Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌اکبر جمیاری، امام‌جمعه دلفان گردهمایی بزرگ انقلابیون جوان دانشجویان لرستان در دانشگاه علامه طباطبایی با حضور جمعی از مسئولان، دانشجویان برگزار شد اظهار داشت: آنچه در جامعه امروز ما مهم بوده انقلابی ماندن جوانان ما است.

وی افزود: واژه قلب 100 بار در قران آمده و انسان با قلب زنده است و حیات امروز دانشجویان و جوانان ما اصلش به قلب بازمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام‌جمعه دلفان بیان کرد: ظواهر انسان گذرا است و در برخی مواقع انسان در اوج است و بعد از مدتی انگیزه کمتر می‌شود و بعدازآن به مرحله پیری رسیده و بعدازآن فرد فوت می‌شود که این روال بین همه ما طبیعی است.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی که به وجود آمده توسط دیگران کاشته شده و امانتی در دستان ما است که باید حفظ شود، عنوان کرد: شعار من انقلابی‌ام یعنی من به دنبال تغییر و تحول هستم اما آیا ما در جامعه‌ای که زندگی می‌کنیم به دنبال تغییر و تحول هستیم.

جمیاری با اشاره به اینکه امروز برخی افراد فریاد میزند و درود بر سپاه مقتدر که داعش را نابود کرد تغییر و تحولی است، تصریح کرد: وقتی دانشجویان و بسیجیان در تلاش‌اند تا افکار به این سمت‌وسو برود یعنی هنوز انقلابی وجود دارد یعنی ایران مقتدر هنوز انقلابی گری و متفاوت کردن اوضاع جهان را ادامه می‌دهد که نشان بر حرکت و تحول است.

وی تصریح کرد: امروز اگر امام خامنه‌ای خودش بدون سیستم دولتی به مناطق زلزله‌زده  رفته و سرکشی می‌کند وقتی بزرگ‌ترین شخصیت ما در عالم اسلام این‌گونه وارد می‌شود و با افرادی روبه‌رو می‌شود که از صمیم دل برای وی دست‌نوشته‌هایی دارند به معنای  همان زنده‌بودن قلب و حیات دل داشتن  است.

امام‌جمعه دلفان   با اشاره به اینکه مردم از جان‌ودل مایه می‌گذارند معنایی جوان انقلابی است، گفت:  از دید قران در سوره مائده آیه 54  به جوان انقلابی  اشاره‌شده است .

وی تصریح کرد: برخی از ما حریم هار ا شکسته‌ایم و دیگران وارد حریم ما شده‌اند که کار درستی نیست بلکه  افراد باید حدومرز سیاسی، اجتماعی،  فرهنگی و .. را رعایت کند .

جمیاری گفت: وقتی افرادی به سپاه مقتدری را که امروز  امنیت کشور را تأمین می‌کند می‌گویند ما دولت تفنگ به دست نمی‌خواهیم باید انتظار داشته باشیم ترامپ  سپاه ما را تروریسم بنامد.

 وی افزود: امروز سپاه باقدرت خود رد سوریه و عراق و لبنان آن‌چنان تلاش کرده که داعش را پایان داد و  با دیگر کشورهایی که علیه ما هستند نیز مقابله می‌کنیم .

انتهای پیام/

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۰۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی موانع پیش روی پژوهشگران برای انجام پژوهش

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به نقل از ایسنا، فریدون اسماعیل زاده دانشمند دو درصد برترجهان گفت: یکی از مشکلاتی که می‌تواند باعث کاهش انگیزه در اساتید برای انجام پژوهش شود، موانع اقتصادی است؛ از این رو، بودجه‌های تحقیقاتی به میزان کافی برای انجام یک پژوهش تزریق نمی‌شود. شرکت‌های خصوصی و دولتی برای انعقاد قرارداد بودجه مکفی در اختیار پژوهشگران قرار نمی‌دهند؛ بنابراین با توجه به تغییر نرخ ها، اساتید هنگام خرید محصول دچار مشکل می‌شوند. این مشکل باعث می‌شود تا پژوهشگران برای انعقاد قرارداد مسئله محور عصا به دست حرکت کنند. اگر مانع اقتصادی حل شود، تعداد قرارداد‌های مسئله محور به  منظور حل مشکلات کشور نیز افزایش خواهد یافت.

اسماعیل زاده ادامه داد: برای نمونه یک استاد، قرارداد پژوهشی دوساله منعقد می‌کند، در این بازه زمانی تغییر نرخ‌ها وجود دارد، برای استاد به صرفه نیست که این قرارداد را انجام دهد؛ چون نرخی که در ابتدای قرارداد اعلام کرده است، با نرخی که در میانه قرارداد یا اتمام قرارداد با آن رو به رو می‌شود، بسیار متفاوت است. از این رو دیگر تمایلی برای کار پژوهشی ندارد.

