Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه فرهنگیان نوشهر گفت: دانشگاه فرهنگیان نقش کلیدی در تربیت نیروی انسانی ‏متخصص و متعهد دارد.‏ به گزارش بلاغ به نقل از نوشهرآنلاین، علی مهدیزاده طی گفت‌وگویی با اشاره به نقش کلیدی دانشگاه فرهنگیان در تربیت نیروی انسانی ‏متخصص و متعهد، اظهار کرد: در این دانشگاه افرادی تربیت می‌شوند که بتوانند در آینده عهده‌دار ارزش‌های جامعه باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اگر کشوری نیروی انسانی متعهد داشته باشد می‌تواند در انتقال فرهنگ خود به نسل‌های دیگر موفق باشد، زیرا ‏لازمه داشتن دانش‌آموزانی با مهارت و شایسته، معلمانی آموزش‌دیده است که دانشگاه فرهنگیان در تربیت چنین معلمانی ‏نقش کلیدی دارد.‏

رییس دانشگاه فرهنگیان نوشهر خاطرنشان کرد: دانشگاه فرهنگیان دانشجو را به گونه‌ای تربیت می‌کند که بعد از ‏فارغ‌التحصیلی بتواند به عنوان یک معلم موفق 30سال را به مردم خدمات مناسب آموزشی و پرورشی ارائه دهد و در نظام ‏آموزش و پرورش در ابعاد و حوزه‌های مختلف نقش‌آفرین باشد. ‏

وی با بیان اینکه در دانشگاه فرهنگیان نوشهر 120 دانشجو در رشته‌های مختلف مشغول به تحصیل هستند، تصریح کرد: این ‏دانشگاه شامل بخش‌هایی از جمله کتابخانه، نمازخانه، ساختمان اداری، آموزشی، خوابگاه و فضای ورزشی مناسب است که در ‏زمینی به مساحت حدود 12 هکتار در قسمت شرقی نوشهر قرار دارد.‏

مهدی‌زاده یادآور شد: دانشگاه فرهنگیان در مازندران 6 شعبه دارد، یک شعبه پردیس پسرانه در ساری، پردیس دخترانه در ‏ساری و چهار مرکز پسرانه، دخترانه در شهرهای آمل، بابل، قائمشهر و نوشهر دارد.‏

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۷۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره نامساعد بودن شرایط دسترسی مردم به پزشک متخصص در سطح کشور، گفت: وزارت بهداشت باید فکری به حال توزیع متناسب پزشک متخصص در استان‌ها کند. - اخبار سیاسی -

مصطفی طاهری عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره معضل کمبود پزشک متخصص در شهرستان‌ها و مراجعه مردم به مراکز استان‌ها برای دسترسی به پزشک، گفت: متاسفانه علی‌رغم اینکه پیشرفت‌ها و توسعه‌های فوق العاده‌ای در حوزه بهداشت و درمان در کشور داشته‌ایم اما در حوزه دسترسی مردم به پزشک متخصص و فوق تخصص دچار مشکلات عدیده‌ای هستیم.

وی افزود: در حوزه تربیت نیروی متخصص، دسترسی به تجهیزات، دارو و ... نقاط ضعفی داریم. در استان‌ها و مخصوصا مناطق محروم توزیع پزشک متخصص و فوق تخصص توزیع پزشک متخصص متناسب با جمعیت نیست. به عبارتی اگر تعداد پزشکان متخصص تهران را با سایر استان‌ها مقایسه کنیم متوجه می‌شویم که چه درصد زیادی از پزشکان متخصص در تهران متمرکز شده اند.

طاهری با بیان اینکه میزان دسترسی به پزشکان متخصص در شهرستان‌ها خیلی محدود است، ادامه داد: رفت و آمد و مسافرت‌های درمانی در کشور فوق العاده زیاد است و ما حتی پزشک عمومی، پرستار و ماما را در خیلی از شهرستان‌ها در دسترس نداریم.

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: تربیت نیروی انسانی از نظر کمی در کشور نسبت به استانداردهای موجود جهانی دچار کمبود است ولی متخصصان سلامت معتقدند که دلیل این کمبود این است که این تربیت شده‌های حوزه سلامت اقدام به مهاجرت می‌کنند و در کشور باقی نمی مانند.

وی بیان کرد: ما باید معافیت‌ها و امکاناتی را در اختیار این افراد قرار دهیم تا مشتاق شوند که در کشور بمانند. راهکار حل خیلی از این مشکلات این است که نیروی انسانی به نحوی تربیت شود که نیاز کل کشور را پوشش دهیم. این امکان در حال حاضر وجود ندارد و باید وزارت بهداشت و کمیسیون بهداشت مجلس فکری برای حل این مشکل بکند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • نیمی از دانش‌آموزان مقطع متوسطه به سمت تحصیل در هنرستان رفتند
  • راه جبران ناترازی نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش چیست؟
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • گسترش فعالیت‌های درآمدزای دانشگاه آزاد یزد در راستای تحقق شعار سال
  • ۳۰۰ دانشجوی دانشگاه آزاد یزد بورسیه صنعت کاشی شدند
  • طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد
  • امکان تغییر دانشگاه برای پذیرفته شدگان فرهنگیان وجود دارد؟