Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-16@21:22:34 GMT

10 مسیر ریلی خطرناک و تماشایی جهان+ تصویر

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۶۱۲۰۲

در این تاپ 10 با ما همراه باشید تا شما را با زیباترین و در عین حال خطرناکترین مسیرهای ریلی دنیا آشنا کنیم.


به گزارش شریان نیوز، به نقل از دیجی‌رو، خطوط ریلی زیادی در دنیا وجود دارند که برخی از آنها به دلیل طبیعت پیرامون و مسیری که از آن گذر می‌کنند هیجان و ترس زیادی را به مسافرین منتقل می‌کنند. برخی از این مسیرها دارای چشم اندازهایی وسیع و بسیار زیبا هستند و نظر هرکسی را به خود جلب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این جاده‌ها برای کسانی که به طبیعت و ماجراجویی در آن علاقه دارند محلی بسیار عالی و هیجان انگیز است. پس در این تاپ 10 با ما همراه باشید تا شما را با زیباترین و در عین حال خطرناکترین مسیرهای ریلی دنیا آشنا کنیم.

10- مسیر ریلی آرگو گِده (Argo Gede) – اندونزی

 

این خط آهن از جاکارتا تا باندونگ در کشور اندونزی کشیده شده است. این مسیر در ارتفاع بسیار بالایی قرار دارد و در اواسط راه از پل سیکوروتوگ پایلون عبور می‌کند، این پل بر روی دره عمیق و بزرگی قرار داشته که گذشتن از روی آن برای بار اول هرکسی را می‌ترساند. عمق زیاد این دره و طبیعت استوایی آن بسیار هیجان انگیز است. با اینکه منظره این پل حقیقتا چشم نواز است، اما به دلیل نبود حفاظ‌های ایمنی گذشتن از آن خطرناک به نظر می‌رسد. با اینکه مهندسین سازنده پل اعتقاد دارند که سازه‌ای ایمن را ساخته‌اند، اما اتفاقات ناگواری نیز بر روی آن به وقوع پیوسته است. در سال 2002 یک قطار هنگامی‌ که بر روی این پل قرار داشت از ریل خارج شد اما خوشبختانه به طور معجزه آسایی هیچ کس آسیبی ندید.
9- قطارهای بامبو – کامبوج

 

مسیرهای ریلی کشور کامبوج توسط فرانسوی‌ها ساخته شدند اما بیشتر آنها در دوره سیاه حکومت خمرهای سرخ نابود شدند. در این دوره افراد محلی با استفاده از ارابه‌های دست سازی که بر روی ریل قرار می‌گرفتند از این مسیرها برای مصارف داخل محدوده خود استفاده می‌کردند. به دلیل جنس ارابه‌ها، به آنها قطارهای بامبو گفته می‌شد. با اینکه این ارابه‌ها خطرناک بودند، اما امروزه برخی از آنها برای استفاده و بازدید توریست‌ها مقاوم سازی شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد.
8- مسیر ریلی مرگ – تایلند

 

آیا تاکنون فیلم «پل رودخانه کوای» را دیده‌اید؟ این مسیر دقیقا همان ریلی است که در این فیلم از رودخانه می‌گذرد. مسیر ریلی مرگ در استان کانچانبوری تایلند، در نزدیکی مرز میانمار قرار گرفته. صدها تن از سربازان آمریکایی و بریتانیایی که توسط نیروهای نظامی ژاپن در جنگ جهانی دوم به اسارت گرفته شده بودند در هنگام ساخت این مسیر ریلی جان خود را از دست داده‌اند. البته منظره این مسیر ریلی بسیار زیبا بوده و از میان جنگلها نیز عبور می‌کند.
7- مسیر آسو مینامی – ژاپن

 

آیا ممکن است سوار قطاری شوید که از میان یک آتشفشان فعال عبور می‌کند؟ جالب است بدانید که منطقه‌ای که خط ریلی آسو مینامی از آن عبور می‌کند فعالترین منطقه آتشفشانی ژاپن است. با اینکه مسئولین ژاپنی در اکثر مواقع زمان فعالیت این آتشفشانها را به درستی پیش بینی می‌کنند، اما همیشه احتمال فوران غیرمنتظره‌ی یکی از این کوه‌ها وجود دارد. در کناره‌های این مسیر می‌توانید طبیعتی که توسط مواد مذاب از بین رفته است را مشاهده کنید.
6- قطار بینی شیطان – اکوادور

 

مسیر ریلی Nariz Del Diablo یا دماغ شیطان در کشور اکوادور واقع شده. این مسیر از ارتفاعات کوه‌های اند می‌گذرد و به دلیل عبور از کنار دره‌ها می‌تواند هر کسی را بترساند. این مسیر که در ارتفاع 2.7 کیلومتری از سطح زمین قرار دارد بدون شک یکی از ترسناکترین مسیر‌های ریلی دنیاست. افرادی که به دنبال هیجان بیشتری هستند می‌توانند از واگن‌های قدیمی‌ای که در این خط مشغول به کارند استفاده کنند.
5- مسیر ریلی زیبای کوراندا (Kuranda Scenic Railroad) – استرالیا

