Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که به ترکیه سفر کرده است، در دیدار با رئیس مجلس ملی ترکیه گفت: همکاری میان ایران، ترکیه و روسیه مثبت بوده که این موضوع دستاورد مهمی برای سه کشور است.

وی افزود: تلاش داریم سطح روابط تجاری دو کشور را به بیش از 30 میلیارد دلار برسانیم این در حالی است که کشورهای مختلف در حال سرمایه‌گذاری در ایران هستند ضمن اینکه ظرفیت‌ها برای سرمایه‌گذاری در حوزه نفت گاز و پتروشیمی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجلس گفت: در زمینه محیط زیست و توریسم آمادگی فعالیت‌های مشترک داریم و زمینه‌های آن نیز موجود است و تسهیلات به سرمایه گذاران داده می‌شود.

لاریجانی زمینه همکاری‌های منطقه‌ای میان ایران و ترکیه را بسیار برجسته‌تر دانست و اظهار داشت: واقعیت این است که همکاری میان ایران، ترکیه و روسیه مثبت بوده که این موضوع دستاورد مهمی برای سه کشور است. واضح است کشورهای فرامنطقه‌ای داعش را به وجود آورده‌اند، البته برخی کشورهای منطقه هم اشتباهاتی داشتند، اما ایران و ترکیه در این زمینه مسئولیت شناسی داشته‌اند؛ همچنین مذاکرات آستانه حرکت مثبتی بود و اجلاس سوچی که در حال برگزاری است بسیار مهم است و می‌تواند زمینه حل و فصل سیاسی مسئله را فراهم کنند.

وی ادامه داد: همکاری ایران و ترکیه در زمینه حفظ تمامیت ارضی عراق بسیار مهم است.

رئیس مجلس کشورمان موضوع برگزاری رفراندوم در اقلیم کردستان را شیطنتی خواند که اسرائیلی‌ها به آن دامن زدند و گفت: توفیق مجدد بود که در این مسئله به اهداف خود نرسیدند البته تروریسم هنوز در منطقه خاتمه پیدا نکرده و کارهای ضد امنیتی در حال انجام است از این رو همکاری‌های ایران و ترکیه باید ادامه یابد.

اسماعیل قهرمان رئیس مجلس ملی ترکیه نیز در ادامه این دیدار با بیان اینکه در سفر اخیر اردوغان به ایران همکاری‌های پارلمانی دو کشور مدنظر قرار گرفت، گفت: لازم است روابط تجاری میان دو کشور به سرعت 30 میلیارد دلار برسد و حتی بیش از آن افزایش یابد ضمن اینکه تاجران و سرمایه‌داران ترکی نیز علاقه مند به همکاری با ایران هستند.

وی ادامه داد: ضروری است روابط تجاری میان دو کشور با پول رایج محلی انجام شود و اخیراً توافق نامه لازم میان بانک مرکزی ایران و ترکیه به امضا رسید و اقدامات خوبی در این راستا در حال انجام است.

قهرمان گفت: امتحان سختی در منطقه می‌دهیم و با تهدیدات مشترکی روبرو هستیم، لازم است سیاستی ایجاد شود که تمامیت ارضی و آزادی کشورهای منطقه در آن لحاظ شود که در این زمینه گفت‌وگو مهم‌ترین کار است و مشورت با ایران را در این زمینه مهم می‌دانیم. ضمن اینکه نتایج خوبی از مذاکرات آستانه و همکاری با ایران و روسیه کسب شده است.

رئیس مجلس ترکیه خاطرنشان کرد: ترکیه نتیجه رفراندوم اقلیم کردستان را نادیده می‌گیرد و آرزوی ما این است که جهان اسلام از درگیری‌ها رهایی یابد و لازم است در این زمینه در برابر تهدیدات خارجی به نقطه نظر مشترک برسیم و در برابر نیروهای خارجی و محورهای شرارت که نمی‌خواهند دولت‌های ایران و ترکیه با هم همکاری کنند مقابله کنیم.

منبع: تسنیم

ترکیه ایران لاریجانی رئیس مجلس ایران مجلس ملی روسیه

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۶۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسناد همکاری میان هیئت‌های عالی‌رتبه ایران و پاکستان امضا شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم امضای اسناد همکاری بین هیئت‌های ایران و پاکستان با حضور حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی»، رئیس‌جمهور کشورمان و «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان و هیئت‌های عالی رتبه دو کشور در اسلام آباد، برگزار شد.

در این مراسم، «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان در نشست خبری خود با رئیس‌جمهور کشورمان اظهار کرد: می‌خواهم از تشریف‌فرمایی برادر گرامی خود آقای رئیسی رئیس‌جمهور اسلامی ایران به پاکستان تشکر کنم زیرا چشم ما روشن شد.

وی‌افزود: گفت‌وگوهای مفیدی میان ما و رئیس‌جمهوری ایران و هیئت همراه صورت گرفت؛ روابط ما ۷۶ سال سابقه دارد و باید گفت که ایران، اولین کشوری بود که در سال ۱۹۴۷ پاکستان ما را به رسمیت شناخت.

نخست‌وزیر پاکستان ادامه داد: با ایران، در بخش اقتصاد و سرمایه‌گذاری دوجانبه و انرژی همکاری خواهیم داشت.

در حال تکمیل... 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نماینده سابق مجلس عزادار شد /پیام لاریجانی
  • ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا به امضا رسید
  • نگاهی به توافق‌های جدید بین ترکیه و عراق
  • اشتراکات فرهنگی و مذهبی میان دو ملت ایران و پاکستان زمینه‌ساز تعمیق روابط دو کشور است
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌های ایران و پاکستان در حوزه انرژی وجود دارد
  • رئیس‌ جمهور: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است
  • رئیس‌جمهور: زمینه همکاری‌ ایران و پاکستان در حوزه انرژی مساعد است
  • السودانی: امنیت ترکیه و عراق به هم گره خورده است
  • گامی برای توسعه روابط پرمنفعت تهران و اسلام آباد
  • اسناد همکاری میان هیئت‌های عالی‌رتبه ایران و پاکستان امضا شد