داد: پزشکان از دیدگاه مردمی جز گروه‌های شغلی با درآمد خوب هستند ولی در واقع این‌طور نیست و فقط حدود ۱۰ درصد پزشکان درآمد خوبی دارند و از شغل خود راضی هستند؛ جالب اینکه تمامی مسئولان و سیاستگذاران کشور نیز برای درمان خود به همین ۱۰ درصد پزشک معروف و پردرآمد مراجعه می‌کنند و تصور می‌کنند همه مطب‌ها به همین اندازه شلوغ و پر مریض است.

رئیس سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران افزود: یکی از مشکلات عدیده جامعه پزشکی مربوط به تعرفه است، به همین خاطر نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور، مجلس شورای اسلامی و وزیر بهداشت نوشتیم، مبنی بر اینکه متخصصین طب داخلی فقط نسخه نویس هستند و درآمد دیگری ندارند پس باید مورد حمایت تعرفه‌ای قرار بگیرند که در ابتدا موافقت‌هایی صورت گرفت ولی در عمل شاهد حمایت از همکاران متخصص داخلی در کشور نبودیم.

خسرونیا افزود: تعرفه اعلامی کنونی امکان پاسخگویی هزینه‌های اداره مطب و معیشت پزشکان را نخواهد داد به همین خاطر عده‌ای از همکاران ما به ناچار مجبور به خروج از گردونه درمان هستند، مهاجرت می‌کنند و یا به شغل‌های جانبی و خدمات زیبایی برای مراجعان می‌پردازند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی گفت: مالیات و درآمدهای دولت با میزان رشد تورم افزایش پیدا می‌کند، ولی متأسفانه تعرفه پزشکی از این روند تبعیت نمی‌کند و همیشه در محدوده ۲۰ یا ۳۰ درصد افزایش، ثابت و اصطلاحاً «فریز» شده است!

خسرونیا افزود: با تورم ۴۰ درصدی ولی سال گذشته تعرفه ۲۰ درصد افزایش یافت، امسال هم با وجود تورم و افزایش چند برابری هزینه‌های جاری زندگی و نگهداری مطب، مالیات، افزایش تعرفه ورود به محدوده طرح ترافیک و سایر مسائل، شاهد رشد چندانی در میزان تعرفه‌های پزشکی نیستیم؛ به خصوص پزشکان جوان که درآمد کمتری دارند مشکلات خیلی بیشتری خواهند داشت و موجب بی انگیزگی آنان خواهد شد.

وی با اشاره به مسائل فرهنگی جامعه گفت: از سوی دیگر برخی برنامه‌های نمایشی و سریال‌های تلویزیونی، جامعه پزشکی را به شیوه‌های مختلف مورد تمسخر قرار می‌دهد که این رفتار موجب توهین به این افراد خدوم و تحقیر جایگاه ارزشمند آنان در سلامت مردم خواهد شد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اشاره به اینکه هزینه برگزاری کنگره‌ها در کشور به طور عجیب و فزاینده افزایش یافته به طوری که برگزاری یک همایش علمی در فضای دانشگاهی هزینه چندین میلیاردی به همراه دارد، افزود: برای چهار روز اجاره سالن همایش، حدود یک و نیم میلیارد تومان هزینه دریافت می‌شود که با احتساب هزینه‌های جانبی دیگر مبلغ کلانی خواهد بود؛ به اعتقاد من دولت باید حمایت لازم را جهت برگزاری همایش‌های علمی انجام دهد در غیر این صورت شاهد تعطیلی برخی از همایش‌های علمی خواهیم بود چون با این مبالغ دریافتی از پزشکان بابت ثبت نام، امکان گرداندن همایش‌ها و کنگره‌های دوره‌ای مقدور نخواهد شد.

سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، ۲۵ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • چرا با تاریکی هوا احساس خواب آلودگی بیشتر می‌شود؟
  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟
  • چطور جلوی بیرون ریختن آب دهان در خواب را بگیریم؟
  • پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا