Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایسکانیوز به نقل از واحد اهواز، عبدالرسول پورعباس، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان با آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز دیدار کردند.

آیت الله موسوی جزایری در این دیدار گفت: مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی افرادی هستند که کارهای راسخی انجام داده و با اعتقاد کامل به انجام امور بزرگ می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسس دانشگاه امیرالمومنین (ع) اهواز ضمن استقبال از گسترش همکاری های مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی بین دو دانشگاه گفت: متاسفانه خبر داریم که تعدادی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان به دلیل کاهش دانشجو دچار مشکلاتی شده اند که جای دارد برای آنها چاره اندیشی شود.

توجه به آموزش های مهارتی و حرفه ای

آیت الله موسوی جزایری افزود: دانشگاه باید علاوه بر پرداختن به آموزش های تئوری به آموزش های مهارتی و حرفه ای نیز بپردازد .

امام جمعه اهواز با تاکید بر آموزش های شغلی از مقاطع دبیرستان تا دانشگاه، به لزوم فراگیری دروس تئوری و عملی واقعی در دانشگاه اشاره و خاطرنشان کرد: در دانشگاه باید آموزش های دروس کاربردی و فنی و حرفه ای بیشتر از دروس نظری شوند.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه نیاز امروز کشور اشتغال پایدار برای جوانان است، گفت: وقت آن است مسئولان برای حل مشکل بیکاری جوانان چاره اندیشی کنند و دانشگاه آزاد اسلامی این نهضت را از خود آغاز و راه اندازی نماید، خصوصاً در استانی که بیشترین نیروی انسانی مستعد کار را داراست.

پیش از سخنان حضرت آیت الله موسوی جزایری، دکتر عبدالرسول پورعباس معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن تشکر از نماینده ولی فقیه در استان به ارائه گزارشی اجمالی از دوره جدید مدیریتی در دانشگاه آزاد اسلامی و اهم برنامه ها پرداخت.

وی به حضور علی اکبر ولایتی، رئیس هیات موسس و هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی و تغییرات در رویکردها و اهداف کلی دانشگاه اشاره کرد و افزود: حضور دکتر فرهاد رهبر در راس دانشگاه و استفاده از نیروهای توانمند در دانشگاه آزاد اسلامی شرایطی را فراهم ساخته تا دانشگاه از سیر قبلی خود فاصله گرفته و برای جهش های آینده آماده شود.

پورعباس از رکود اقتصادی و رشد بیکاری به عنوان یکی از دلایل مهم عدم تمایل داوطلبان به ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی برشمرد و گفت: اگر مسئولین فکری برای اشتغال جوانان نکنند، این مشکل همچنان پابرجا خواهد ماند.

توسعه آموزش های عملیاتی و تجربی از سطوح پایین تا دانشگاه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی ، توسعه آموزش های عملیاتی و تجربی از سطوح پایین تحصیلی تا دانشگاه را یکی از برنامه های راهبردی مدیریت جدید دانشگاه دانست و گفت: متاسفانه دولت ها، زمان و منابع مالی مناسبی برای این امر اختصاص ندادند و ما در دانشگاه به دنبال هدایت درست هر استعداد به هنگام نیاز هستیم، که ان شالله این اتفاقات با تحولات روی داده در دانشگاه محقق خواهد شد.

عضو هیات رئیسه دانشگاه توجه به رشته های مهارتی و فنی و حرفه ای در دانشگاه و ایجاد مشاغل خانگی از طریق احیای سنت ها و صنایع دستی را برای حل مشکل بیکاری جوانان موثر دانست و گفت: ما در دانشگاه آزاد اسلامی برای حل این مشکلات بدنبال توسعه شهرک های شفا (شهرک فناوری آزاد) و فن بازار و حمایت از شرکت های دانش بنیان خواهیم بود که جوانان تحصیل کرده بتوانند با استفاده از سرمایه های مادی و معنوی دانشگاه، محیط مناسبی برای تحصیل و کسب و کار داشته باشند.

گفتنی است در این دیدار، شهرام لک، دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و جمعی از اعضای هیات رئیسه دکتر پورعباس را همراهی کردند.

دانشگاه آزاد اسلامی اهواز نماینده ولی فقیه در استان خوزستان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۳۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشاط حاصل از فهم فناوری؛ بزرگترین دستاورد این دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ است/ مسابقات تزئینی نیستند، حمایت دولت ضروری است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در افتتاحیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی ربوکاپ دانشگاه آزاد اسلامی در جمع خبرنگاران که صبح امروز (چهارشنبه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۳) در کتابخانه دکتر حبیبی واحد علوم تحقیقات برگزار شد، اظهار کرد: مسابقات ربوکاپ گرداننده آموزش و فناوری دانشگاه‌هاست، یعنی اگر نتیجه آموزش دانشگاه‌ها در حوزه آموزش عالی امتحانات دانشجویان است، در حوزه فناوری نتیجه در جنین مسابقاتی نمایان خواهد شد.

وی افزود: حوزه فناوری در ایران پس از انقلاب اسلامی از مدرسه آغاز شد و امسال برگزاری هجدهمین مسابقات بین المللی ربوکاپ ۱۴۰۳ را شاهد خواهیم بود که نقش تقویت کنندت و جهش دهنده به آموزش‌های دانشگاهی دارد.

طهرانچی تصریح کرد: امروزه هوش مصنوعی و رباتیک به عنوان یکی از پیش برنده‌های حوزه فناوری در دنیا مطرح است. پهپاد‌ها و سیستم‌های کنترل از راه دور در این راستا فعالیت دارند و خلاقیت دانش آموزان و دانشجویان از همین مسابقات بروز پیدا می‌کند که شبیه المپیاد‌های علمی است، اگر المپیاد‌های علمی را برای دانش آموزان و دانشجویان در حوزه علم ببینیم مسابقات ربوکاپ در حوزه فناوری خواهد بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: تعداد شرکت کنندگان مسابقات ربوکاپ در سال جاری نسبت به سال گذشته ۲ برابر افزایش یافته است و حدود ۳۱۶ تیم، ۵ کشور خارجی به صورت مجازی و مستقیم، ۵۰ تیم دانشگاهی و بیش از ۲۴۰ تیم دانش آموزی در این مسابقات به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

طهرانچی گفت: شور و نشاط حاصل از تلاش شرکت کنندگان در فهم حوزه فناوری بزرگترین دستاورد این دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ دانشگاه آزاد اسلامی است.

سطح کیفی بالای شرکت کنندگان مسابقات ربوکاپ

‌وی با اشاره به استاندارد‌های کیفی شرکت کنندگان مسابقات بین المللی ربوکاپ اظهار کرد: با پیشگامی دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مسابقات بین المللی داشته است، تیم‌های ایرانی در سطح بسیار استاندارد برگزار می‌شوند که نتیجه آن این است که دانش آموزان و دانشجویان پس از اعزام به مسابقات بین المللی دست خارجی به کشور بر نمی‌گردند و باعث افتخار بیشتر ایران در سطوح بالاتر خواهند شد.

طهرانچی درباره نقش مسابقات بین المللی ربوکاپ در هدایت تحصیلی دانش آموزان گفت: امروزه فقط با آموزش علم در حوزه آموزشی مواجهه نیستیم، بلکه آموزش فناوری هم از آموزش‌هایی است که باید از مدرسه آغاز شود، شاید بخشی از آموزش فناوری هم شامل بازی کودکان با اسباب بازی‌ها قبل از ورود مدرسه باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در کشور رقیب بازی‌های مبتنی بر نرم افزاری و کامپیوتری در جای خودش اثرات مخربی دارد، اما برگزاری مسابقات بین المللی ربوکاپ کمک کننده تربیت نوجوانان و جوانان بر بستر کار عملیاتی در صحنه حقیقی و شور و نشاط حقیقی و جمعی آینده دانش آموز را می‌سازند؛ بنابراین تمام این موارد بخشی از تربیتی است که در فضای مسابقات بین المللی ربوکاپ انجام می‌شود.

جایگاه ارزنده فناوری رباتیک در عصر هوش مصنوعی

طهرانچی گفت: امروزه با ظهور فضای مجازی و هوش مصنوعی شاید خیلی از آموزش‌های داده مبنا جای خود را با آموزش‌های خلاق و نوآور عوض می‌کنند که بحث رباتیک از این منظر جایگاه ویژه‌ای دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سوال جایگاه و موقعیت جهانی مسابقات بین المللی ربوکاپ بیان کرد: سال‌هاست در حوزه دانش آموزی و دانشجویی جایگاه خوبی را کسب کرده ایم، البته هزینه این بخش بالاست و طبق صحبتی که با شرکت کنندگان داشتم، گفتند که برای حضور در مسابقات بین المللی ربوکاپ چند ده میلیون هزینه می‌کنند؛ بنابراین باید حوزه تربیت فناوری و دولت به این امر توجه کند تا بتواند در عدالت آموزشی آن را به سراسر کشور برساند، مسابقات فعلی کار تزئینی و اضافی نیست، بلکه متن آموزش است.

طهرانچی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با سما هم بزرگترین مجموعه غیر دولتی آموزش و پرورش را داراست و خود دانشگاه حمایت جدی از طریق باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان جوان دارد تا این کار ادامه داشته باشد و اصل کار ما در برگزاری این مسابقات برای بخش‌های وابسته به دانشگاه حمایت است، اما نظام تعلیم و تربیت باید به این مسئله توجه داشته باشد تا برای تربیت فناور که نیاز امروز جامعه است بخش‌هایی فعالیت کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: در آموزش و پرورش تقریبا با جدیت به مسابقات بین المللی ربوکاپ نگاه نشده است و جای آن خالی است و ما تربیت علمی و فناوری را شاهد هستیم، نه فقط تربیت علمی.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • توسعه کمی و کیفی آموزشگاه‌های هنری
  • توسعه کمی و کیفی آموزشگاه‌ها هنری
  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • افتخار آفرینی نیرو‌های مسلح در عملیات«وعده صادق» را به جوانان شرح دهیم
  • قاسمی: سند تحول دانشگاه آزاد سکوی جهش از دانایی به توانایی است
  • بیش از۱۳ هزار نفر از سربازان نیرو‌های مسلح خوزستان تحت آموزش‌های مهارتی قرار گرفتند
  • دانشگاه آزاد آبادان میزبان نشست سراسری مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان
  • گذر نهضت سوادآموزی از وضعیت حاضر به مدل‌های جدید طبق برنامه هفتم
  • نشاط حاصل از فهم فناوری؛ بزرگترین دستاورد این دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ است/ مسابقات تزئینی نیستند، حمایت دولت ضروری است
  • آغاز به کار هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران