Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت های دولتی ایران و اتریش در بخش انرژی های تجدید پذیر همکاری خود را آغاز کردند .

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛مدیر بخش سیاست گذری انرژی  اتحادیه اروپا در نشست بررسی فرصت های تجاری و سرمایه گذاری اصفهان واتریش  در اتاق بازرگانی اصفهان گفت: نقشه راه بین ایران و اتریش در زمینه اقتصادی طراحی و تدوین  شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یوخن  پنکر(Jochen Penker )همچنین ظرفیت انرژی های تجدید پذیر را در ایران بسیار بالا و قابل توجه دانست و گفت:شرکت های اتریشی آماده برقراری ارتباط با بخش خصوصی  ایران در زمینه تولید این قبیل انرژی هاهستند.

مدیر بین الملل وزارت علوم ،تحقیقات و اقتصاد اتریش،  تامین  70 درصد انرژی مورد نیاز کشور اتریش را از طریق انرژی های تجدید پذیر دانست و افزود: دو هزار شرکت اتریشی در این زمینه مشغول فعالیت هستند.

یوهانا برینزبرگر Johanna Breinesberger رایزن بازرگانی سفارت اتریش در ایران هم در این نشست گفت:500 شرکت اتریشی در زمینه های مختلف با ایران همکاری می کنند  که از این تعداد،  60 شرکت نمایندگی رسمی در ایران دارند. 

وی یکی از مزایای همکاری شرکت های ایرانی با شرکت های اتریشی را فایناس و تامین مالی طرح ها از طریق  بانک های اتریشی بیان کرد و گفت: تا 50 درصد مبلع قرارداد بین شرکت های ایرانی و اتریشی  تحت فایناس بانک های اتریش قرار می گیرد.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان هم در این نشست  ، اتریش را یکی از کشورهای پیشرو در عرصه تولید انرژی های تجدید پذیر برشمرد و گفت:ایران و اتریش می توانند در زمینه انرژی های تجدید پذیر همکاری  نزدیک اقتصادی داشته باشند.

سیدرسول رنجبران افزود : بر اساس مطالعات آمایش سرزمین ،آب و هوا  و وسعت جغرافیای ایران فرصت بسیار مناسبی برای استفاده از انرژی های تجدید پذیر است و استان اصفهان در مرکز ایران دارای مزیت برای سرمایه گذاری تولید این نوع انرژی است.

وی بر آمادگی استان اصفهان در جذب سرمایه گذاری  شرکت های اتریشی در زمینه های مختلف تاکید کرد و گفت: بستر مناسب برای انتقال فناوری  در واحدهای صنعتی  این استان فراهم است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۸۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین دانش کاهش گاز‌های گلخانه‌ای در کنفرانس بین‌المللی تاب‌آوری انرژی و پایداری

مجید عباسپور دبیر نخستین کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا، درباره این رویداد گفت: موضوع انرژی و آب یک موضوع با اهمیت جهانی است و فقط مختص کشورمان نیست. در ماه دسامبر ۲۰۲۳ یک رویداد جهانی با نام کاپ ۲۸ برگزار شد که در آن ۱۵۰ کشور شرکت کرده بودند و اقدام به انتشار بیانیه‌ای مبنی بر تشکیل صندوقی کردند که در آن سعی شود تا استفاده از سوخت‌های فسیلی را به سمت کاهش و حتی صفر شدن ببرند.

وی ادامه داد: در کنوانسیون کیوتو که در سال ۱۹۹۸ شکل گرفت بر مکانیزم توسعه پاک و توجه کشور‌های توسعه یافته به برنامه ریزی برای کاهش گاز‌های گلخانه‌ای و توسعه تکنولوژی زیست محیطی در کشور‌های در حال توسعه تأکید شد.

وی در خصوص هدف از برگزاری این کنفرانس که در روز‌های ۲۹ و ۳۰ فروردین جاری برگزار می‌شود، خاطر نشان کرد: سعی داریم تا در این کنفرانس ارتباط‌های خوبی میان دانشگاه‌های داخلی با پژوهشگران و اساتید کشور‌های منطقه بوجود آید و با توجه به NGO سازمان ملل که در ایران فعالیت جدی دارد بتوانیم این حلقه ارتباطی و همکاری‌های بین المللی را با استفاده از جدیدترین دانش روز در جهت بهره وری دانش زیست محیطی و استفاده از انرژی‌های پاک در کشورمان فراهم کنیم.

استاد مکانیک دانشگاه شریف بیان داشت: در حوزه دانش فنی و تکنیکی این همکاری‌ها به شدت احساس می‌شد و با توجه به این نیاز سعی شده تا با حضور اساتید و پژوهشگرانی از کشور‌های مجارستان، اسکاتلند، ایرلند، روسیه، ترکیه، اتریش، مالزی، عراق، ازبکستان و پاکستان در قالب ۲ روز و در کتابخانه ملی نشست‌هایی را در زمینه‌ی انرژی پایشی یا مسائل مربوط به سرمایه گذاری و حکمرانی در حوزه انرژی با حضور نماینده‌هایی از دستگاه‌های دولتی و پژوهشگران و متخصصان داخلی و بین المللی داشته باشیم.

دبیر کنفرانس بین المللی تاب آوری انرژی و پایداری تصریح کرد: در این کنفرانس در قالب ورکشاپ و TEDTALK برنامه‌هایی با حضور کارشناسانی از یاسا (موسسه بین المللی تجزیه و تحلیل نظام‌های کاربردی) و با هدف نزدیک‌تر کردن بخش‌های دولتی و دانشمندان و پژوهشگران داخلی با جدیدترین دستاورد‌های حوزه انرژی، آب و محیط زیست فراهم شده است. همچنین در نظر داریم تا در پژوهشگاه انرژی و آب هم دبیرخانه‌ای دائمی برای همکاری‌های دائمی داخلی و بین المللی تعریف کنیم تا در طول سال این حلقه ارتباطی میان جامعه دانشگاهی وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشارکت راهبردی ایران و روسیه در صنعت نفت و گاز
  • آرسنال، اتریشی ها را راهی جام باشگاه های جهان کرد
  • رفع ناترازی برق یکی از مطالبات جدی صنعتگران
  • آغاز عرضه نامحدود روغن موتور دیزلی در اصفهان
  • آغاز عرضه نامحدود روغن موتور دیزل در اصفهان
  • تمایل اوپک برای عضویت جمهوری نامیبیا
  • جدیدترین دانش کاهش گاز‌های گلخانه‌ای در کنفرانس بین‌المللی تاب‌آوری انرژی و پایداری
  • زمینه همکاری و توسعه روابط بین کرمان و روسیه وجود دارد
  • اظهارات تازه گروسی درباره سفر به ایران
  • گروسی: به دنبال بهبود سطح همکاری آژانس با ایران هستیم/ مدرکی درباره ساخت سلاح اتمی در ایران وجود ندارد