Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از روابط عمومی مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران، بهزاد عمرانی گفت: امروزه بیش از یک میلیون شرکت، محصولات خود را با کد GTIN که به عنوان فراگیرترین کد شناسایی محصولات در جهان پذیرفته شده معرفی می‌کنند و روزانه بیش از 6 میلیارد تراکنش تجاری براساس این کد در عمده فروشی‌ها، خرده فروشی‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای دنیا انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه با استفاده از همین شناسه می‌توان سیستم‌های ارزش‌افزوده دیگری در حوزه‌های خرده‌فروشی، عمده فروشی، تامین، پخش و توزیع کالا و نیز تجارت الکترونیکی ایجاد نماید، اظهارداشت: در واقع GS1 Cloud یک سامانه بین‌المللی استاندارد و قابل اطمینان محصولات است که بر‌اساس اطلاعات صحیح، موثق و اصیلی که در خود دارد، جعل اطلاعات را به حداقل رسانده و خدمات متعددی را در بستر B2B و B2C به کلیه ذینفعان زنجیره‌های عرضه، تأمین و تقاضا ارائه می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه GS1 Cloud از ابتدای سال 2018 میلادی شروع به ارائه خدمات خواهد کرد و در فاز اول، هفت مشخصه اصلی و مورد نیاز متقاضیان برای بیش از 50 میلیون کد کالا را ارائه خواهد نمود، افزود: شماره جهانی قلم کالای تجاری(GTIN)، نام شرکت تولیدکننده یا مرجع عرضه‌کننده، بِرند یا نام تجاری محصول، شرح کالا‌(توضیحات نوشته شده روی سطح یا بسته بندی کالا)، تصویر محصول با وضوح متوسط، بازارهای هدفی که محصول در آنها توزیع می‌شود و گروه کالایی یا طبقه‌بندی محصول بر‌اساس ساختار استاندارد و بین‌المللی، هفت مشخصه اصلی ارائه شده در این بانک می باشد.

وی در توضیح مزایای این سامانه گفت: شناسایی کدهای GTIN اصیل و معتبر و حذف کدهای غیرمعتبر و جعلی امکان جستجوی اطلاعات کالا برای خریداران عمده و جزئی در سراسر جهان و همچنین ایجاد سرویس‌های ارزش‌افزوده و اپلیکیشن‌های کاربردی برای تسهیل فرایندهای تأمین و فروش محصول در شرکت‌ها از جمله مزایای این سامانه است.

مدیرعامل مرکز GS1 ایران با بیان اینکه عضویت در GS1 Cloud رایگان است، تاکیدکرد: کلیه عرضه کنندگان کالا که برای محصولات خود از مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران، کد گرفته اند می‌توانند با مراجعه به پرتال مرکز و ورود به داشبورد مدیریتی فقط با چند کلیک ساده محصولات خود را در سامانه فوق جهت رویت در سراسر جهان بارگذاری نمایند.

وی عنوان کرد: در حال حاضر حدود 80 هزار شرکت عضو GS1 ایران بوده و تاکنون 450 هزار کد برای محصولات خود اخذ نموده‌اند که این امکان به تازگی برای تمامی اعضای مرکز مهیا شده و بهره‌گیری ایشان از سرویس فوق رایگان می‌باشد.

وی با بیان اینکه حضور شرکت‌های ایرانی در این پروژه عظیم بین‌المللی، به نوعی منجر به بازاریابی و تبلیغ محصولات ایرانی در دنیا می‌شود، گفت: به تعبیری GS1 Cloud یک ویترین مجازی عظیم و بزرگترین نمایشگاه محصولات در دنیاست که روزانه میلیون‌‌ها نفر در آن، اطلاعات مورد نظر خود را جستجو می‌کنند و فرصتی مغتنم برای شرکت‌های ایرانی است که به نوعی برای محصولات خود بازاریابی و تبلیغات رایگان در سطح جهانی انجام دهند و می‌توان از این ابزار برای توسعه بازارهای هدف بین‌المللی و اقتصاد ملی کمک گرفت.

وی در پایان از مرکز ملی شماره‌گذاری کالا و خدمات ایران به عنوان یکی از فعال‌ترین و پیشروترین نمایندگان سازمان جهانی GS1 در منطقه نام برد و افزود: این مرکز با ایجاد سامانه‌های نرم‌افزاری، زیرساخت لازم برای حضور موفق شرکت‌های ایرانی در بازارهای جهانی از طریق  GS1 Cloud  را فراهم کرده تا تولیدکنندگان ایرانی با استفاده این فرصت طلایی، بتوانند محصولات خود را به کلیه مصرف‌کنندگان عمده و خرد در داخل و خارج از کشور عرضه کنند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۰۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما «علی اکبر محرابیان» در مراسم افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در جنوب شرق کشور سریلانکا که با حضور رؤسای جمهور ایران و سریلانکا برگزار شد، گفت: بر اساس اعلام کمیسیون بین‌المللی سد‌های بزرگ، ایران جزو ۴ کشور نخست دنیا در سد‌های درحال ساخت و نوآوری در سدسازی است و بر اساس اعلام کمیسیون بین المللی آبیاری و زهکشی ایران پنجمین کشور جهان از لحاظ وسعت شبکه‌های مدرن آبیاری و زهکشی است.