 

مسیر خوش منظره کوراندا در عین زیبایی خطرناک نیز هست. این خط آهن از میان جنگلهایی عبور می‌کند که بخشی از پارک ملی بارون جورج محسوب می‌شوند. در برخی از مناطق این مسیر ریلی به قدری به آبشارها نزدیک می‌شود که قطرات آب روی قطار پاشیده می‌شوند. این مسیر ریلی از کارینز تا کوراندا در استرالیا کشیده شده و در جنگلهای بارانی کوئینزلند شمالی که بخشی از میراث زمین شمرده می‌شود قرار دارد.
4- مسیر چنای رامسوارام (Chennai Rameswaram) – هند

 

این مسیر یکی از فوق العاده ترین خطوط ریلی دنیاست که از پلی 2065 متری عبور می‌کند. پل ریلی پامدان که در سال 1914 ساخته شده فاصله بسیار نزدیکی با سطح آب دارد و بخش جنوبی هند را به جزیره رامسوارام که جزوی از ایالت چنای است متصل می‌کند. در صورتی که مسافر این قطار باشید و از پنجره به بیرون نگاه کنید، هیچ نشانی از خط آهن نخواهید دید و در مقابل چشمان شما تنها پهنه‌ای بیکران از آب قرار خواهد داشت. گذشتن از این مسیر ریلی تجربه‌ای است که تا آخر عمر به یاد خواهید داشت.
3- قطار ابرها (Tren a las Nubes) – آرژانتین

 

ساخت این مسیر ریلی که در آن از بزرگترین پایه‌های زیگزاگی در میان کوه‌ها استفاده شده 27 سال به طول انجامیده است. این خط آهن که در میان کوه‌های شمال مرکزی کشور آرژانتین و در نزدیکی مرز شیلی واقع شده شبیه به قطاری است که همانند هواپیما از زمین بلند می‌شود و از میان ابرها می‌گذرد. این مسیر به قدری طولانی است که برای رسیدن به مقصد باید از میان 21 تونل و 13 پل زیبا گذر کنید.
2- گذرگاه سفید و مسیر یوکان – آمریکا

 

گذرگاه سفید و مسیر یوکان خط آهن باریکی است که اسکاگوی در آلاسکا را به وایت هورس در یوکان متصل می‌کند. هیچ مسیر قطاری خطرناک‌تر از این خط ریلی که از میان صخره‌ها و دره‌ها عبور می‌کند نیست. این خط آهن که هیچ ارتباطی با سایر خطوط ریلی آمریکا ندارد در سال 1989 و در زمانی که افراد زیادی به دنبال یافتن طلا بودند ساخته شد و در سالهای اولیه به میزان زیادی مورد استفاده قرار گرفت. امروزه این مسیر تنها به عنوان یکی از جاذبه‌های توریستی به کار گرفته می‌شود.
1-مسیر ریلی جرج تاون – کلرادو آمریکا

 

خطوط آهن بسیار باریکی در کشور آمریکا کشیده شده اما این مسیر ریلی که جرج تاون نام دارد بدون شک خطرناکترین و یکی از باریکترین خطوط در این کشور است. این مسیر در منطقه کلیر کریک قرار داشته و برای رسیدن به معادن نقره‌ای که در منطقه وجود دارند ساخته شده. خطرناک ترین قسمت این ریل پلی است که به پل دروازه جهنم شهره شده و در بخشهایی تنها 914 میلیمتر عرض دارد. قطارهای عبوری برای گذشتن از این پل باید با حداقل سرعت حرکت کنند.

 

منبع: جام جم آنلاین

دسته بندیاجتماعي

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۱۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسترسازی «شی» در مسیر نظم چینی

همزمان با فرسایشی شدن جنگ میان روسیه و اوکراین و نبود هیچ روزنه ای برای پایان دادن به این بحران، روز گذشته رییس جمهور چین از اقدام دیپلماتیک این کشور برای پایان دادن به این تنش خبر داد. طرح جدید پکن که در دیدار شی جین‌پینگ، با اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان رونمایی شد شامل چهار بند است: حفظ صلح و ثبات و اجتناب از بهره‌برداری خودخواهانه در مسئله اوکراین برای طرف های غربی، کاهش درگیری  و بستر سازی برای تعدیل و آرام سازی تنش بین کی یف و مسکو، خودداری از افزایش تنش و تلاش برای احیای صلح و کاهش آثار منفی بر اقتصاد جهان به ویژه در صنایع جهانی و زنجیره تامین مواد غذایی.

گام دیپلماتیک در حالی است که اژدهای زرد سال گذشته طرحی 9 ماده ای برای حل  بحران اوکراین ارائه داد اما به دلیل فاصله داشتن با واقعیت های میدانی از جمله تغییرات ژئوپلوتیک کنونی نتیجه ای در بر نداشت. با این تفاسیر به نظر پکن از مطرح کردن این جدید چند هدف را دنبال می کند؟ نخست اینکه در شرایط فعلی چین در سطح بین الملل همواره خود را بعنوان کشوری که در حال تبدیل شدن به یک ابر قدرت جهانی است قلمداد می کند و  تلاش دارد مسئله نظم چینی را در جهان فراهم کند. در این مسیر و برای اجرای این هدف، مقدماتی شامل؛ موضوعات امنیت و توسعه تمدن جهانی را مطرح می کند. پکن سعی دارد رویکرد خود را درباره بحران های جهانی از جمله جنگ اوکراین نشان دهد و سعی دارد در چارچوپ ابتکار امنیت جهانی از طریق گفتگو و مذاکره در کنار سازمان ملل نقش های میانجی گری را ایفا نماید. چین طی سال های گذشته طرح هایی را هم در راستای معماری جدید خاورمیانه ارائه داده و حتی سعی داشته در طی ماه های گذشته در مسئله فلسطین هم نقش آفرینی نماید. هرچند که پکن در موضوع سوریه و حتی  روابط تهران و ریاض تا حدودی نقش آفرینی کرد اما این ابتکارات را با هدف نشان دادن چهره چین بعنوان یک کشور صلح طلب در جهان بوده، مقامات پکن در صدد هستند نظم چینی را با حفظ محوریت سازمان ملل تحت عنوان ایفا نمایند.

با توجه به طرح چهار بندی جدیدی که چین روز گذشته مطرح کرده، ممکن است در عمل این کشور با چالش هایی مواجه شود اما چین قصد دارد مسیر بازنگری و توسعه دیپلماسی و قدرت بین المللی خود را به جهان نشان دهد. در این میان چین برای اینکه به یک ابر قدرت جهانی تبدیل شود نیازمند یک حامی استراتژیک در عرصه بین المللی است و بهترین کشور برای پکن، روسیه است چراکه می تواند از ظرفیت مسکو برای تبدیل شدن به یک کشور ابرقدرت استفاده نماید. اما از زمان شکل گیری بحران اوکراین، چین این اقدام را تله ای از سوی غرب برای نابودی و تضعیف روسیه می داند چراکه گام بعدی واشنگتن و ناتو نزاع با چین خواهد بود. در این مسیر پکن از ابتدای جنگ اوکراین بعنوان شریک و متحد استراتژیک روسیه کمک های نظامی و تسلیحاتی  زیادی به مسکو داشته است اما همزمان این کشور همانند دیگر کشورهای اروپایی به خصوص آمریکا خودش را بعنوان یک بازیگر بی طرف در جهان معرفی می کند و در صدد هست هر چه سریع تر بحران اوکراین حل شود تا فشارهای غرب بر روسیه کاهش یابد و اگر در آینده بین پکن و واشنگتن درگیری ایجاد بگیرد روسیه بعنوان یک پشتوانه قوی در کنار چین در برابر آمریکا بایستد.  امروز ایالات متحده آمریکا بخشی از بحران اوکراین تلقی می شود. غرب بر روی اوکراین قمار کرده و فرضش بر این است که کی یف در برابر مسکو  در جنگ موفق شود مرز جدید تمدن غربی با تمدن روسی مشخص خواهد شد؛ در واقع مقدمه ای برای خیلی از دیگر موضوعات است و ممکن است پروژه غربی سازی جهان شکل جدیدی به خود بگیرد و ما شاهد یک دوره جدید در روابط بین الملل باشیم که با تداوم غربی شدن همراه باشد. اما اگر غرب در اوکراین شکست بخورد به اعتبار و وجهه اروپا و ایالات متحده  آمریکا  آسیب زیادی وارد خواهد شد چراکه واشنگتن  در مسیرهای آینده از جمله چالش با چین دچار مشکل  خواهد شد و ما با افول هژمونی قدرت آمریکا در جهان مواجه خواهیم شد.

دیگر خبرها

  • بسترسازی «شی» در مسیر نظم چینی
  • تنها پل قدیمی تهران با سازه آجری
  • بلعیدن جهان به سبک چینی
  • نسبت میان علم و فلسفه
  • دانشگاه تهران در میان ۱۰ دانشگاه اول خاورمیانه
  • «وعده صادق»؛ درس عبرت و وحدت
  • دانشگاه تهران در میان ۱۰ دانشگاه اول خاورمیانه قرار گرفت
  • حقیقت پور: ضربه بعدی ایران به اسرائیل غیرقابل محاسبه است /آمریکا حتماً در مسیر عبور موشک‌ها و پهپادها، مزاحمت‌های الکترونیکی ایجاد کرده است
  • تبریز-آذربایجان، مرکز هاب لجستیکی منطقه
  • فیلم/نمایی تماشایی از عبور موشک‌های سپاه بر فراز مسجد الاقصی