Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-03-19@04:33:53 GMT

بدترین تنبه برای مشکلات رفتاری کودک

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۵۱۸۵۱

بدترین تنبه برای مشکلات رفتاری کودک

 الیزابت  تی  جرشف از دانشگاه تگزاس امریکا گفت ، یافته ها نشان می دهد زدن به کپل کودکان روش موثری برای بهبود رفتار کودکان نیست و رفتارهای بد کودکان را بهبود نمی بخشد .

نتایح این مطالعات که  در مجله علمی روانشناسی منتشر شده است ، نشان می دهد افزایش مشکلات رفتاری کودکان مربوط به ویژگی های مختلف کودکان ، والدین ویا محیط اطراف آنها نیست و تا اندازه ای نتیجه تنبیه کودکان با زدن به کپل آنهاست .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جرشوف گفت :والدین به دلایل مختلف به کپل کودکان می زنند که این  مربوط به زمینه فرهنگ وآموزش و یادگیری والدین وچگونگی مشکلات رفتاری کودکان است .

وی گفت ، دلایل مشابهی که ما عواملی را انتخاب و حتی مشکلات رفتاری کودکان را وی ادامه داد ، ما دریافتیم روش آماری مارا به نتایج وتجربیات نزدیک می کند. به همین منظور، پژوهشگران  رفتار 112/12کودک  را موردبررسی قرار دادند ، و والدین کودکان پنج ساله تعداد دفعاتی که فرزند خود را با زدن به کپل تنبیه کرده بودند را به محققان اطلاع دادند. وسپس محققان کودکانی که به این روش تنبه شده بودند با کودکانی که تنبیه نشده بودند مقایسه کردند .

نتایج مشاهدات نشان داد کودکانی که درسن پنج سالگی با ضربه به کپل تنبه شده بودند مشکلات رفتاری بیشتری در مقایسه با کودکان 6ساله و 8 ساله که با این روش تنبیه شده بودند و کودکانی که هرگزتنبیه نشده بودند از خود نشان دادند .

جرشوف گفت . حقیقت این است، کودکی که هرگز با ضربه به کپل تنبیه نشده باشد ، پیش بینی رفتار کودک در آینده بسیارتعجب آور است .

این محقق می گوید ضربه زدن به کپل کودک به هرشکل برای کودکان واقعا مضر است .

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۱۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایده‌های جالب برای عیدی دادن به کودکان

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، یکی از اتفاقاتی که با آمدن فصل بهار و عید نوروز برای همه هیجان‌انگیزه، گرفتن عیدی و عیدی دادن است. وقتی صحبت از عیدی دادن به کودکان به میان می‌آید ناخودآگاه اسکناس‌های نویی که بزرگترها لای قرآن می‌گذارند، تداعی می‌شود.

اسکناس‌های نویی که تا مدت‌ها گوشه کشو نگهداری می‌شود و کسی دلش نمی‌آید خرج کند. اما این روزها عیدی فقط دادن چند برگ اسکناس نیست بلکه بستگی به خلاقیت بزرگترها دارد. با ما همراه باشید تا ایده‌های جالبی را برای عیدی دادن به گروه‌های سنی مختلف پیشنهاد دهیم.

عیدی برای نوزادان

پر واضح است که نوزادان تا 6 ماهگی در تلاش هستند تا محیط اطراف خود را بشناسند. حواسی که آن‌ها در این دوران با آن سعی در شناخت محیط دارند، حس لامسه و شنوایی است. بزرگسالان می‌توانند برای عیدی دادن به کودکان به سراغ انواع اسباب‌بازی‌های بی‌خطر و عروسک بروند.

