Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-18@12:37:39 GMT

تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی؛ هدف سازمان بسیج علمی

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۷۷۰۶۳

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، مهدی رحیمی، مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان، پنج‌شنبه، دوم آذر در پنجمین جشنواره جهادگران علم و فناوری لرستان که در دانشگاه علمی و کاربردی لرستان برگزار شد، گفت: در آسمانی روشن، شفاف و پرنور همواره اخترانی وجود داشته که درخشش بیشتری دارند و غالباً نظرات را به سمت خود جلب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارکرد: هفته بسیج مترادف با نام جوان‌مردانی است که عطر وجودشان عالمی را معطر کرده و در واقع بسیجیان، همان اختران جامعه امروز هستند.
رحیمی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌ با دانشگاه علمی‌ ـ کاربردی، بیان داشت: سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان تفاهم‌نامه‌های بسیاری با مراکز مختلف در استان منعقد کرده، که تنها در دانشگاه‌ علمی‌ ـ کاربردی استان عملیاتی شده است.
مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان تصریح کرد: سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان به‌عنوان معاونت متولی فعالیت‌های علمی بسیج در استان است و از یک طرف کلیه فعالیت‌های علمی بسیج اقشار دانشور و بسیج متخصص، پایگاه‌های علمی و پژوهشی و سپاه‌های نواحی شهرستان‌ها را تعریف و برای آنها شناسه تعیین کرده و تامین اعتبار انجام می‌دهد.
وی از راه‌اندازی دو هزار معاونت علمی پژوهشی در سطح پایگاه‌های مقاومت و حوزه‌های بسیج خبر داد و افزود: در راستای تعمیق فرهنگ توسعه، ترویج و نوآوری، درصدد بسط فعالیت‌های علمی در سطح پایگاه‌ها هستیم.
رحیمی با بیان این‌که در 10 مرکز این سازمان خدمات علمی، پژوهشی و فناوری به بسیجیان ارائه می‌شود، اظهارکرد: اولین مرکز این سازمان تحت عنوان مرکز حمایت از مخترعین و مبتکرین بسیجی در سال 1387 راه‌اندازی شده به‌طوری‌که در این مرکز حمایت‌های بلاعوض تا سقف سه میلیون تومان از طرح‌های آماتوری بسیجیان انجام می‌شود.
مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان راه‌اندازی مراکز رشد، توسعه و خلاقیت بسیج  را در راستای هدفمندسازی فعالیت‌ها عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر چهار مرکز رشد در استان لرستان فعال است.
وی ادامه داد: اولین مرکز رشد، مرکز رشد فناوری‌های پیشرفته بوده که خروجی آن پروژه‌های ‌تک و جهانی است و شامل مرکز رشد گیاهان دارویی و کشاورزی، مرکز رشد شهید چوبکار بروجرد و مرکز رشد پزشکی است.
رحیمی با اشاره این‌که در سال گذشته 84 طرح علمی مورد حمایت سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری لرستان قرار گرفت، افزود: از این تعداد طرح، سه طرح به مرحله تجاری‌سازی رسید و سه طرح دیگر به عنوان طرح حرفه‌ای به کشور اعلام شد که دو طرح آن مصوب گردید.
مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری خاطرنشان کرد: در شش ماهه نخست امسال نیز 32 طرح مورد حمایت قرار گرفت که دو طرح آن در حال تجاری‌سازی و یک طرح حرفه‌ای با کاربرد نظامی به مراجع ذی‌صلاح اعلام شده است.
وی به انجام فعالیت‌های پلاسما لیزر در مراکز حمایت از تحقیقات تجربی اشاره و تصریح کرد: امسال سازمان بسیج مستضعفین در کل کشور 12 مرکز را تائید کرد که 2 مرکز آن متعلق به لرستان بود کمااینکه در خانه نخبگان سازمان بسیج علمی لرستان، کارگروه‌های تخصصی متناسب با مسائل و مشکلات استان تشکیل شده است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۷۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت حمایت از کارآفرینان و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد رحمانیان، قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در اولین نشست تخصصی و هم اندیشی رابطان آموزشی و پژوهشی سازمان بازرسی کل کشور با تقدیر از عملیات غرورآفرین «وعده صادق» موضوعاتی را پیرامون این امر مطرح کرد.

