Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پیمانه اقتصادی، هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم روز همچون تغییرات در بازار آزاد ارز، انرژی، بازار طلا، سکه، نفت و ... تا خبر‌ها و رویدادهای جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کنیم.
به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیترهایی همچون کاهش قیمت نفت با افزایش تولید آمریکا، هشدار نسبت به کیفیت نفت اورال روسیه، قیمت فلز زرد در بازارهای جهانی کاهش یافت، افزایش قیمت نان درسراسر کشور اجرایی می‌شود، عکاسی در ثبت‌ احوال ممنوع شد، پیش بینی درباره افزایش چشمگیر قیمت نقره در ماه های آینده، پیش بینی قیمت مرغ در روزهای آتی و افزایش 89 درصدی واردات گوشی تلفن همراه  را در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بازگشت دلار به کانال ۴۱۰۰ تومانی
در پایان معاملات بازار آزاد روز پنج شنبه دوم آذرماه، هر دلار آمریکا با رشد 99 ریال نسبت به روز قبل، به طور میانگین به قیمت 41 هزار و 82 ریال فروخته شد. پیش از این، سه شنبه بیست و سوم آبان ماه سال جاری بود که دلار آمریکا به رقم میانگین 41 هزار و 100 ریال برای فروش رسیده بود. هر یورو نیز با افزایش قیمت 86 ریال همراه شد و در پایان روز به رقم فروش 48 هزار و 392 ریال رسید. همچنین هر درهم امارات در بازار آزاد پایان هفته، 11 هزار و 196 ریال قیمت گذاری شد که نسبت به روز چهارشنبه، 18 ریال گران تر فروخته شد. با توجه به رشد قیمت این سه ارز در روز ابتدایی از سومین ماه پاییز، به گفته فعالان، اکنون بیشتر معامله‌گران بازار باور دارند قیمت دلار در آذرماه به سختی به زیر ۴ هزار و ۱۰۰ تومان باز خواهد گشت و می‌توان این نقطه را به‌عنوان کف قیمت در نظر گرفت. این در حالی است که در مورد روند افزایشی توافقی میان معامله‌گران وجود ندارد. عده‌ای در انتظار بالا رفتن شدت دامنه نوسانات مانند آذر سال‌های اخیر هستند، حال آنکه گروه دیگر باور دارند قیمت تنها یک رشد کنترل شده را تجربه خواهد کرد. به اعتقاد آنها، قیمت در ۲ ماه ابتدای پاییز نیز تنها یک رشد مدیریت شده را پشت سر گذاشت و عرضه بازارساز به اندازه‌ای است که مانع از افزایش دامنه نوسانات شود.


کاهش قیمت نفت با افزایش تولید آمریکا
روز پنجشنبه قیمت نفت کاهش یافت. این در حالی ست که در روز چهارشنبه قیمت نفت آمریکا به بالاترین نرخ خود از اواسط سال ۲۰۱۵ رسیده بود. دلیل کاهش قیمت نفت، افزایش نگرانی ها در مورد اشباع بازار نفت بوده است و این امر موجب تضعیف اثر متوقف شدن یکی از خط لوله های صادراتی نفت خام کانادا به آمریکا، بر روی قیمت نفت شده است. به نقل از رویترز، قیمت آتی نفت خام برنت بین الملل، نسبت به قیمت بسته شده در اواخر روز سه شنبه ۳۴ سنت کاهش یافت و این نفت در بازار بشکه ای ۶۲.۹۸ دلار معامله شد، این در حالی است که معاملۀ آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت با ۱۷ سنت کاهش، بشکه ای ۵۷.۸۵ دلار صورت گرفت. میزان تولید آمریکا نسبت به اواسط سال ۲۰۱۶، حدود ۱۵ درصد افزایش یافته است و به رکورد ۹.۶۶ میلیون بشکه در روز رسیده است.
هشدار نسبت به کیفیت نفت اورال روسیه
یکی از مقامات شرکت ترانس‌نفت هشدار داد همچنانکه میزان بیشتری نفت دارای سولفور اندک به چین صادر می‌شود، میزان سولفور صادرات نفت اورال روسیه به اروپا امسال و سال آینده به سطح بحرانی خواهد رسید. سرگی آندرونوف، نایب رییس شرکت ترانس‌نفت که شرکت انحصاری خط لوله ملی روسیه است، اظهار کرد این شرکت هیچ ظرفیت فناوری برای ادامه کاهش سطح سولفور نفت اورال برای خریداران اروپایی ندارد زیرا روند صادرات اورال دارای سولفور اندک به چین همچنان به رشد ادامه می‌دهد. به گزارش ایسنا، بخشی از دلیل این تغییر در مقصدهای صادراتی، افزایش عرضه گریدهای نفت خام رقیب در مدیترانه از جمله گرید CPC قزاقستان، نفت آذربایجان و نفت کردستان عراق است. این امر باعث شده نگاه روسیه برای گریدهای شیرین‌تر خود به شرق معطوف شود.
قیمت فلز زرد در بازارهای جهانی کاهش یافت
روز پنج شنبه در بازارهای جهانی در پی تلاش سرمایه‌گذاران برای کسب سود بیشتر از افزایش‌های اخیر، قیمت طلا دوباره کاهش یافت. قیمت اونس طلا کاهش 40 سنتی داشت و به قیمت 1291 دلار و 10 سنت معامله شد. قیمت فلز زرد روز پنج شنبه در کمترین زمان به قیمت 1286 دلار و 70 سنت و در بیشترین زمان به قیمت 1293 دلار و 90 سنت به فروش رفت. قیمت این فلز گرانبها نسبت به یک ماه گذشته 14.8 دلار و نسبت به یک سال گذشته 103.20 دلار با افزایش همراه بود. در گروه سایر فلزات گرانبها هم نقره با 2 سنت کاهش به قیمت هر اونس 17 دلار و 11 سنت معامله شد. فلز گرانبهای پلاتینوم هم 3 دلار کاهش داشت و هر اونس از این فلز به قیمت 934 دلار فروش رفت. بررسی یک ماه گذشته قیمت اونس در بازارهای جهانی حاکی از این است در 26 اکتبر قیمت فلز زرد در کمترین زمان 1266 دلار معامله شد و در بیشترین زمان 1293 دلار رسیده است. رویترز درباره دلیل کاهش قیمت طلا نوشت؛ پس از آنکه انتظارات برای افزایش نرخ بهره رنگ باخت و قیمت فلز زرد بالا رفت، امروز سرمایه‌گذاران به یکجافروشی برای سودگیری از افزایش اخیر روی آوردند که این مسئله قیمت را در بازار کاهش داد. 
افزایش قیمت نان درسراسر کشور اجرایی می‌شود
مدیرعامل اتحادیه سراسری نانوایان سنتی گفت: اجرای طرح افزایش قیمت نان در تهران به اتاق اصناف ایران واگذار شده و از روز شنبه در تهران به اجرا در می آید. وی اظهارداشت: افزایش قیمت در استان ها نیز با اعلام استانداری ها و فرمانداری ها با یک تا دو روز تاخیر اجرایی می شود. زراعتکار تصریح کرد: براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار و افزایش 15 درصدی قیمت های جدید، نان بربری هفت هزار و 500 ریال، نان سنگک 9 هزار و 200 ریال، نان تافتون سنتی چهار هزار و 600ریال و نان لواش و تافتون گردان 2 هزار و 415 ریال می شود. زراعتکار اضافه کرد: نانوایان نرخ های مصوب را رعایت کرده و با کیفیتی مناسب نان مصرفی مردم را عرضه کنند تا طبق دستور وزیر، موضوع یکسان سازی آرد اجرا شود. وی اظهار کرد: با توجه به وضع فعلی افزایش هزینه‌های تمام شده تولید از جمله آب، برق، گاز و مزد کارگران، افزایش قیمت صورت پذیرفته در نهایت می‌تواند افزایش هزینه‌های تولید را جبران کند و سودی برای نانوایان ندارد.
عکاسی در ثبت‌ احوال ممنوع شد
رییس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران گفت: بر اساس حکم دیوان عدالت اداری عکسبرداری برای کارت ملی هوشمند در دفاتر پیشخوان دولت و ثبت احوال غیر مجاز است. منوچهر باستانی موغاری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در گذشته برای مدتی شاهد بودیم که برای صدور کارت ملی هوشمند در دفاتر پیشخوان دولت و ثبت احوال عکس گرفته می‌شد. وی ادامه داد: با توجه به اینکه در موارد متعدد افراد فاقد تخصص کافی در این زمینه بودند، از سوی مردم گلایه های متعددی صورت گرفت و بر همین اساس انجام تخصصی کار از خواسته های اصلی و اساسی ما بود. باستانی گفت: حال قرار شده که عکس‌های کارت ملی در عکاسی ها گرفته شود.
پیش بینی درباره افزایش چشمگیر قیمت نقره در ماه های آینده
بانک بی ام او دومین بانک کانادایی است که نسبت به افزایش قیمت نقره در بلندمدت و عملکرد بهتر این فلز نسبت به طلا ابراز امیدواری کرده است. بر اساس این گزارش تحلیلگران بانک کانادایی بی ام او تاکید کردند که قیمت هر اونس نقره به زودی به بیش از 20 دلار خواهد رسید ولی قیمت طلا همچنان در محدوده 1200 تا 1300 دلاری تثبیت خواهد شد. پیش بینی بانک بی ام او نشان می دهد که قیمت جهانی هر اونس نقره در بلندمدت 17 درصد افزایش خواهد داشت. این بانک در ادامه پیش بینی کرده است که قیمت هر اونس طلا به طور میانگین طی سال آینده میلادی به 1300 دلار خواهد رسید و این رقم برای نقره از مرز 19 دلار فراتر خواهد رفت. تحلیلگران بانک بی او او تصریح کردند: در شرایطی که بانک های مرکزی جهان نرخ بهره را همچنان پایین نگه داشته اند، تقاضای سرمایه گذاری برای نقره همچنان قوی خواهد بود و این مساله عامل مهمی برای تقویت قیمت نقره در ماه های آینده به شمار می رود. تقاضای سرمایه گذاری و رشد تقاضای صنعتی موجب خواهد شد تا قیمت هر اونس نقره در بلندمدت بالاتر از 20 دلار شود. اقتصاددانان این بانک اعلام کردند که فدرال رزرو آمریکا احتمالا در سال 2018 میلادی نرخ بهره را به 2 درصد افزایش خواهد داد. نرخ بهره آمریکا هم اکنون بین یک تا 1.25 درصد است. این بانک کانادایی انتظار دارد که فدرال رزرو طی سال آینده 2 بار نرخ بهره را افزایش دهد. به نقل از سایت طلا، پیش بینی می شود روند کند افزایش نرخ بهره آمریکا به همراه تشدید تنش های سیاسی در جهان می تواند موجب تقویت تقاضای سرمایه گذاری برای فلزات گرانبها به خصوص نقره و طلا شود.
پیش بینی قیمت مرغ در روزهای آتی
رییس اتحادیه پرنده و ماهی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، از ثبات نرخ مرغ در بازار خبر داد و گفت: قیمت هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری 5 هزار ، مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی 6 هزار و 850 ، توزیع درب واحدهای صنفی 7 هزار و خرده فروشی 7 هزار و 700 تومان است. به گفته وی نرخ هر کیلو ران مرغ با کمر 6 هزار و 700 و ران مرغ بدون کمر برابر با قیمت مرغ 7 هزار و 700 تومان است. یوسف خانی با اشاره به نرخ سایر مشتقات افزود: همچنین قیمت هر کیلو سینه با کتف 12 هزار، سینه بدون کتف 13 و فیله مرغ 15 هزار و 500 تومان است. رییس اتحادیه پرنده و ماهی افزایش تقاضا در برابر عرضه را دلیل اصلی نوسان قیمت مرغ در روزهای اخیر دانست. وی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، قیمت مرغ در روزهای آتی را پیش بینی کرد و گفت: با توجه به کاهش تقاضا برای خرید مرغ در چند روز آینده پیش بینی می شود که قیمت در بازار با روند کاهشی روبرو شود.
افزایش 89 درصدی واردات گوشی تلفن همراه
گمرک ایران از افزایش 89 درصدی واردات گوشی تلفن همراه به کشور خبر داد. براساس اعلام گمرک تاکنون یک میلیون و 362 هزار دستگاه تلفن همراه به ارزش 185 میلیون و 306 هزار دلار وارد کشور شده که به لحاظ ارزش نیز در مقایسه با مدت مشابه پارسال 79 درصد رشد داشته است. سال گذشته 719 هزار دستگاه تلفن همراه به ارزش 103 میلیون و 548 هزار دلار وارد کشور شد. /شبکه خبر
قرارداد ۴۰۰ میلیون دلاری عراق با شرکت آمریکایی
عراق و شرکت جنرال الکتریک آمریکا، قراردادی را به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیون دلار برای توسعه زیرساخت شبکه برق عراق به امضاء رساندند. هدف از اجرای این قرارداد، کمک به تامین برق مورد نیاز بیشتر مناطقی است که با کمبود جدی برق در قسمت‌های مختلف عراق روبرو هستند. جنرال الکتریک در بیانیه‌ای اعلام کرد: ارزش این قرار داد بیش از ۴۰۰ میلیون دلار است که می توان با این هزینه ۱۴ ایستگاه فرعی برق و تجهیزات مهم تامین برق از قبیل ترانسفورماتور، مدار شکن و تجهیزات خارجی را برای نوسازی ایستگاه های فرعی فعلی عراق را فراهم کرد. جنرال الکتریک اعلام کرد: این ۱۴ ایستگاه فرعی توان نیروگاه های برق استان نینوا، صلاح الدین، انبار، بغداد، کربلا، قادسیه و بصره را تقویت و شبکه ملی این کشور را از کمبود برق تامین می کند. همچنین جنرال الکتریک به وزارت برق عراق برای تامین مانبع از طریق چندین موسسه مالی کمک خواهد کرد. بر همین اساس از سال ۲۰۰۳ میلادی به دنبال حمله آمریکا به عراق علی رقم میلیاردها دلار هزینه در بخش زیر ساخت برق این کشور بسیاری از شهرهای عراق با کمبود برق جدی روبرو شده اند. /مهر

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۴۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات قیمت دلار و کاهش نرخ طلا و سکه در معاملات امروز

به گزارش جام جم آنلاین، دلار امروز در مرکز مبادله ارز و طلا در بخش اسکناس بدون تغییر ۴۳ هزار و ۷۳۶ تومان و در بخش حواله ۴۰ هزار و ۹۷۶ تومان کشف قیمت شد‌.

همچنین یورو امروز در صرافی‌ها با نرخ توافقی به قیمت ۴۶ هزار و ۷۳۶ تومان معامله شد، اسکناس درهم امارات ۱۱ هزار و ۹۵۲ تومان ارزش‌گذاری شد.

بررسی میدانی بازار ارز در میدان فردوسی نشان می‌دهد‌، دلار آزاد امروز توسط دلالان مقابل صرافی‌ها ۶۳ هزار و ۲۲۰ تومان قیمت گذاری شده است؛ معاملات دلار در بازار غیررسمی طی یک ماه گذشته نوسانی بوده است، در جریان معاملات امروز نرخ دلار در بازار ثابت مانده است.

کاهش ۹۵هزار تومانی هر گرم طلای ۱۸ عیار

امروز در میدان فردوسی سکه طرح قدیم با افت ۳۵۰ هزار تومانی به نرخ ۳۹ میلیون و ۸۱۰ هزار تومان داد و ستد شد، همچنین سکه تمام بهار آزادی طرح جدید نیز با کاهش ۴۱۹ هزار تومانی به قیمت ۴۲ میلیون و ۸۸۵ هزار تومان معامله شد و حباب آن افزایش یافته است.

امروز حباب سکه امامی به ۷ میلیون و ۷۵۴ هزار تومان و حباب سکه بهار آزادی به ۴ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان رسید؛ نیم سکه در بازار به نرخ ۲۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان داد و ستد شد، ربع سکه به قیمت ۱۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان عرضه شد؛ همچنین هر سکه یک گرمی به نرخ ۷ میلیون و ۵۰ تومان معامله شد.

هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز ۳ میلیون و ۵۴۵ هزار تومان در هر گرم قیمت‌گذاری شد‌، همچنین امروز هر مثقال طلای ۱۸ عیار‌، ۱۵ میلیون و ۳۵۸ هزار تومان نرخ‌گذاری شد؛ نرخ طلای آب شده نیز هر مثقال ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بوده است. هر گرم طلا امروز با کاهش ۹۵ هزار تومانی روبرو شد.

در حال حاضر هر اونس طلا (معادل ۳۱.۱۳۲گرم) ، با کاهش ۱. ۳۴ درصدی به نرخ ۲۲۹۹ دلار قیمت گذاری شده است.

دیگر خبرها

  •  پیش‌بینی قیمت دلار فردا ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بازگشت دلار به کانال ۶۳ هزار تومان
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / دلار در روند اصلاحی افتاد
  • بازگشت دلار به کانال ۶۳ هزار تومان | خریداری در بازار نیست
  • بازگشت دلار به کانال ۶۳ هزار تومان/ خریداری در بازار نیست
  • پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ثبات قیمت دلار و کاهش نرخ طلا و سکه در معاملات امروز
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ثبات دلار کوتاه‌مدت است؟
  • کف قیمت دلار کجا خواهد بود؟