* در مصائب کار پژوهشی

وی با اشاره به حمایت از نیروی انسانی کارآمد در انجام پژوهش افزود: اساتید هنگامی که قرارداد منعقد می‌کنند، نیروی انسانی برای انجام تحقیق این قرارداد را دانشجویان در نظر می‌گیرند. ولی یکی از مشکلات پیش روی آن ها، مهاجرت دانشجو نخبه است. دانشجویان مستعدی وجود دارند که برای ادامه تحصیل به کشور‌های دیگر مهاجرت می‌کرد. باید با اتخاذ سیاست‌های انگیزشی، تشویقی، ایجاد اشتغال پایدار و حمایت‌های مالی مانع از مهاجرت دانشجویان نخبه شد. هنگامی که نیروی انسانی کارآمد داشته باشیم، انجام پژوهش‌های مسئله محور نیز افزایش پیدا می‌کند.

باید با اتخاذ سیاست‌های انگیزشی، تشویقی، ایجاد اشتغال پایدار و حمایت‌های مالی مانع از مهاجرت دانشجویان نخبه شد. هنگامی که نیروی انسانی کارآمد داشته باشیم، انجام پژوهش‌های مسئله محور نیز افزایش پیدا می‌کند

رئیس گروه مهندسی شیمی دانشگاه شیراز با بیان اینکه یکی دیگر از مشکلات تغییر سیاست‌ها بخش صنعت است، گفت: بنده بیشتر با صنعت نفت، پتروشیمی و پالایشگاه‌ها در ارتباط هستم، یکی از مشکلات این صنعت تغییر سیاست هاست. در یک زمان تحقیقات را بر عهده دانشگاهیان قرارمی دهند و در زمانی دیگر سیاست را تغییر و از شرکت‌های دانش بنیان کمک می‌گیرند. این سیاست‌ها باید سلیقه‌ای صورت نگیرد و با تغییر آدم ها، قابل تغییر نباشد تا پژوهش‌ها بهتر انجام شود.

وی افزود: یکی دیگر از مشکلات در انجام پژوهش ها، بحث هزینه‌های ایاب و اذهاب و اسکان پژوهشگران جوان است. برخی از بخش‌های صنعتی این هزینه‌ها را تقبل نمی‌کنند و این هزینه‌ها را یک استاد جوان با توجه به حقوقی که دریافت می‌کند، نمی‌تواند پرداخت کند، بنابراین انگیزه انجام پژوهش‌های مسئله محور در او کاهش می‌یابد.

همچنین، بروکراسی‌های دانشگاه‌ها نیز باید اصلاح شود و با حمایت از دانشگاه‌ها آن‌ها بتوانند، وسیله ایاب و اذهاب اساتید را برای انجام پژوهش تامین کنند.

اسماعیل زاده در بخش دیگر از سخنان خود، یکی از دلایل رکود مقالات در پایگاه‌های استنادی را  کاهش سطح کیفی دانشجویان دانست و گفت: هنگامی که دانشجویان ارشد و دکتری را نسبت به سال‌های گذشته مقایسه می‌کنیم، متوجه کاهش سطح سواد آن‌ها می‌شویم که انگیزه‌ای برای نگاشتن مقاله ندارند. یکی دیگر از دلایل هم نبود حمایت‌های مالی از پژوهشگران است. اکثر دانشجویان مشغول به کار هستند. این افراد هم دانشجو و هم شاغل هستند، چون حقوق آن‌های تامین نیست، مجبورهستند به جای انجام پژوهش، کار کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طریق النور دانشگاه امام رضا به ایستگاه هوافضا سپاه رسید+تصاویر
  • پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد
  • تغییر دستور کار مقاومت در جبهه شمالی؟ / بررسی معنای افزایش تنش و درگیری میان حزب الله و رژیم صهیونیستی
  • مساجد خاستگاه فرهنگ و هنر اسلامی هستند
  • ۲۵ فروردین، جهان شاهد رویش یک قدرت الهی بود
  • حسین علایی: حمله موشکی و پهپادی موجب احیا قدرت بازدارندگی ایران شد/ راهبرد ایران از «سکوت و خویشتنداری» به «واکنش متقابل» تغییر یافته است/ حمله دوباره اسرائیل به معنای طراحی یک تهاجم جدید خواهد بود
  • تغییر و تحول ناگهانی در کادر مربیگری مورایس!
  • بررسی موانع پیش روی پژوهشگران برای انجام پژوهش
  • صادق خلخالی در فروردین ۵۸: زمانی می‌خواستیم جنازه‌ی منحوس پهلوی را آتش بزنیم/ اعدام هویدا یک عمل انقلابی بود
  • ساختار مراکز مشاوره دانشگاه‌ها تغییر کرد