Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارومیه- فرمانده شهرستان ماکو و رئیس هیئت ایرانی گفت: ایران و ترکیه نقش مهمی در امنیت منطقه دارند.

به گزارش امتداد نیوز، شاهین علیزاده چهارشنبه شب در هشتاد و سومین کمیته فرعی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران و ترکیه افزود: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر مبنای تعامل و همکاری با کشور های جهان علی الخصوص همسایگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تبریک انتصاب والیان جدید آغری و ایغدیر ترکیه و آرزوی موفقیت برای والیان پیشین افزود: برگزاری منظم و مستمر هشتاد و سه کمیته فرعی و امنیتی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه نشان از روابط حسنه دو کشور دوست و همسایه و اهتمام جدی آنها جهت حل مسائل و مشکلات مشترک است .

فرماندار ماکو با تاکید بر تلاش برای افزایش مراودات و همکاری های دو کشور در زمینه های سیاسی، اقتصادی و مبارزه با قاچاق کالا، مواد مخدر و تروریسم افزود: اشتراکات دو کشور در حوزه های مختلف باعث شده است تا همواره مقامات عالی دو کشور بر حسن همجواری و ارتقاء همکاری ها تاکید کنند.

علیزاده با اشاره به رویکرد دولت در سیاست خارجی و تعامل با کشور های خارجی اظهار داشت: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر مبنای تعامل و همکاری با کشور های جهان علی الخصوص همسایگان است.

وی در ادامه به همکاری های دو کشور در بحث مبارزه با گروههای تروریستی اشاره و خاطر نشان کرد:همکاری دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه در خنثی سازی نقشه های شوم دشمنان از جمله نابودی داعش و همه پرسی اقلیم کردستان عراق به جهانیان ثابت کرد که این دو کشور نقش مهم و تاثیر گذاری در امنیت و ثبات منطقه دارند.

فرماندار ماکو در پایان به ظرفیت ها و پتانسیل های منطقه از جمله وجود بزرگترین گمرک زمینی جمهوری اسلامی ایران، منطقه آزاد، معادن و همچنین نیروی کار و حامل های انرژی ارزان اشاره کرد و افزود: دو کشور می توانند با استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران در ایجاد شهرک صنعتی مشترک اقدامات مثبتی در جهت ایجاد اشتغال و افزایش حجم مبادلات انجام دهند.

هشتاد و سومین کمیته فرعی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران و ترکیه به میزبانی فرمانداری شهرستان ماکو، با حضور فرمانداران ماکو و چالدران و والیان آغری و ایغدیر ترکیه در محل سالن اجتماعات فرمانداری ماکو برگزار شد.

در پایان هشتاد و سومین کمیته فرعی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران و ترکیه، شاهین علیزاه فرماندار شهرستان ماکو و رئیس هئیت ایرانی و سلیمان آلبان والی آغری و رئیس هیئت ترکیه با امضاء تفاهم نامه ای بر حسن همجواری و استفاده از تمام ظرفیت های دو کشور بمنظور افزایش همکاری ها در مسائل سیاسی، اقتصادی و مبارزه با پدیده شوم قاچاق کالا، انسان ، مواد مخدر و گروههای تروریستی تاکید کردند.    

true برچسب ها : ترکیه شاهین علیزاده فرمانداری ماکو true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۰۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیرعبداللهیان: بعد و قبل از عملیات وعده صادق به آمریکایی‌ها پیام دادیم

به گزارش خبرآنلاین، امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران در پاسخ به این سوال که پس از اینکه ایران در عملیات تنبیهی «وعده صادق» پاسخ اسرائیل را داد، آیا پیام خاصی از سوی آمریکا داشتید و در مدتی که ایران می خواست پاسخ اسرائیل را بدهد، چند پیام و از چه کانال هایی پیامها میان ایران و آمریکا رد و بدل شد؟ آیا کانال ارتباطی همیشگی یعنی سوئیس میان تهران – واشنگتن فعال بود یا کانال های کشورهای منطقه فعال بودند؟ با بیان اینکه از زمانی که در جمهوری اسلامی ایران تصمیم برای هشدار و تنبیه لازم رژیم اسرائیل گرفته شد، آمریکا را مطلع کردیم، گفت: پس از عملیات وعده صادق، ساعت تقریبا دو و نیم بامداد یکشنبه هفته جاری پیام دیگری را به ایالات متحده آمریکا ارسال کردیم که بگوییم به دنبال توسعه تنش در منطقه نیستیم.

امیر عبداللهیان افزود: به دلیل اینکه رژیم اسرائیل در یک اقدام تروریستی، سفارت جمهوری اسلامی ایران را در دمشق بصورت مستقیم هدف قرار داد، و مستشاران رسمی نظامی ما در سوریه در این اقدام تروریستی اسرائیل به شهادت رسیدند، و ما مدتها با درک شرایط منطقه خویشتنداری کرده بودیم و مرتب به دبیرکل سازمان ملل اعلام می کردیم که شورای امنیت باید به وظیفه خودش برای مقابله با این اقدامات رژیم اسرائیل عمل کند؛ از زمانی که در جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفته شد، که در چارچوب حقوق بین الملل و دفاع مشروع، پاسخ لازم روی رژیم اسرائیل داده شود و هشدار و تنبیه لازم صورت بگیرد، ما آمریکا را مطلع کردیم.

وی تاکید کرد: «به آمریکایی ها به صراحت و روشنی گفتیم که تصمیم در جمهوری اسلامی ایران در شورای عالی امنیت ملی به ریاست رئیس جمهور کشورم برای پاسخ دادن به رژیم (اسرائیل) قطعی است و پیام هایی هم قبل از عملیات تبادل شد و هم بعد از اینکه اقدام (عملیات وعده صادق) انجام شد، ساعت تقریبا 2 و نیم بامداد یکشنبه هفته جاری، پیام دیگری را به ایالات متحده آمریکا از مجاری دیپلماتیک ارسال کردیم و به صراحت و روشنی به آمریکا در این پیامها سعی کردیم بگوییم ما به دنبال توسعه تنش در منطقه نیستیم. آن چیزی که توسعه تنش در منطقه را می تواند افزایش دهد، رفتارهای رژیم صهیونیستی است. »

وزیر امور خارجه ایران همچنین تصریح کرد: «قبل ازعملیات وعده صادق به طرف آمریکایی به روشنی گفتیم که ما پایگاهها و منافع آمریکا را در منطقه هدف قرار نخواهیم داد، الا در شرایطی که در پاسخی که به رژیم اسرائیل می دهیم، اقدامی را آمریکا بخواهد در حمایت جنگی از رژیم صهیونیستی انجام دهد.

امیرعبداللهیان اضافه کرد: «تبادل پیامها به ویژه از کانال سوئیس بعنوان حافظ منافع آمریکا و مجاری رسمی دیپلماتیک با هدف اینکه درک درستی از اقدام ایران به وجود آید و با هدف کنترل جلوگیری از توسعه تنش و بحران در منطقه، بین ما و آمریکا شکل گرفته و انجام شده است.»

امیر عبداللهیان گفت : روز پنجشنبه نشست شورای امنیت سازمان ملل در باره تحولات غرب آسیا با تمرکز بر موضع فلسطین است که در سطح وزرا برگزار خواهد شد.

وی افزود: با توجه به تحولات منطقه و با توجه به اینکه وضعیت در غزه به نقطه جوش رسیده و این وضعیت سرریزش به منطقه و تحولات منطقه نمودار میشه فرصتی است که دیگاههای جمهوری اسلامی در راستای ضرورت تثبیت صلح و امنیت پایدار در منطقه تفهیم کنیم و در عین حال با استفاده از فرصت حضور در ساز مان ملل در دیدارها با دبیرکل سازمان ملل و دیگر وزاری خارجه و همتایان و برخی از مدیران ارشد سازمان‌های بین‌المللی برای برون رفت از این مشکل و توقف فوری جنگ و ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و سایر مسائل مرتبط با موضوع فلسطین و امنیت منطقه رایزنی داشته باشیم.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، چهار روز پس از عملیات نظامی تنبیهی «وعده صادق» در پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق سوریه، برای شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین وارد نیویورک شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896698

دیگر خبرها

  • نشست وزیر خارجه ایران با سفرای کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های اسلامی در سازمان ملل
  • روایت ابوظبی از رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و امارات
  • چشم‌انداز روابط ایران و کشورهای عربی پس از «وعده صادق»؛ سیاست خارجی ایران منطبق بر «واقعیت‌های میدانی» است
  • امیرعبداللهیان: بعد و قبل از عملیات وعده صادق به آمریکایی‌ها پیام دادیم
  • دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران‌ در ترکیه با وزیر امور خارجه
  • ارتش جایگاه مهمی در حفظ و حراست کشور دارد
  • دیدار سفیر جمهوری اسلامی ایران‌ در ترکیه با امیرعبداللهیان
  • بررسی مناسبات ایران و ترکیه در دیدار سفیر با امیرعبداللهیان
  • ایران در پاسخ به رژیم صهیونیستی با کشور‌های منطقه در تعامل بود
  • ایران در پاسخ به رژیم صهیونیستی با کشورهای منطقه در تعامل بود