وزیر نیرو افزود: در سال‌های گذشته ایران در عرصه تولید تجهیزات و قطعات مورد نیاز تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب موفق شده است بیش از ۹۵ درصد نیاز‌های خود را از داخل کشور تامین کند و هم اکنون بیش از ۲۰۰ سد بزرگ و ۶۰۰ سد کوچک با حجم مخزن حدود ۶۰ میلیارد مترمکعب و حدود ۲.۵ میلیون هکتار شبکه آبیاری و زهکشی مدرن و صد‌ها تصفیه‌خانه آب و فاضلاب در کشور ایران ساخته شده است.

محرابیان بیان کرد: با توجه به ظرفیت فنی و مهندسی کشور در صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش آب و برق و فاضلاب ایران توانسته است در سال‌های گذشته ۵۰ پروژه بزرگ آب و برق را در ۲۰ کشور جهان یا به اتمام برساند و یا در حال اجرا داشته باشد.

وی در همین رابطه اظهار داشت: به عنوان نمونه از جمله پروژه‌هایی که با توان مهندسان ایرانی در کشور تاجیکستان به بهره‌برداری رسیده است، می‌توان به سد و نیروگاه سنگ توده اشاره کرد و نیز در حال حاضر پروژه سد راغون که یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های عمرانی جهان در کشور تاجیکستان با ارتفاع ۳۳۵ متر و ظرفیت ذخیره ۱۴ میلیارد متر مکعب است، توسط مشاوران و پیمانکاران بین‌المللی از جمله شرکت‌های ایرانی در حال ساخت است.

محرابیان در ارتباط با توان مهندسی ایران در صنعت برق نیز بیان کرد: در بخش برق بر اساس آمار‌های آژانس بین‌المللی انرژی ایران در حوزه تولید برق حرارتی جزو ۱۰ کشور اول جهان است و در بخش نیروگاه‌های برق آبی نیز به همت متخصصان داخلی، ایران جزو کشور‌های برتر جهان شناخته می‌شود.

وزیر نیرو در ادامه با تاکید بر اینکه می‌توان عرصه‌های فنی و اقتصادی را به عنوان انگیزه‌ای برای توسعه صلح و دوستی بین کشور‌ها و ملت‌ها قلمداد کرد، ادامه داد: در نتیجه رویکرد مثبت دولت‌ها در عرصه بین‌الملل و همکاری آنها در حوزه‌های فنی و مهندسی می‌توانیم به توسعه صلح و دوستی در جهان دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در کشور سریلانکا گفت: امروز در کشور سریلانگا گرد هم آمده‌ایم تا یکی از دستاورد‌های مهم اقتصادی و فنی مشترک بین دو کشور را که با توان و تخصص مهندسان ایرانی اجرایی شد، به صورت رسمی به بهره برداری برسانیم.

محرابیان در همین خصوص گفت: طرح چند منظوره اوما اویا که توسط شرکت ایرانی فراب احداث شده است هم اکنون با همت متخصصان دو کشور و توجه ویژه دولتمردان کشور سریلانکا آماده بهره برداری است، یک پروژه پیچیده بود که از جمله اهداف احداث آن می‌توان به تولید ۱۲۰ مگاوات برق، احداث دو سد با کاربرد انتقال میان حوضه‌ای آب، تامین آب شرب بخشی از مردم و تامین آب برای ۵ هزار هکتار زمین کشاورزی اشاره کرد.

وزیر نیرو ادامه داد: طی دوره ساخت این سد و نیروگاه برای بیش از ۱۷۰۰ نفر از مردم خوب و مهربان کشور سریلانکا به صورت مستقیم اشتغالزایی شد و در کنار آن در عملیات ساخت این پروژه رکورد‌های ویژه‌ای در زمینه حفر تونلها، نصب عمیق‌ترین نیروگاه برق آبی در عمق ۷۰۰ متری زمین و تعبیه شفت ۶۱۸ متری و نیز احداث تونل عمودی برای هدایت آب روی توربین‌ها اشاره کرد.

محرابیان افزود: هر کدام از این اقدامات اگر جزو نخستین‌ها در جهان نباشد، به طور قطع درعرصه فنی و اجرایی در زمره پروژه‌های عظیم و برجسته جهان قرار می‌گیرد.

وزیر نیرو در بخش پایانی سخنان خود با قدردانی از زحمات متخصصان ایرانی و سریلانکایی به منظور تحقق این عملیات پیچیده، اظهار داشت: اجرای موفق پروژه چند منظوره اومااویا می‌تواند مقدمه‌ای برای توسعه همکاری‌های ایران و سریلانکا در سایر پروژه‌های مشابه دیگر باشد.

وزیر نیرو گفت: لازم می‌دانم از مواضع مثبت و به حق دولت سریلانکا درباره تهاجم رژیم اشغالگر و کودک‌کش صهیونیستی به غزه و حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق تشکر و قدردانی ویژه کنم.

دیگر خبرها

  • ایده برای طراحی سایت شرکتی
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • اسرائیل با اطلاعات پایگاه ترکیه، موشک‌های ایران را زد
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • ویدیو/ شاهکار پارسی در اومااویا؛ از بزرگترین پروژه خارجی ایران چه می‌دانیم؟
  • اسرائیل با اطلاعات پایگاه ترکیه، موشک های ایران را زد
  • اربکان: اسرائیل با اطلاعات پایگاه ترکیه موشکهای ایران را زد
  • تعیین پاداش ۱۰ میلیون دلاری در ازای اطلاعات مرتبط با سه ایرانی !
  • ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است
  • بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران