Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@07:53:11 GMT

با صورتجلسه فدرال رزرو دلار افت کرد

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۷۲۴۲۰

روز پنج‌شنبه اکثر بازارهای آسیایی، با تاثیر گرفتن از شب بی‌ سروصدای وال‌استریت، آرام بودند. این درحالی است که صورتجلسه فدرال رزرو، باعث به وجود آمدن چند دستگی در سرمایه‌گذاران شده بود.
به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، روز پنج‌شنبه اکثر بازارهای آسیایی با تاثیر گرفتن از شب بی‌ سروصدای وال‌استریت، آرام بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی ست که صورتجلسه فدرال رزرو باعث به وجود آمدن چند دستگی در سرمایه‌گذاران شده بود.
در جنوبی‌ترین بازارها، شاخص اس‌اندپی/ای‌اس‌اکس ۲۰۰ استرالیا ۰.۱۳ درصد از ارزش خود را از دست داد. زیرشاخص‌های انرژی و مصالح، پس از افزایش شبانه قیمت کالاها سود کردند. هرچند این سودها با ضررهای زیرشاخص‌های خدماتی و مصرفی خنثی شدند.
شاخص کوسپی کره‌جنوبی افت اندک ۰.۰۵ درصدی را تجربه کرد. این درحالی بود که امروز بازارهای این کشور به علت آزمون سراسری ورودی دانشگاه‌های این کشور، یک ساعت دیرتر باز شدند. بازیگران بزرگ تکنولوژی افت کردند درحالی‌که برخی نام‌های معتبر تولید رشد کردند؛ سامسونگ الکترونیکس ۱.۱۱ درصد افت کرد و پوسکو ۱.۷۶ درصد رشد کرد. همچنین شرکت‌های آرایشی هم سود کردند و در این میان آمورپاسیفیک جهشی ۱.۴۶ درصدی کرد.
بازارهای بزرگ چین ترکیبی از نتایج را به دست آوردند. شاخص هانگ‌سنگ در هنگ‌کنگ ۰.۰۷ درصد قبل از تعطیلی برای ناهار سود کرد. این درحالی است که این شاخص برای اولین بار در بیش از یک دهه، روز چهارشنبه بالاتر از ۳۰۰۰۰ واحد بسته شده بود.
بازارهای سرزمین اصلی چین،  بیشتر در حال افول بودند. شاخص شانگ‌های کامپوزیت ۰.۸۶ درصد افت کرد و شن‌زن کامپوزیت ۱.۶۹ درصد سقوط کرد.
شاخص گسترده سهام آسیا- اقیانوسیه به جز ژاپن ام‌اس‌سی‌آی با ۰.۱۱ درصد رشد خود را در محدوده سبز نگاه داشت.
در دیگر مناطق جهان، بازار ژاپن به علت تعطیلات رسمی بسته بود و بازارهای آمریکا هم به علت عید شکرگزاری در روز پنج‌شنبه تعطیل خواهند بود.
در آمریکا بازارها با اندکی نوسان در پایان معاملات روز چهارشنبه، بسته شدند. نسدق با افزایش اندک ۰.۰۷ درصدی، با رکورد ۶۸۶۷.۳۶ واحد به کار خود پایان داد. سایر شاخص‌های مهم هم با اندکی کاهش به کار خود پایان دادند.
صورتجلسه فدرال رزرو که روز چهارشنبه منتشر شد، نشان داد که سیاست‌گذاران این بانک عموما نظر مثبتی به اقتصاد دارند؛ هرچند برخی از مقامات نگرانی‌هایی راجع به تورم داشتند. همچنین در این صورتجلسه آمده است: برخی از اعضای فدرال رزرو، در مورد شرایط بازار و انباشته شدن بالقوه ناموازنه‌های مالی نگران بوده‌اند.
با این حال در این صورتجلسه آمده است که اعضای فدرال رزرو، احتمال افزایش نرخ بهره تدریجی را زیاد دانسته‌اند. طبق اعلام ابزار فدواچ گروه سی‌ام‌ای، روز پنج شنبه پیش‌بینی بازار در مورد افزایش نرخ بهره در ماه دسامبر ۹۱.۵ درصد بوده است.
دلار با اندکی کاهش در برابر سبدی از ۶ ارز مهمم جهان به کمترین مقدار خود از اکتبر تا کنون رسید. شاخص دلار پس از این که تا حد ۹۳.۱۶۰ هم پایین آمد در مقدار ۹۳.۲۰۰ تثبیت شد.
دربرابر ین ژاپن، دلار در نرخ ۱۱۱.۳۰ ین معامله شد که نسبت به سطح ۱۱۲ ین که هفته خود را با آن آغاز کرده بود ضعیف‌تر بود اما از میزان ۱۱۱.۱۷ ین که در روز چهارشنبه به دست آورده بود بهتر شده بود.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۲۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد

بانک مرکزی اعلام کرد: تورم سالانه تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی در این مقطع است. همچنین تورم نقطه به نقطه تولیدکننده با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین سال جاری رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در گزارش بانک مرکزی آمده است: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.

تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.

گزارش بانک مرکزی از تورم تولیدکننده در فروردین ۱۴۰۳ را می‌توانید از اینجا دریافت کنید.

کد خبر 748679

دیگر خبرها

  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • نیسان آبی گران شد/ قیمت جدید را ببینید
  • قیمت جدید وانت نیسان اعلام شد
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • شروع سال جدید با کاهش نرخ تورم در استان آذربایجان شرقی
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان