Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@17:15:35 GMT

گیاهان دارویی قاتل سلامت مادر و جنین

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۶۱۹۷۳

گیاهان دارویی قاتل سلامت مادر و جنین

به گزارش جهان نيوز به نقل از باشگاه خبرنگاران ، مواد مصرف شده در دوران بارداری به ویژه در سه ماهه اول اهمیت بسزایی دارند. در ماه‌های آخر نیز به علت عبور مواد و دارو‌ها از راه جفت، همه دارو‌ها باید با احتیاط مصرف شوند. مصرف برخی گیاهان دارویی در دوران بارداری و حتی شیردهی خطرناک است. در این مطلب گیاهانی را معرفی می‌کنیم که استفاده از آن‌ها در دوران بارداری ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شیرین بیان و رازیانه نخورید
گیاهانی مثل شیرین بیان و رازیانه سبب انقباض رحم و سقط می‌شوند. طبق مطالعات حیوانی انجام شده مصرف آویشن نیز تغییرات روی اندازه جفت را به همراه دارد.
دور شنبلیله را خط بکشید

زعفران و چای کوهی نیز موجب تحریک شدن رحم و سقط می‌شوند. مصرف شنبلیله علاوه بر ایجاد سقط بروز ناهنجاری‌های سیستم اعصاب مرکزی در جنین را نیز به همراه دارد. طبق مطالعات حیوانی صورت گرفته مرزنجوش نیز نقش موثری در ایجاد ناهنجاری در نوزاد دارد.
دمنوش‌های مضر در دوران بارداری

تعدادی از دمنوش‌های مضر در دوران بارداری عبارتند از: دمنوش زیره، زعفران، دارچین، میخک، انیسون، سیاهدانه، مارچوبه، کرفس، جعفری، شیرین بیان، بابونه، پونه، رازیانه، شنبلیله، آویشن، چای‌کوهی، شوید، گل ساعتی، مرزنجوش و نعناع فلفلی. به طور کلی مواد و دمنوش‌های تلخ و تند برای زنان باردار مضر است و سبب مرگ جنین می‌شود.
زنجبیل را با احتیاط مصرف کنید

مصرف زنجبیل در گذشته برای درمان تهوع و استفراغ بارداری توصیه می‌شد ولی در سال‌های اخیر احتمال ایجاد عارضه با مصرف زنجبیل در دوران بارداری مطرح شده است. به همین علت استفاده از آن در این دوران باید با احتیاط انجام شود.

از عوارض عمومی مصرف گیاهان دارویی در دوران بارداری می‌توان به تهوع، استفراغ، سوزش سر دل، زردی و مشکلات تنفس نوزاد اشاره کرد.

ملین‌های گیاهی مضر برای زنان باردار
 دارو‌ها و غذا‌هایی که نفاخ، مدر و قاعده آور نیز هستند نباید در دوران بارداری مصرف شوند. زیرا استفاده از این مواد خوراکی موجب سقط جنین می‌شود.

غذا‌هایی مانند نخود و لوبیا، کنجد و کرفس از جمله مواد غذایی مضر در دوران بارداری هستند که مصرف آنها به ویژه در ماه‌های اول بارداری خطرناک است.یکی از مشکلات زنان باردار در دوران بارداری، یبوست است، بنابراین برخی از زنان باردار خودسرانه از دارو‌های ملین به ویژه دارو‌های ملین گیاهی استفاده می‌کنند در حالی که مصرف ملین‌های گیاهی مانند ختمی، پنیرک و بنفشه باعث سقط جنین می‌شود.
 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۱۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر هیراد گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

وی با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، افزود: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

هیراد ادامه داد: در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است. بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است.

به گفته هیراد، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد؛ همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور نیز با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری رفع مشکل حوزه خود اقدام نمایند.

کد خبر 6090507 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • مراقب این قارچ‌ها باشید!
  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • فتوای رهبر انقلاب درباره مصرف داروی سقط جنین با احتمال بارداری و استشمام بوی خوش در اعتکاف
  • فواید فوق العاده انجیر در دوران بارداری (فیلم)
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • مادر قاتل آگهی مفقودی بچه را منتشر کرد!
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور