Web Analytics Made Easy - Statcounter

راه اندازی دبیرخانه های آموزش رشته های علوم پزشکی برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی/ بررسی و ارزیابی هدفمند آموزشی رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی- دکتر محسن نفر، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست ها که به طورجداگانه برگزار شد، گفت: دبیرخانه آموزش رشته های علوم پزشکی برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دبیرخانه ها، به منظور تصمیم گیری برای برنامه ریزی آموزشی جهت توسعه رشته های علوم پزشکی از جمله بررسی سرفصل های دروس، بررسی امکانات موجود برای تاسیس رشته، گسترش مقاطع تحصیلات تکمیلی، بررسی هرم اعضای هیات علمی، برگزاری امتحانات، نظارت و ارزیابی و ... واحدهای مجری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور، در معاونت علوم پزشکی راه اندازی شده اند.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل دبیرخانه ها را هسته اولیه ای در پیشبرد سیستم آموزش رشته های علوم پزشکی به صورت تخصصی عنوان کرد و گفت: ایجاد دبیرخانه ها باعث رشد و پیشرفت و همچنین تغییرات مثبت در پروسه های رشته های علوم پزشکی خواهد شد.

دکتر نفر از تقسیم بندی دبیرخانه های در ۵ بخش «آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی»، « آموزش دندانپزشکی و تخصصی»، «آموزش داروسازی و تخصصی»، « آموزش پزشکی و تخصصی رشته های پزشکی» و «آموزش پزشکی عمومی» سخن گفت و تصریح کرد: با این تقسیم بندی ارزیابی ها در هر دبیرخانه به صورت تخصصی انجام می شود و در نتیجه می توان تصمیم گیری و برنامه ریزی بهتری داشت.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی از چیده شدن مقدمات ادغام رشته های علوم غیر پزشکی با رشته های علوم پزشکی در معاونت علوم پزشکی خبر داد و گفت: یکی از ویژگی های بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی وجود رشته های مختلف در جوار یکدیگر است. دانشگاه آزاد اسلامی جایی است که Sceince و Health می توانند ارتباط خوبی با یکدیگر داشته باشند.به عنوان مثال، در مورد ارتباط بین رشته های عمران و رشته های پزشکی می توان بر روی اتاق عمل، اتاق بیمار، معماری فضاهای بهداشتی و ... کارکرد. این امکانات در دانشگاه آزاد اسلامی فراهم است در حالیکه در سایر دانشگاه ها این دو رشته از یکدیگر منفک هستند.

دکتر نفر با اشاره به اینکه در دبیرخانه ها نیاز به نوآوری هست، بحث ادغام و همگرایی رشته های علوم پایه را طرح و بیان کرد: رشته های علوم پایه باید فراتر از دانشکده های علوم پزشکی باشد و تربیت دانشجویان این رشته ها در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی نیز صورت گیرد زیرا تربیت دانشجویان برخی از رشته ها مانند مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، ژنتیک، آناتومی، روانشناسی بالینی و ... در محیط بیمارستان ها باعث آشنایی آنها با وضعیت بیماران می شود.

وی در جمع اعضای«دبیرخانه شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی» و « دبیرخانه آموزش داروسازی و تخصصی» توسعه مقاطع تحصیلات تکمیلی را در دانشگاه آزاد اسلامی، کمک به پیشرفت کشور برشمرد و گفت: باید زمانی برسد که همه نگاه ها در رشته های علوم پزشکی به دانشگاه آزاد اسلامی باشد و این رشته ها در دانشگاه آزاد اسلامی بدرخشند و اعتبار محسوب شوند.

در این نشست ها برخی از اعضا به عنوان دبیر برای دبیرخانه های «دبیرخانه آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی» و «دبیرخانه آموزش داروسازی و تخصصی» نامزد شدند تا به عنوان هماهنگ کننده بین دفتر توسعه آموزش معاونت علوم پزشکی و اعضای دبیرخانه انتخاب شوند.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۶۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالاب «میقان» در مسیر مرگ خاموش!/ شرکت دانش‌بنیان در حوزه ایزوگام راه‌اندازی می‌شود

علیرضا دادیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با تشریح فعالیت‌ها و دستاوردهای این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ در حوزه علم و فناوری و تولید دانش‌بنیان اظهار کرد: دریافت ۱۵ مجوز استقرار هسته‌های فناور و عقد ۱۰ قرارداد استقرار قطعی با درآمد ماهانه ۴۰ میلیون تومان از اقدامات واحد فراهان بوده است.

وی درباره اینکه اکنون چه تعداد هسته، واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه‌تان مستقر هستند؟ چنین پاسخ داد: ۱۰ هسته فناور در حوزه‌های بازیافت شیشه، تولید بلور، تولید و آموزش نوازندگی ساز چوگور، تولید UPVC مصنوعات رزینی گردشگری، تولید خلّاقانه رشته آشی، تولید فناورانه پودر و کپسول آتش‌نشانی و برگزاری دوره‌های HSE، تولید اسباب‌بازی چوبی و تهیه و فروش غذا تحت اپلیکیشن بافت فرش ازجمله واحدها و شرکت‌های فناور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان درباره فعالیت شرکت‌ها و محصولات خاص فناورانه در این دانشگاه و برنامه‌های سال ۱۴۰۳ تشریح کرد: مقرر شده در سال جاری (۱۴۰۳) در حوزه ایزوگام یک شرکت دانش‌بنیان مستقر کنیم.

دادیان متذکر شد: در حوزه مهارت و کارآفرینی هم همه هسته‌های فناور با رویکرد کارآفرینی مستقر شده‌اند.

وی در بخش دیگری از گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا، نجات تالاب میقان را ضروری برشمرد و افزود: نجات تالاب «میقان» باید در اولویت استان مرکزی قرار گیرد؛ چراکه تبعات ناشی از مرگ این تالاب جبران‌ناپذیر است و در این راستا راهکار علمی باید مدنظر قرار بگیرد.

مخالفت دانشگاه علوم پزشکی با استقرار تولیدکنندگان بهداشتی و کلینیک‌های پزشکی و دندانپزشکی در دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان توضیح داد: در این دانشگاه ساختمانی منحصربه‌فرد داریم که برای استقرار هر تولیدکننده صنایع غذایی، بهداشتی، آرایشی و نیز کلینیک‌های پزشکی و دندانپزشکی استاندارد‌های لازم را دارد، اما متأسفانه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با استناد به اینکه این ساختمان در یک مجموعه آموزشی قرار دارد با هرگونه استقرار شرکت‌ها مخالفت می‌کند.

دادیان تبیین کرد: این در حالی است که از یک سو این ساختمان هرسال که بدون استفاده بماند، روند تخریب را طی خواهد کرد و از سوی دیگر استقرار شرکت‌های غیربهداشتی آسیب‌های زیادی به این ساختمان وارد می‌کند.

انتهای پیام/

حسین بوذری

دیگر خبرها

  • بررسی ادامه تحصیل از کارشناسی به دکتری علوم آزمایشگاهی در کمیته‌های تخصصی
  • اخذ مجوز راه‌اندازی فصلنامه پژوهشی در دانشگاه آزاد مرودشت
  • نخستین حضور ایران در نشست وزیران علوم سازمان شانگهای
  • تعیین ظرفیت ۶۰۰ نفری در دوره فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۳
  • جزئیات تغییرات آزمون دستیاران پزشکی اعلام شد
  • فراخوان نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر در سیستان و بلوچستان منتشر شد
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • مجوز برگزاری دومین همایش ملی «ترویج فرهنگ ایثار و شهادت» صادر شد
  • واگذاری آزمون‌های ارتقا و گواهینامه دستیاران پزشکی به دانشگاه‌ها
  • تالاب «میقان» در مسیر مرگ خاموش!/ شرکت دانش‌بنیان در حوزه ایزوگام راه‌اندازی می‌شود