خرید عروسک‌های پارچه‌ای دوام بیشتری دارند و قابل شستشو هستند. اسباب‌بازی‌های موزیکال توجه نوزادان را به خود جلب کرده و حس شنوایی آن‌ها را تقویت می‌کند مانند جغجغه یا عروسک‌هایی که با فشردن آن‌ها موزیک پخش می‌شود. علاوه بر آن می‌توان اسباب بازی‌هایی برای نوزادان خریداری کرد، تا جویدن آن‌ها به رشد دندان‌هایشان کمک کند. همه این موارد می‌تواند هدیه‌ی جذاب برای نوزادان باشد.

عیدی مناسب برای کودکان زیر سه سال

کودکان در گروه سنی 1 تا 3 سالگی دوست دارند بازی‌های تخیلی انجام دهند. دادن هدیه‌ای که کودکان را وارد دنیای خیالیشان کرده و قدرت تخیلشان را تقویت کند، می‌تواند آن‌ها ‌را به وجد آورد؛ در این سن بهترین هدیه برای عیدی دادن به کودکان ست‌های اسباب‌بازی، کاسکه، عروسک‌های مختلف است تا بتوانند نقش بزرگسالان را در دنیای خیالی خود بازآفرینی کنند.

عیدی مناسب برای کودکان 3 تا 7 سال

گروه سنی 3 تا 7 سال دوره‌ای است که کودکان به پیش‌دبستانی یا کلاس اول قدم می‌گذارند. در این دوره است که باید آماده یادگیری شوند. در این سنین آن‌ها یاد می‌گیرند مسئولیت‌پذیر باشند. سن 3 تا 7 سالگی سنی است که متخصصان توصیه می‌کنند تا توانایی‌ها و استعدادهای کودکان را شناسایی کنید. معمولا برای عیدی دادن به کودکان در این سن بازی‌های فکری و اسباب‌بازی‌هایی که نیاز به ساختن دارند و نیز لوازم تحریر مناسب این سن، گزینه مناسبی است.

عیدی مناسب برای دانش آموزان

عیدی دادن به کودکان یکی از رسم و رسومات عید نوروز است که معمولا در دید و بازدیدها بزرگترها به کوچکترها هدیه می‌دهند. دانش‌آموزان بیشتر از هر کسی انتظار بهار و دید و بازدید عید نوروز را می‌کشند. برای دانش‌آموزان عید اتفاق هیجان‌انگیزی است؛ در عید نوروز اقوام و فامیل به دیدار یکدیگر می‌روند و کودکان هم از این دیدار عیدی نصیبشان می‌شود، این عیدی می‌تواند هدیه نقدی یا یک دفتر برنامه ریزی باشد که در هر صورت شادی آن‌ها را صدچندان می‌کند.

شاید برای بزرگسالان این سوال پیش بیاید که آیا می‌توان به جای پول نقد در عید نوروز به کودکان هدیه غیر نقدی داد؟ باید بگوییم بله، با در نظر گرفتن گروه سنی کودکان می‌توان هدیه‌ای به آن‌ها داد که برایشان کاربردی باشد. برای مثال برای دانش‌آموزان کتاب کمک درسی ، بازی فکری و اسباب‌بازی گزینه مناسبی هستند.

نکات مهم درباره عیدی دادن به کودکان

در هنگام هدیه دادن به کودکان در عید نوروز خیلی از والدین تلاش می‌کنند تا هدیه‌ای را به کودک بدهند که کاربردی باشد و بتواند روی ذهن و شخصیت کودک تاثیر بگذارد. هدیه‌ای که علاوه بر شکل‌گیری شخصیت کودک، او را سرگرم کرده و اجازه دهد ساعت‌های بسیاری با آن وقت گذرانده و از آن لذت ببرد. هنگام خرید هدیه به عنوان عیدی برای کودکان باید نکاتی را مدنظر قرار داد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.

کودکتان را با واژه پس‌انداز آشنا کرده و برای او از مزایای پس‌انداز بگویید؛ به او یاد دهید تا عیدی‌های نقدی خود را پس‌انداز کند و در یک حساب بانکی نگهداری کند. کودکتان را ببوسید و با احترام و نوازش به او عیدی دهید. این روش حس باارزش بودن را در او بیدار می‌کند و اعتماد به نفس او را افزایش می‌دهد. به کودکتان یاد دهید که مبلغ عیدی مهم نیست و فقط اصل عیدی گرفتن مهم است؛ تا سعی نکند خود را با همسالانش مقایسه کند. قبل از فرا رسیدن عید نوروز اسکناس‌های نو برای عیدی دادن به کودکان تهیه کنید و به کم سن و سال‌ها مبالغ پایین اما تعداد بیشتری اسکناس دهید. کودکان از گرفتن اسکناس‌های بیشتر خوشحال می‌شوند. به کودک یاد دهید تا در هنگام دریافت عیدی حتما از شخص عیدی دهنده تشکر کند. فرهنگ قدردانی را به کودک آموزش دهید. به کودکان یاد دهید متوقع نباشند و انتظار گرفتن عیدی از همه نداشته باشند. اجازه دهید کودکان خود عیدی‌هایشان را مدیریت کنند و اگر به کمکتان احتیاج داشتند، کنارشان باشید. عیدی دو کودک را مشترک ندهید، بین آن‌ها اختلاف ایجاد می‌شود. عیدی دادن زمان دارد، زمان آن را از دست ندهید زیرا شادی و خوشحالی کودکان در دید و بازدید عید به آن وابسته است. عیدی گران ندهید، همه خانواده‌ها این امکان را ندارند تا به کودکان عیدی زیادی بدهند. سقفی را برای عیدی دادن به گروه‌های سنی مختلف در نظر بگیرید. برای عیدی دادن به کودکان کم سن و سال که درکی از اسکناس ندارند می‌توان هدایای غیر نقدی تهیه کرد. از عیدی کودک برای خرج و مخارج منزل و ... استفاده نکنید. اگر قصد دارید هدیه غیر نقدی برای کودکان بگیرید حتما روحیات، جنسیت، علایق و سلیقه آن‌ها را در نظر بگیرید. به کودکتان کمک کنید تا اسکناس‌های عیدی خود را بشمارد، این کار به آن‌ها احساس لذت می‌دهد و کمک می‌کند بتوانند شمارش اعداد را یاد بگیرند. اگر کسی به فرزند شما در مقایسه با سایر کودکان عیدی کمی داد، اجازه ندهید فرزندتان این تبعیض را در ذهن خود بزرگ جلوه دهد. برای او از ارزش معنوی عیدی گرفتن بگویید و حس قدرشناسی را در او تقویت کنید. سخن آخر

هر سال با آمدن فصل بهار و نوروز باستانی رسم دیرینه عیدی دادن به کودکان هم توسط بزرگترها اجرا می‌شود. رسمی که باعث ایجاد پیوند دوستی بین کودکان و بزرگسالان می‌شود. بزرگسالان با عیدی دادن هم حس اعتماد به نفس و هم احساس ارزشمند بودن را در کودکان تقویت می‌کنند و از سوی دیگر به کودکان یاد می‌دهند که قدرشناس بوده و در مقابل لطف و توجه اطرافیان بی تفاوت نبوده و سپاسگذار باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایش ۱۴ هزار جفت کفش کودک در هلند به یاد کودکان شهید غزه
  • بحران مشکلات روانی در میان کودکان انگلیسی
  • گرامیداشت یاد کودکان فلسطینی در هلند
  • دختربچه هشت ساله ۳۳ میلیون خرج نوروزی دارد
  • شهادت بیش از ۱۳ هزار کودک در تجاوزات اسرائیل به غزه
  • ایده‌های جالب برای عیدی دادن به کودکان
  • یونیسف: ۱۳ هزار کودک در غزه جان خود را از دست داده‌اند
  • زنان و کودکان افغانستان درگیر بدترین بحران گرسنگی هستند
  • بررسی مشکلات کم خوابی در کودکان
  • تعداد کودکانی که در شمال غزه دچار سوء تغذیه هستند ۲ برابر شده است