Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت لوازم خانگی ایران که سالها از فقر نوآوری، ابداع و طرح های نوین و بروز رنج می برد این روزها با فناوری های نوین و تجهیزات جدید، محصولات مدرن و مورد علاقه مشتریان را تولید و عرضه می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ تولید کنندگان ایرانی با طراحی های جدید ضمن لحاظ کردن سلایق مشتری عزم خود را برای تصاحب بازار جزم کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدفرهاد کیایی تولید کننده لوازم خانگی معتقد است با فناوری های مدرن، بروز، کارآمد و طراحی های نوین توانستیم محصولاتی را تولید کنیم که هم از نظر بازده انرژی و هم از نظر زیبایی مورد اقبال مشتریان باشد.
عباسعلی حاجی زاده دیگر تولید کننده ایرانی می گوید در تولید یخچال از ورق ای بی اس و فولاد گرفته تا همه آنچه را که در تولید یخچال نیاز است به صورت صفر تا 100 خودمان تولید و به بازار عرضه می کنیم.
متخصصان ایرانی در تولید لوازم خانگی به آن درجه از رشد و پیشرفت رسیده اند که توانسته اند از برندهای مطرح جهانی نیز سفارش تولید دریافت کنند یعنی این برندها برای ورود به بازار ایران از تولیدات ایرانی استفاده می کنند.
محمد میمندی تولید کننده لوازم خانگی می گوید: حدود دو سال است که یکی از مدرن ترین کارخانه های لوازم خانگی را با 75 هزار مترمربع سالن تولید و با استفاده از جدیدترین فناوری ها احداث کردیم، هزار متخصص در خط تولید مشغول کارند به همین دلیل از بسیاری از شرکت های خارجی که در لوازم خانگی صاحب نام و برند هستند درخواست تولید داریم و برای آنها تولید می کنیم اما انتظار ما از مصرف کنندگان این است که محصولات ایرانی را که با فناوری روز دنیا تولید شده اند ، خریداری کنند.
یکی از مصرف کنندگان ایرانی ضمن اظهار تعجب از پیشرفت ها و نوآوری ها در صنعت لوازم خانگی ایران هم گفت: آنچه را که برای لوازم خانگی برای خود و اطرافیان لازم باشد از لوازم خانگی ایرانی انتخاب می کنم زیرا انتظار این همه پیشرفت را نداشته ام.
این توانمندی شرکت های داخلی زمانی خود را نشان خواهد داد که رقابت ها در بازار عادلانه باشد و برندهای خارجی قاچاق به حداقل برسد.
نوید ایزدپناه تولید کننده لوازم خانگی با اشاره به اینکه مشکلی با برندهای خارجی که به صورت قانونی وارد می شود ، نداریم، گفت: مشکل ما قاچاق است و همچنین با برندهایی که به صورت غیر واقعی در ایران حضور دارد و این امر رقابت را از تولید کنندگان ایرانی سلب کرده است.
حبیب اله انصاری دبیر انجمن صنایع لوازم خانگی با اشاره به اینکه کالای قاچاق کشف شده را نباید نگهداری کرد، معتقد است کالای قاچاق کشف شده مانند مواد غذایی و بهداشتی نابود می شود اما
لوازم خانگی قاچاق در انبارها نگه داشته می شود که از نظر ما این کالاها باید معدوم یا در صورت امکان برگشت داده شود.
عده ای معتقدند راه مبارزه با قاچاق کالا کاهش تعرفه هاست اما محمد شریعتمداری وزیر صنعت با اشاره به اینکه در مبارزه با قاچاق کالا، کنترل مرزها بیشتر خواهد شد، گفت: ما با تزاحمی از تعرفه محصولات مواجهیم بنابر این سیاست تعرفه ما این است که دیوار تعرفه ای را از ترس افزایش قاچاق کاهش نخواهیم داد بلکه هدف ما این است تا رقابت در بین تولید کنندگان ایرانی افزایش یابد زیرا اگر رقابت نباشد شکوفایی در آن صنعت نخواهد بود.
رقابتی شدن و ارتقاء کیفی محصولات برنامه ریزی خاص خود را می طلبد جایی که وزیر صنعت از برنامه ریزی برای ایجاد شرکت های مشترک ایرانی و خارجی به منظور نوآوری ها و تحقیق و توسعه مشترک و تولید برندهای مشترک برای صادرات در منطقه خبر می دهد.
کالای ایرانی برای اینکه بتواند به جایگاه واقعی خود در بازار دست یابد همه اعم از سیاستگذار، تولید کننده و مصرف کننده مسئولیم.
محصول ایرانی با ارتقاء کیفیت و بهبود قیمت توانست علاوه بر بیشترین سهم تأمین بازار داخلی به بازارهای صادراتی هم راه یابد رویکردی که ادامه آن مستلزم توجه متولیان و فرهنگ سازی خرید محصول ایرانی است.
گزارش: غلامرضا بهرامی

