Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: کالاهای سلامت‌محور در بحث مبارزه با قاچاق کالا نیاز به تلاش و توجه مضاعف است به‌همین سبب رسالت اصلی دانشگاه علوم پزشکی در بحث مبارزه با قاچاق سلامت مردم است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مصطفی دلاوری ظهر امروز در جلسه نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اظهار داشت: مبارزه با قاچاق در زمینه کالاهای سلامت‌محور نیاز به توجه مضاعف دارد زیرا ورود کالا قاچاق در این حوزه علاوه بر ضربه به تولید، اقتصاد و غیره به سلامت مردم هم ضربه می‌زند و رسالت اصلی ما در این کار سلامت مردم است، به‌همین سبب تقاضا داریم تمام دستگاه‌ها در این زمینه کمک ما باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 9 جلسه شامل هشت جلسه تخصصی و یک جلسه عمومی از ابتدای امسال تشکیل شده که 54 مصوبه داشته است و 30 مورد از مصوبات این جلسات به طور کامل اجرایی شده که بیشتر در زمینه‌های آموزشی، توجیهی، تشکیل کمیته و جلسات و تیم‌های مشترک بوده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک تصریح کرد: در حوزه دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی که مستقیم با حوزه دانشگاه علوم پزشکی مرتبط است یک هزار و 82 مورد بازرسی از داروخانه‌ها انجام شده که داروخانه‌های استان به لحاظ پاک بودن بهترین وضعیت را در کشور داشته‌اند و تنها در سه مورد کالای قاچاق مشاهده شد.

دلاوری بیان کرد: سال گذشته هم 550 مورد بازرسی انجام شد که در تنها در دو مورد پرونده قاچاق در سطح داروخانه‌ها و در سطح تحت نظارت کشف شد، در عطاری‌ها این موارد بیشتر بوده و در سال 95 تعداد 106 مورد بازدید در قالب گشت مشترک از عطاری‌ها و باشگاه‌های ورزشی انجام شد که این بازدیدها در 6 ماهه امسال 90 مورد بوده است.

وی ادامه داد: سال گذشته 427 بازرسی و در 6 ماهه امسال 501 بازرسی انجام شده، گشت مشترک‌های انجام شده در سال گذشته 165 مورد در 22 روز بود که امسال در 6 ماهه نخست سال به 109 مورد در 12 روز رسید و همه اینها بیانگر تشدید نظارت است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک عنوان کرد: خوشبختانه این تشدید نظارت‌ها و بازرسی‌ها نتایج مطلوبی را به‌همراه داشته به طوری که مشاهده قاچاق کالا در 80 درصد مراکز توزیع لوازم آرایشی و بهداشتی در سال‌های نخست شروع بازرسی‌ها یعنی سال 86 به 10 درصد رسیده است.

دلاوری اضافه کرد: امسال کار ارزشمند دیگری که انجام شد ورود جدی به سطح عرضه مواد غذایی بود که معاونت بهداشتی را موظف کردیم که بحث قاچاق را در کنار مواد غذایی غیرمجاز به طور جداگانه و با جدیت دنبال کند و گزارش ارائه دهد.

وی افزود: آموزش تمامی اصناف را هم در برنامه داریم و آموزش‌های لازم در بحث شناسایی کالای قاچاق و قوانین مربوط به این حوزه را به آنها ارائه می‌دهیم، این موضوع از حساسیت بالایی برخوردار بوده زیرا 70 درصد کالاهای قاچاق تقلبی هستند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به عدم برخورد در سطح خرده‌فروش‌ها گفت: بنابر دستور استاندار سابق مصوبه‌ای برای اصناف تعریف شده که در زمینه مبارزه با کالای قاچاق در سطح خرده‌فروشی‌ها ورود نشود و تنها در سطح کلان این برخوردها باشد که ظاهر قضیه نشان می‌دهد که صحبت آن زمان استاندار به‌سبب قرار گرفتن در آستانه انتخابات بوده و چنین مصوبه‌ای تعریف شده که باید مورد تجدید نظر قرار گیرد.

انتهای پیام/

R41371/P1336/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۳۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت موردتوجه است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیرماه تا ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.
 
وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت موردنظر طرح سلامت خانواده است بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم در موضوع سرطان یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه طرح سراج توجه به ارتقا سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.
 
دکتر مصری بیان داشت: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود اکنون ۳۰۰ هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به ۴۰۰ نفر هیأت علمی برسد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان
  • ارتباط ۳۵ ساله نهاد نمایندگی رهبری با دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • غربالگری ۸۰۰ هزار نفر در استان اردبیل
  • اجرای طرح توانمند سازی مردم شهر جغتای مقابل بیماری فشارخون
  • جهاد تبیین و امید آفرینی یکی از رسالت های وزارت بهداشت است