Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: مدیرکل اوقاف و امور خیریه کردستانبا تاکید بر حفظ و صیانت از وقف، از وجود ۲ هزار موقوفه در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام مصطفی نوروزی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کردستان امروز (1 آذر) در همایش یاوران وقف که در سالن جلسات سازمان تبلیغات اسلامی کردستان در سنندج برگزار شد، گفت: در کردستان حدود  2 هزار موقوفه و 18 هزار رقبه وجود دارد که باید در راستای حفظ و نگهداری آنها با تمام توان نهایت تلاش را انجام دهیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه وقف های کردستان در سالهای گذشته بیشتر از  90 درصد با نیات مسجد و کمتر با نیازمندی های استان بوده است، افزود: از این تعداد موقوفه در استان 790 موقوفه منفعتی و بقیه نیز انتفاعی هستند.

 

این مقام مسئول اظهار داشت: از سال 95 تا کنون حدود 80 وقف جدید در استان به ثبت رسیده که از این تعداد 30 وقف در سال 96 نیات متفاوت و متناسب با نیازهای روز جامعه در استان ثبت شده است.

 

حجت الاسلام نوروزی تصریح کرد: امیدواریم تا پایان سال بتوانیم وقف های جدیدی در راستای نیازهای مورد نیاز از جمله کمک به دانش آموزان و دانشجویان بی بضاعت و بیماران صعب العلاج و غیره در جامعه جذب کنیم.

 

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در مورد وقف، افزود: همه ما باید در راستای سخنان مقام معظم رهبری که در مورد موقوفات فرمودند که عبارت از حفظ موقوفات جدید، ایجاد وقف های جدید و توسعه موقوفات جدید نهایت تلاش را انجام دهیم.

 

حجت الاسلام نوروزی در ادامه با اشاره به کمک های اوقاف به مردم زلزله زده کرمانشاه افزود: این کمک‌ها حدود 40میلیون تومان بوده که از محل موقوفات استان تامین و در قالب اقلام مختلف برای زلزله‌زدگان ارسال شده است.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: رسانه‌ها می توانند تاثیرگزارترین و پرقدرت‌ترین ابزار برای ترویج و نهادینه کردن وقف در جامعه باشند زیرا رسانه‌ها بهترین ابزار برای جریان‌سازی‌ در حوزه‌های مختلف هستند.

 

گفتنی است،در ادامه این مراسم از شهین امجدی خبرنگار و سارا نوری عکاس خبرگزاری شبستان بادادن لوح تقدیر و هدایای تجلیل شد.

پایان پیام/181

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۲۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو

کیومرث اکبری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : شرایط مناسب برای بروز بیماری هوای خنک و مرطوب است که هم اکنون خصوصا در مناطق گرمسیر و معتدل حاکم است و شرایط را برای بیماری‌های گیاهی از جمله زنگ زرد کاملا مهیا کرده است.

وی با بیان اینکه آلودگی این بیماری در مزارع در استان معمولا از مناطق گرمسیر آغاز می‌شود اضافه کرد: امسال از ۱۹ اسفند ماه سال گذشته قبل از آنکه علایم بیماری ظاهر شود نسبت به لزوم مبارزه با این بیماری اطلاعیه‌های لازم صادر شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون در سطح بیش از ۱۶ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان مبارزه با این بیماری انجام شده است یادآور شد: مبارزه با این بیماری در مناطق گرمسیر هم اکنون در حال انجام است.

اکبری افزود: در نواحی معتدل نیز از حدود یک هفته قبل آلودگی مشاهده شده که برای این مناطق نیز اعلام مبارزه شده است.

وی با بیان اینکه عملیات مبارزه به ویژه در تمام مزارع آبی و دیم متراکم باید جدی گرفته شود افزود: با توجه به اینکه این بیماری در نواحی گرمسیر و معتدل استان مشاهده شده است به کشاورزان توصیه می‌شود با توجه به تداوم بارندگی‌ها و وجود رطوبت در هوا، پس از مساعد شدن شرایط جوی کشاورزان بلافاصله مبارزه با سموم توصیه شده را انجام دهند.

اکبری ادامه داد: اقدامات ترویجی لازم در زمینه شیوع این بیماری انجام و به اندازه کافی سم در استان تدارک دیده شده است که کشاورزان می‌توانند مبارزه با این بیماری را همزمان با سن مادر نیز انجام دهند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اضافه کرد: در مناطق سردسیر هنوز این بیماری در مزارع مشاهده نشده است ولی با توجه به بارندگی‌های اخیر که همراه با وزش باد نیز است احتمال رسیدن هاگ‌های این بیماری به این مناطق نیز وجود دارد بنابراین باید کشاورزان این مناطق نیز پایش‌های لازم را انجام دهند تا درصورت مشاهده علایم، مبارزه را انجام دهند.

وی تاکید کرد: شرایط برای طغیان این بیماری در استان مهیا است و کشاورزان باید با جدیت تمام نسبت به مبارزه با این آفت اقدام کنند.

اکبری ادامه داد: چنانچه مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو در استان جدی گرفته نشود، برگ‌های بالایی که تامین کننده مواد غذایی خوشه هستند آسیب خواهند دید و در نتیجه غذاسازی برای خوشه به خوبی انجام نمی‌شود و وزن و اندازه دانه افت خواهد کرد و مزرعه از نظر کمی و کیفی دچار خسارت خواهد شد.

وی تاکید کرد: سهل انگاری کشاورزان برای مبارزه با آفت زنگ زرد در مزارع در کمترین حالت ممکن تا ۷۰ درصد می‌تواند به مزارع خسارت وارد کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ثبت دو وقف جدید کردستان
  • ثبت۲ وقف جدید در کردستان
  • احتمال بالای شیوع آفت زنگ زرد در مزارع گندم و جو
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • ارائه ۴۱۰ مورد خدمات رایگان دندانپزشکی در سروآباد
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • سالانه ۵۰ موقوفه جدید به موقوفات استان سمنان اضافه می‌شود
  • آغاز طرح واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق پرخطر استان کرمانشاه
  • آغاز طرح جهادی خدمات رسانی در مناطق هشت گانه شهرداری
  • بازسازی بیش ۸۰ درصد واحد‌های مسکونی در مناطق زلزله زده خوی