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۲۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شغل‌های فنی که با هوش مصنوعی از بین نمی‌روند

درست است که هوش مصنوعی شغل ها و صنایع زیادی را تصاحب خواهد کرد، اما همانطور که در برخی رسانه ها نیز گزارش شده است، هوش مصنوعی نمی‌تواند تمام مشاغل را تسخیر کند. در واقع هوش مصنوعی خود یک فناوری جدید است که منجربه ایجاد بخش‌های جدید و میلیون‌ها شغل و تغییرات احتمالی در شغل های موجود خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت فن وکار، احتمالا نوشته های زیادی دررابطه با مشاغلی که باکامپیوتر و ماشین انجام می‌شوند و هوش مصنوعی نمی‌تواند آنها را حداقل بطور کامل از بین ببرد خوانده باشید، اما تمرکز این نوشته بر شغل های فنی پردرآمد (بطور ویژه شغل تعمیرات لوازم خانگی و صنعتی الکترونیک) است.

در هر خانه‌ای لوازم و فناوری هایی وجود دارد که به‌نوعی سرویس و خدماتی را ارائه می‌دهند ازجمله ظرفشویی، یخچال، لباسشویی و.... توسعه علم و فناوری به خصوص فناوری هوش مصنوعی، تولید و عرضه لوازم خانگی را با فناوری‌های پیشرفته و پیچیده تر و پیرو آن نیازبه دانش و مهارت های ویژه در نصب، استفاده و بکارگیری و همچنین عیب یابی و تعمیرات آنها همراه خواهد نمود.

ساده‌ترین دستگاههای خانگی مانند پکیج و یخچال و... را تصور کنید که درحال حاضر تعمیرات و نگهداری این لوازم خانگی بازارکار پررونقی دارد و حتی دوره های آموزش تعمیرات لوازم خانگی و صنعتی متعددی در سراسر جهان برگزار می‌شود.

ساخته شدن لوازم خانگی و صنعتی با فناوری های جدید و پیشرفته مانع از استهلاک و از کارافتادن آنها در طول زمان نخواهد شد. هرچه لوازم خانگی و صنعتی پیشرفته تر و پیچیده‌تر باشند، هزینه تعمیرات و نگهداری آنها نیز نسبت به تعویض و جایگزینی آنها مقرون بصرفه تر خواهد بود. بنابراین تعمیرات شغلی نیست که به سادگی ازبین برود. حتی اگر دستگاهی بخرید که بطور کامل با ربات و هوش مصنوعی ساخته شده باشد درنهایت زمانی میرسد که نیاز به یک تکنسین تعمیراتی خواهد داشت تا دوباره راه اندازی شود.

اما بهمین سادگی ها هم نیست. برای ارائه خدمات نصب، عیب یابی و تعمیرات لوازم خانگی و صنعتی پیچیده در آینده و همچنین هماهنگی این وسایل با سایر لوازم موجود در خانه، الزام است که تکنسین ها و تعمیرکاران هم از فناوری های جدید بکاررفته در آنها آگاه باشند و هم دانش کافی و مهارت متناسب با تکنولوژی های بروز مورد استفاده در این لوازم خانگی و صنعتی را داشته باشند.

تقاطع هوش مصنوعی و تعمیرات الکترونیک

فناوری هوش مصنوعی نه تنها موجب کاهش ارزش تکنسین ها و تعمیرکاران لوازم خانگی و صنعتی نخواهد شد بلکه زمینه‌هایی را فراهم می‌آورد که آنها در شغل خود کارآمدتر عمل کنند. کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که هوش مصنوعی به پیشرفت خود ادامه خواهد داد و به ابزارهای تشخیصی پیچیده‌تر، الگوریتم‌های تعمیر و فناوری‌های پیشرفته‌تر منجر خواهد شد.

هوش مصنوعی و کارایی تعمیر

یکی از مزایای کلیدی گنجاندن هوش مصنوعی در فرآیند تعمیرات الکترونیکی، بهبود راندمان تعمیر است. ابزارها و فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی فرآیند تشخیص را ساده می‌کنند و تکنسین‌ها را قادر می‌سازند تا مسائل را با سرعت و دقت بیشتری شناسایی و حل کنند.

هوش مصنوعی و سرعت تشخیص عیوب

به طور سنتی، تشخیص مسائل پیچیده در دستگاه های الکترونیکی می تواند یک کار وقت گیر باشد. تکنسین ها باید به تخصص و تجربه خود برای تجزیه و تحلیل دستی علائم و مشخص کردن علت اصلی مشکل تکیه کنند. با این حال، با کمک هوش مصنوعی، تعمیرکاران می‌توانند به ابزارهای تشخیصی پیشرفته که از الگوریتم‌های یادگیری ماشینی برای تجزیه و تحلیل سریع علائم و شناسایی علت اصلی مشکل استفاده می‌کنند، تکیه کنند.

هوش مصنوعی و دقت تعمیرات

هوش مصنوعی علاوه‌بر سرعت بخشیدن به فرآیند تشخیص، دقت تعمیر لوازم خانگی و صنعتی الکترونیک را نیز افزایش می‌دهد. سناریویی را تصور کنید که درآن یک تعمیرکار با یک مسئله پیچیده روبرو می‌شود که قبلاً هرگز با آن مواجه نشده بود.در چنین مواردی، هوش مصنوعی با تجزیه و تحلیل داده‌های تعمیرات قبلی، می‌تواند مؤثرترین تکنیک‌های تعمیر را برای یک مشکل مشخص شناسایی کنند.

علاوه براین، هوش مصنوعی همچنین می‌تواند با تجزیه و تحلیل داده‌های دستگاه معیوب، دستورالعمل‌های گام به گام را ارائه دهد و محل دقیقی که نیاز به تعمیر دارد را مشخص کند. این کارکرد نه تنها کارایی تعمیر را بهبود می‌بخشد، بلکه بعنوان یک ابزار یادگیری ارزشمند نیز عمل میکند و به تکنسین ها اجازه میدهد دانش و تخصص خود را گسترش دهند.

هوش مصنوعی در کنار مزایای آن، چالش‌های منحصربه‌فردی را نیز برای صنعت تعمیر لوازم الکترونیکی ایجاد می‌کند. نگرانی‌های جابجایی شغلی در خط مقدم است، زیرا پذیرش فناوری‌های مبتنی بر هوش مصنوعی ممکن است منجر به کاهش تقاضا برای تکنسین‌های تعمیرات انسانی شود. بااین حال، از آنجایی که هوش مصنوعی وظایف تکراری را بر عهده میگیرد، فرصتی برای تکنسین ها و تعمیرکاران فراهم شده است تا در تعمیرات پیچیده ای که نیاز به مداخله انسانی دارند، تمرکز کنند و مهارت بیشتری بدست آورند.

طبق یک مقاله از آموزشگاه فن و کار علی رغم اینکه هوش مصنوعی راه را برای توسعه ابزارها و فناوری های نوآورانه‌ای هموار کرده است که چشم انداز تعمیرات الکترونیک را متحول میکند، نیاز به گذراندن دوره های آموزش تعمیرات لوازم خانگی و صنعتی تخصصی که مهارت‌های نصب و راه اندازی، به‌کارگیری و استفاده، عیب یابی، نگهداری و تعمیرات دستگاههای ساخته شده با فناوری های جدید را ارائه می دهند، روز به روز در حال رشد است.

انتهای رپرتاژ آگهی

دیگر خبرها

  • کشف انبار لوازم‌خانگی ۱۲ میلیاردی قاچاق در خرم‌آباد
  • کشف انبار لوازم خانگی ۱۲ میلیاردی قاچاق در خرم آباد
  • فروش دلاری لوازم خانگی قاچاق در بازار امین حضور
  • خیابان صنعت شهر اندیشه پس از سال ها بازگشایی شد
  • کشف لوازم خانگی قاچاق در حاجی آباد
  • شغل‌های فنی که با هوش مصنوعی از بین نمی‌روند
  • انهدام ۲ کارگاه تولید لوازم پزشکی فاقد استاندارد در ساری
  • کسادی بی‌سابقه بازار لوازم خانگی در ۱۵ سال گذشته
  • حذف تخفیف در بازار لوازم خانگی/ عرضه و تقاضا کم شد
  • تعطیلی «جهش تولید» در وزارت صمت؟