Web Analytics Made Easy - Statcounter

فلوشیپ جراحی شانه با اشاره به اینکه سندرم گیرکردن شانه یکی از شایع‌ترین مشکلات ارتوپدی است، گفت: درمان‌های غیرجراحی در این عارضه در اکثر موارد موفقیت آمیز است.

به گزارش امتداد نیوز، فریبرز عزیزی در حاشیه بیست و پنجمین کنگره جراحان ارتوپدی ایران، در ارتباط با مشکلات شانه اظهارداشت: بیماری‌های این حوزه به طور کلی به دو دسته ناشی از حوادث و کار و یا به دلیل بیماری‌های داخلی همچون دیابت و رماتسیم شکل می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نقاشان ساختمان و آرایشگران از جمله افرادی هستند که به دلیل نوع کار در معرض بیماری‌های شانه ناشی از حوادث و کاراند. همچنین به طور کلی مشکلات شانه ناشی از بیماری‌های داخلی بیشتر در زنان و مشکلات ناشی از حوادث و کار بیشتر در مردان مشاهده می‌شود.

این فلوشیپ جراحی شانه ادامه داد: شایع‌ترین مشکل ارتوپدی شانه سندرم گیرکردن شانه است که در این حالت تاندون شانه گیر کرده و درد و پارگی تاندون ایجاد می شود همچنین این مشکل در افرادی که از مفصل شانه استفاده زیاد می کنند این عارضه شیوع بیشتری دارد.

عزیزی با بیان اینکه اصلاح وضعیت کاری اولین گام در درمان این مشکل است، گفت: درمان‌های غیرجراحی در این عارضه در اکثر موارد موفقیت آمیز است و شامل تجویز داروهای ضد التهاب، ضد درد خوراکی و یا به صورت تزریق و برنامه فیزیوتراپی مناسب است.

این متخصص ارتوپدی بیان داشت: یک عامل مهمی که در مزمن و تکرار شدن عارضه دخالت دارد ضعف عضلات ناحیه شانه است . این ضعف احتمال گیر افتادن و تحریک بافت ها را حین بالا آوردن اندام فوقانی افزایش می دهد. بنابراین تمرین های تقویتی یکی از اجزای اصلی درمان این عارضه است. تشخیص سندروم گیرافتادگی اغلب زمانی اتفاق می افتد که علامت و نشانه هایی از جمله احساس درد هنگام حرکت دست ها به سمت بالا در بیمار ایجاد شود. بیماران با این عارضه اغلب از درد شانه، ضعف و گزگز در اندام فوقانی شکایت دارند.

وی افزود: بر اساس آمار جهانی معمولا یک تا دو درصد افراد جامعه هرسال به دلیل درد شانه به پزشک مراجعه می‌کنند و شایع‌ترین علت مراجعه به ارتوپد بعد از کمردرد ناشی از درد اطراف گردن و شانه است.

با اشاره به اینکه شانه ورزشکاران نیز در معرض مشکلات شانه است، عنوان کرد: افرادی که دچار شلی مفصل و اختلالات استخوانی هستند بیشتر در معرض دررفتگی شانه‌اند.

عزیزی با بیان اینکه ۳ استخوان ترقوه، کتف و بازو محل تلاقی آنها در شانه است، خاطرنشان ساخت: بعد از شکستگی مچ دست شایع‌ترین شکستگی مربوط به ترقوه است.

گفتنی است، بیست و پنجمین کنگره انجمن جراحان ارتوپدی ایران از ۲۹ آبان لغایت ۳ آذر در هتل المپیک در حال برگزاری است .در کنگره امسال ۱۱ سخنران خارجی از کشورهای آمریکا، کره، ترکیه، آلمان ، کلمبیا، انگلستان، کانادا، اتریش حضور دارند.

انتهای پیام/

 

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۰۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد

رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در ایام هفته سلامت غربالگری سرطان‌های روده بزرگ، پستان و دهانه رحم برای گروه‌های سنی هدف در پایگاه‌های سلامت و مراکز و خانه‌‌های بهداشت انجام می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، بابک اقبالی گفت: در هفته سلامت برنامه ویژه‌ای در بحث مراقبت‌های قلبی با اندازه‌گیری قند، وزن، فشارخون و انجام آزمایش قند خون و چربی داریم و این برنامه در طول این هفته اجرا می‌شود.

رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بر اساس بررسی‌های انجام شده، از میان افراد بالای  30 سال مراجعه کننده 30 درصد مبتلا به فشار خون (از هر 3 نفر یک نفر)، 13 درصد مبتلا به دیابت (از هر 7 نفر یک نفر) هستند و اگر این افراد به موقع تشخیص داده شوند تحت درمان به‌‎موقع نیز قرار می‌گیرند و از عوارض جانبی بعدی به‌دور خواهند بود.

وی گفت: برنامه دیگر این دانشگاه، آموزش به افرادی است که تحت درمان  قرار ندارند و مهمترین موضوع در خصوص عدم افزایش وزن است تا با مشکلات و سکته‌های قلبی مواجه نشوند. همچنین به افراد آموزش شیوه زندگی سالم، تحرک بدنی مطلوب و تغذیه سالم داده می‌شود و به تمام مراجعه کنندگان به 30 دقیقه ورزش سبک و 7 هزار گام پیاده‌روی توصیه می‌شود.

اقبالی با تأکید بر اینکه در هفته سلامت بحث غربالگری سرطان‌های روده بزرگ، پستان و دهانه رحم و برای گروه سنی 50 تا 70 سال، بالای 30 سال و 30 تا 60 سال انجام می‌شود، افزود: همچنین در این هفته و در طول ایام سال بر غربالگری تیروئید در 3 تا 5 روزگی تأکید داریم و در همین راستا و با گرفتن چند قطره خون از کف پای افراد مبتلا به بیماری‌‎های متابولیک و فیتلکونوری شناسایی می‌شوند و در مواردی که به‌‎موقع شناسایی شوند از عقب ماندگی ذهنی و جسمی جلوگیری می‌شود، به همین منظور 98 درصد نوزادان غربالگری شدند و از والدین 2 درصد باقی مانده نیز درخواست داریم تا هرچه سریع‌تر مراجعه کنند.

رئیس گروه بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در میان مبتلایان به بیماری‌های غیرواگیر بیشترین میزان مبتلاها مربوط به فشار خون، دیابت و سرطان بوده و مهمترین عامل در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر تغذیه و فعالیت بدنی مناسب بوده است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود
  • عفونت‌های ادراری و پروستات از جمله بیماری‌های شایع
  • غربالگری ۳ سرطان شایع در خراسان رضوی
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • مواد توهم‌زا چه عارضه هایی دارند/ تسریع در روند مرگ سلولی
  • فشارخون و دیابت، بیماری شایع متقاضیان حج تمتع
  • سندرم انگشت آیفون چیست و پزشکان در مورد آن چه می گویند؟
  • اینفوگرافیک: شایع ترین بیماری‌های گوارشی در کشور