Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روزنامه الاخبار، معادلات عربستان سعودی برای ایجاد هرج و مرج و ناامنی در لبنان و تلاش برای خلع سلاح لبنان با گروگان گرفتن سعد حریری و همچنین جدا کردن میشل عون، رئیس جمهور لبنان از گروه هشت مارس، اشتباه از آب درآمد.

به نوشته روزنامه الاخبار لبنان، عربستان سعودی قصد داشت با گروگان گرفتن سعد حریری، نخست وزیر لبنان و مجبور کردن وی به استعفا به موضوع ریاست جمهوری میشل عون در لبنان فیصله دهد و این کشور را به سمت ویرانی و خرابی سوق دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوهره طرح عربستان مبتنی بر بهره گرفتن از میشل عون قدرتمندترین شخص مارونی لبنان و قویترین فرد اهل سنت یعنی سعد حریری بود اما عربستان سعودی ناگهان تصمیم گرفت حمایت اهل تسنن از این مسئله را سلب کند.

الاخبار این سوال را که آیا این بدان معناست که ممکن است هدف دوم بعد از حریری شخص میشل عون باشد؟ مطرح کرد البته منابع از پاسخ مستقیم به این پرسش طفره رفتند و اعلام کردند: «سعد حریری اکنون در لبنان است اما احتمال اینکه مسئولیت جدیدی بپذیرد اندک است بنابراین پرسش اینجاست که میشل عون به تنهایی چه کار می تواند بکند؟ از سوی دیگر تمام تضمین هایی که حزب الله ارائه خواهد کرد تا عون بتواند سازش را حفظ کند، کافی نخواهد بود. بنابراین به دنبال فرد جدیدی با حامیان و همراهان جدید خواهند بود و ظاهرا باید فراموش کرد که خاندان حریری یکی از این طرف‌های معادله باشد.

منابع نزدیک به ثامر السبهان وزیر سعودی که به تازگی با او دیدار کرده اند؛ می گویند که «عربستان سعودی با استعفای حریری یک بحران ملی را آشکار و آنرا به بحرانی عربی تبدیل کرد».

اکنون ارزیابی ها مبتنی بر این است که سعد حریری به لبنان بازگشته است تا استعفای خود را تایید کند و به جناح مقابل بگوید دلایلی که باعث شد وی استعفا کند، باید بررسی شود تا اینکه وی به بازگشت دوباره فکر کند. در همین حال با توجه به اینکه میشل عون قادر به بررسی این موضوع نیست و امتیازهای حزب الله نیز قانع کننده نخواهند بود شاید وارد بحران شویم.

انتهای پیام/

 

خنثی شدن نقشه عربستان برای دخالت در امور لبنان

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۴۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!

عربستان‌سعودی در بحبوحه بالا گرفتن احتمالات در خصوص آب‌رفتن نئوم، به سراغ سرمایه‌گذاران چینی رفته‌است تا توجه آن‌ها را به این پروژه جلب کند.

مسئولان نئوم در هفته گذشته از پکن، شانگ‌های و هنگ‌کنگ بازدید کردند تا توجه سرمایه‌گذاران چینی را به این پروژه جلب کنند. گفتنی است که هنوز هیچ خبری از معاملات انجام شده با چینی‌ها به رسانه‌ها درز نکرده‌است.

این ارتباط با سرمایه‌گذاران از طریق نمایشگاهی صورت گرفت که مسئولان پروژه نئوم برپا کردند. لئونارد چان، رئیس انجمن توسعه فناوری نوآورانه هنگ کنگ، به خبرگزاری فرانسه گفت: «واکنش‌ها به این پروژه بلندپروازانه تاکنون بی‌طرفانه بوده‌است. من ممکن است برای تفریح به نئوم بروم، اما هیچگاه این شهر را برای اقامت دائم اتخاب نمی‌کنم.»

مسئولان این نمایشگاه و پروژه ساخت نئوم، توجهی به گزارش‌هایی که مبنی بر آب رفتن نئوم منتشر شده‌است، نشان نداده‌اند. گفتنی است که اوایل ماه جاری، بلومبرگ گزارش داد که عربستان سعودی تخمین‌های قابل توجهی را برای تعداد افرادی که انتظار می‌رود در این شهر خطی زندگی کنند، کاهش داد. در این گزارش آمده‌است که تعداد ساکنان مورد انتظار برای "آسمان خراش افقی" از ۱.۵ میلیون تا سال ۲۰۳۰ به کمتر از ۳۰۰.۰۰۰ نفر کاهش یافته‌است.

طارق قدومی، مدیر اجرایی نئوم، گفت: «هدف جمعیتی ۹ میلیون نفری به موقع محقق خواهد شد.»

بنابر گزارش بیزینس اینسایدر، مسئولان پروژه نئوم، به سوالات این خبرگزاری پاسخ نداده‌اند. با اینحال گزارش‌ها حاکی از آن است که نگرانی‌های گسترده‌تری برای سرمایه‌گذاری تریلیون دلاری در پروژه چشم انداز ۲۰۳۰ ولیعهد سعودی وجود دارد.

بلومبرگ گزارش داد که واقعیت‌های مالی این پروژه که می‌تواند تا ۵۰۰ میلیارد دلار هزینه داشته باشد، شروع به ایجاد نگرانی در دولت عربستان کرده‌است. وال استریت ژورنال در ماه فوریه گزارش داد، این کشور همچنین شروع به وام گرفتن برای کمک به تامین مالی نئوم و سایر "مگا پروژه‌های ویژن ۲۰۳۰" کرده‌است.

بلومبرگ هفته گذشته گزارش داد که پروژه نئوم همچنین قصد دارد برای اولین بار اوراق قرضه منتشر کند. این نشریه به نقل از منابع ناشناس گزارش داد که پروژه کلان شهر می‌تواند تا ۱.۳ میلیارد دلار با فروش اوراق قرضه اعتبار جذب کند.

دیگر خبرها

  • تصاویر نادر رنگی از اوج قدرت آلمان نازی / ماشین‌های خودران در نیم قرن پیش / زنجیره اتفاقات پس از ترور رفیق حریری / تماشای زیبایی‌های جهان از آسمان با کیفیت 4K
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • سرکنسول عربستان سعودی در مشهد تعیین شد + جزئیات
  • گام‌های تهران و ریاض برای تقویت روابط
  • مقاومت منطقه معادلات جدیدی را به صهیونیست‌ها تحمیل کرده است