وی با تاکید بر ضرورت و اهمیت آموزش و تقویت توان علمی تمامی اجزا و ارکان سازمان گفت: امروزه برتری در حوزه اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و… از آن کسی است که از منظر علمی و پژوهشی قوی و قدرتمند باشد بر این اساس هیچ راهی نداریم جز اینکه در حوزه علمی قوی‌تر از قبل باشیم؛ چراکه این موضوع از مطالبات مقام معظم رهبری است و در قوانین مختلف به آن اشاره شده است.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور یکی از الزامات قدرت را تقویت بنیه پژوهشی و علمی دانست و با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب پیرامون این موضوع، الزامات قانونی در این حوزه را تشریح کرد.

وی با بیان این موضوع که رویکرد سازمان بازرسی کل کشور در دوران تحول و تعالی علم محور و علم پایه است، اظهار کرد: طی چند مدت اخیر بازرسی‌های کلان تعریف شده در سازمان بازرسی بر مبنای نظام مسائل کشور بوده که صاحب نظران درون و برون سازمانی چندین هزار ساعت بر روی آن کار کارشناسی کردند و این امر در سال جاری نیز دنبال و تقویت می‌شود.

رحمانیان یکی از ملزومات کشف سو جریان را بهره‌گیری از دانش لازم دانست و اظهار کرد: زمانی یک بازرس خوب گزارش بازرسی می‌نویسد که گزارش آن مبتنی بر اندیشه‌های علمی بوده و از مبانی علمی قوی برخوردار باشد بر همین اساس باید علم و دانش خود را مداوم به روز رسانی کرد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه مهم رابطان آموزشی اشاره کرد و بر لزوم ارتقا جایگاه مرکز آموزش و پژوهش‌های سلامت اداری و مبارزه با فساد این سازمان به عنوان یک مرکز پژوهشی منطقه‌ای تاکید کرد.

وی با اشاره به احصای قوانین مرتبط با شعار سال از جمله قوانین اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، قانون رفع موانع تولید، قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور، قانون جهش تولید مسکن و قوانین مرتبط با حمایت از کارآفرینان، اقتصاد دیجیتال و… و همچنین تکالیف قانونی دستگاه‌ها در این رابطه، گفت: باید بررسی شود که آیا قوانین مرتبط اجرا شده یا خیر و در صورتی که ترک فعل یا استنکافی از سوی مدیران صورت گرفته نسبت به تهیه گزارش اختصاصی و در نهایت ارسال به مراجع ذی‌صلاح اقدام شود.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور یکی از وظایف مهم این سازمان برای تحقق شعار سال را نظارت بر حسن جریان امور دانست و تاکید کرد؛ باید از این طریق از ایجاد رانت‌های اقتصادی جلوگیری شود و موضوعات مرتبط با شفافیت شناسایی و حذف بستر و گلوگاه‌های فسادزا به صورت جدی دنبال شود.

رحمانیان از رئیس مرکز آموزش و پژوهش‌های سلامت اداری و مبارزه با فساد این سازمان خواست پیرامون موضوعات اساسی و کاربردی که مشکل جامعه از منظر نظارتی است اقدام تحقیقاتی و پژوهشی کنند و به منظور ارتقا عملکرد و خلاقیت، ابتکار آموزش‌های کاربردی و انجام مطالعات تطبیقی، تقویت و فعال کردن هیأت‌های اندیشه ورز، انجام تعاملات مناسب با مجامع علمی، دانشگاهی و حوزوی و احصای شاخصه‌های موقعیت‌های فسادزا و معرفی به بازرسان اقدام کنند.

حجت الاسلام والمسلمین محمد امین کیخای فرزانه رئیس مرکز آموزش و پژوهش‌های سلامت اداری و مبارزه با فساد سازمان بازرسی کل کشور نیز در این نشست موضوعاتی را پیرامون اهمیت نقش آموزش و پژوهش مطرح کرد.

کد خبر 6081174

دیگر خبرها

  • قانون جهش دانش‌بنیان مهم‌ترین سرفصل کاری معاونت علمی در ۱۴۰۳
  • برای تحقق شعار سال باید از انحصار و رانت‌های اقتصادی جلوگیری شود
  • ضرورت حمایت از کارآفرینان و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار
  • اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۳ سازمان سینمایی منتشر شد
  • فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد
  • انتشار فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳
  • تشریح مصوبات کمیته علمی و پژوهشی کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس
  • پژوهشگاه هوافضا؛ گامی در جهت تحقق اهداف فضایی کشور
  • ابلاغ دستورالعمل تشکیل شورای راهبردی موسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری