Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@16:31:15 GMT

14 نسخه بعد از 40 سالگی

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۷۸۴۶۴

14 نسخه بعد از 40 سالگی

زمانی که وارد دهه 40 سالگی زندگی‌امان می‌شویم، احساس می‌کنیم که دوران جوانی خود را پشت سر گذاشته‌ایم، به همین دلیل خود را از بسیاری کارها محروم می‌کنیم. اما هیچ قانونی برای بایدها و نبایدهای ما وجود ندارد. ما از اینکه وارد مرحله جدیدی از زندگی‌امان شده‌ایم، نه تنها نباید خودمان را محدود کنیم، بلکه باید با خوشحالی تمام از اینکه یک شمع دیگر را نیز فوت می‌کنیم خوشحال باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار برای من خیلی دیر است

شاید به فکر تغییر شغل، تغییر محل زندگی، تغییر ظاهر و... باشید یا حتی بخواهید موقعیت خود را در رابطه عاطفی تغییر دهید اما زمانی که احساس می‌کنید در دهه 40 زندگی‌اتان هستید، از انجام این کارها پشیمان می‌شوید. در واقع برای تغییر سبک زندگی، هیچ محدودیت سنی وجود ندارد و این طرز فکر تنها ما را محدود می‌کند تا از پیشرفت‌های زندگی‌امان دست بکشیم.

زندگی در جوانی ساده‌تر بود

خب این جمله را خیلی از افراد مسن قبول ندارند زیرا معتقدند که استرس و نشانه‌های عصبانیت و افسردگی در جوان تر ها به مراتب بیشتر از افراد مسن است. در واقع با افزایش سن، افراد حس بهتری نسبت به خود و زندگی اطرافشان پیدا می‌کنند. بنابراین اگر شما هم فکر می‌کنید که زندگی در دوران جوانی ساده‌تر بوده، بد نیست که بار دیگر در افکارتان تجدیدنظر و دقیق‌تر دوران جوانی‌اتان را با دوران میان سالی‌اتان مقایسه کنید.

هیچ کسی دوست ندارد که با من در ارتباط باشد

این هم یکی دیگر از افکار منفی‌ای است که گریبان افراد بالای 40 سال را می‌گیرد. افراد مجرد در این سن و سال احساس می‌کنند که هیچ فردی تمایل به برقراری ارتباط با آنها ندارد، در صورتی که واقعیت غیر این است. عشق سن و سال سرش نمی‌شود، بنابراین سن را فراموش کنید و به دنبال هدفی که در سر دارید، باشید.

برای تغییر، دیر است

هیچ‌وقت برای تغییر دیر نیست، در واقع ما تا آخر عمرمان وقت داریم به زندگی‌امان تغییر دهیم. بنابراین این فکر که برای رشد و تغییر دیر است، تنها بدبینی فرد را نشان می‌دهد. بنابراین تا جایی که توان دارید، برای رشد و پیشرفت خود تلاش کنید.

چرا این اتفاق برای من افتاد؟

بسیاری از ما انسان‌ها خودمان را برای اتفاقاتی که در زندگی‌امان افتاده، سرزنش می‌کنیم اما بهتر است که همه چیز را به دست سرنوشت بسپاریم و از تک تک لحظه‌های زندگی خود نهایت لذت را ببریم. تنها در صورتی که نمی‌توانید یک اتفاق تلخ زندگی‌اتان را هضم کنید، بهتر است که از یک مشاور کمک بگیرید. اما در نهایت بدانید که هیچ اتفاقی بدون دلیل رخ نمی‌دهد و حتما حکمتی در کار بوده که شما از آن بی‌خبرید.

از کارم متنفرم اما نمی‌توانم رهایش کنم

اگر از کارتان راضی نیستید، در هر سنی که هستید باید آن را رها کنید. ما زمان زیادی را در محیط کار می‌گذرانیم، بنابراین باید به دنبال شغلی باشیم که از آن لذت می‌بریم، در غیر این صورت عمر خود را بی‌جهت بر باد داده‌ایم. طبق تحقیقات انجام شده، 82درصد افراد در سن 45 سالگی به بعد به کار مورد علاقه‌اشان روی آوردند و در آن موفق شدند زیرا در آن سن تجربه کافی را به دست آورده و بهتر می‌توانند برای آینده‌اشان تصمیم بگیرند.

من اشتباهات زیادی را در زندگی‌ام مرتکب شده‌ام

حتی اگر اشتباهات زیادی را در زندگی‌امان مرتکب شده‌ایم، بهتر است که گذشته را رها کنیم و به فکر جبران باشیم. هر لحظه از زندگی فرصتی است تا برای آنچه می‌خواهیم به دست آوریم، تلاش کنیم. گذشته خود را با آینده‌اتان یکی ندانید. شما هر زمانی که اراده کنید می‌توانید مسیر درست زندگی را در پیش بگیرید، تنها کافی است که بخواهید.

توان دویدن ندارم

شاید فکر کنید که با بالا رفتن سنتان توان دویدن ندارید، اما واقعیت این است که هر چه سن ما بالاتر می‌رود، دویدن فواید بیشتری برایمان خواهد داشت. طبق تحقیقاتی که روی افراد بالای 65 سال انجام شد، ثابت شده که افرادی که هفته‌ای سه بار در هفته به مدت 30 دقیقه می‌دوند، از سلامت جسمانی بالاتری نسبت به افرادی که پیاده‌روی را به جای دویدن انتخاب کرده‌اند، برخوردارند. در واقع دویدن موجب جوانی می‌شود، پس این ورزش را از برنامه زندگی‌اتان حذف نکنید.

جذابیت خود را از دست داده‌ام

درست است که دوران جوانی جذاب‌ترین دوران زندگی ماست اما به گفته هال بری، ستاره 51 ساله هالیوودی: «جذابیت در ذهن ما انسان‌هاست. هر چه سن ما بالاتر می‌رود، احساس راحتی بیشتری خواهیم کرد، برای خودمان ارزش بیشتری قائلیم و دوست داریم که از هر لحظه زندگی‌امان نهایت لذت را ببریم.»

من پیر و چاقم

جدا از اینکه این جمله شما را فردی غرغرو جلوه می‌دهد، تاثیر منفی بر رابطه و احساسی که نسبت به خودتان دارید، ایجاد می‌کند. جملات منفی بر روحیه شما تاثیر می‌گذارند و عزت نفس را از شما می‌گیرند. چه کسی دوست دارد که همچین حسی نسبت به خود داشته باشد؟! پس نگاه خوش بینانه‌تری به خودتان داشت باشید.

یوگا مناسب افراد جوان است

تحقیقی روی 56 خانم در سنین 50 تا 79 سالگی انجام شد. طبق این تحقیق آنها به مدت 20 هفته هر روز 90 دقیقه در کلاس‌های یوگا حاضر می‌شدند. پس از اتمام این دوره ثابت شد که یوگا انعطاف پذیری و تحرک آنها را، بدون توجه به سنشان، بالا برد.

کاهش وزن غیر ممکن است

درست است که در سن بالای 30 سالگی، بدین علت که متابولیسم بدن کندتر پیش می‌رود، کاهش وزن نیز سخت‌تر می‌شود اما این کار غیر ممکن نیست. ما می‌توانیم با راه‌های ساده‌ای چون حذف شیرینی‌جات، مصرف غذاهای سالم‌تر، ورزش کردن و مصرف پروتئین بیشتر برای صبحانه، به وزن ایده آل خود دست یابیم.

برای انجام علاقمندی‌هایم، دیر است

زمان به سرعت در حال گذر است، اما این ماییم که تصمیم می‌گیریم آن را چگونه بگذرانیم. مهم نیست که در چه سنی به سر می‌برید، شما باید برنامه‌های زندگی‌اتان را اولویت بندی کنید. بنابراین اگر تا این سن هنوز به دنبال علاقمندی‌هایتان نرفته‌اید، زمان آن است که آنها را در اولویت برنامه‌هایتان قرار دهید.

بهترین سال‌های عمر من گذشت

یادتان باشد که کلمات قدرت دارند. شما به هر چه باور داشته باشید، همان برایتان رخ می‌دهد. بنابراین باور کنید که بهترین‌ها هنوز در انتظار شماست و هر دوره از زندگی ارزش و زیبایی خاص خود را دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۸۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟

ایتنا - براساس آخرین پژوهش‌ها درمورد داروهای کاهش وزن، برخی مصرف‌کنندگان مدعی‌اند که داروی «پپتید شبه‌گلوکاگون ۱» (جی‌ال‌پی-۱) و سایر داروهای مشابه، به موازات کاهش وزن، در آنها احساس اضطراب، افسردگی و گاه افکار مرتبط با خودکشی پدید آورده است.
برخی پژوهش‌ها نشان می‌دهند که برخی داروهای درمان دیابت ممکن است شخصیت و رفتار افراد را تغییر دهند. به گزارش نیویورک‌پست، داروهایی نظیر اوزمپیک (ozempic) و ویگووی (Wegovy‌) بر میزان دوپامین تاثیر می‌گذارند. دوپامین بر بخش‌های مختلف بدن تاثیرگذار است.

ترکیبات شیمیایی مغز علاوه بر تاثیر روی انگیزه عاطفی و فیزیکی برای غذا‌ خوردن، بر احساس پاداش، لذت، انگیزه و کنش هم تاثیر می‌گذارد. بر همین اساس، سطوح در حال تغییر این تغییرات شیمیایی این ادعای مصرف‌کنندگان را توجیه می‌کند که چرا تمایلشان به الکل، سکس یا مواد مخدر کاهش می‌یابد.

دکتر کنت بریج، استاد روان‌شناسی و علوم اعصاب در دانشگاه میشیگان، به دیلی میل گفت: «هم مواد اعتیادآور و هم غذا، سیگنال‌های دوپامین و مناطق یادگیری‌-پاداش یکسانی را در مغز را فعال می‌کنند.» طبق گفته او، در برخی موارد وقتی محققان می‌خواهند چیزی را به حیوانات یاد بدهند، آنها را برای مدتی گرسنه نگه می‌دارند، زیرا گرسنگی به یادگیری کمک می‌کند.

او توضیح می‌دهد: «ظاهرا گرسنگی مختص غذا است، اما گستره‌اش بیش از این است و میل و هوس‌های متعددی را بیدار می‌کند. هنگامی که گرسنه‌اید، ارزش انگیزشی پدیده‌ها، حتی آن‌‌هایی که خوراکی نیستند، افزایش می‌یابد.»

به باور کارشناسان، از آنجایی که این داروها مدت زمان احساس سیری را افزایش می‌دهند، میل به چیزهایی غیر از غذا مانند مواد مخدر و الکل را نیز کاهش می‌دهند. دکتر بریج می‌گوید: «احساس سیری نه‌تنها میل به غذا را کاهش می‌هد بلکه به صورت بالقوه میل به چیزهای دیگر را هم کم می‌‌کند.»

به گفته بریج، هنگام مصرف داروهای جی‌ال‌پی-۱ احتمال کاهش میل جنسی هم وجود دارد. طبق استدلال او از آنجایی‌که رابطه جنسی میل طبیعی لذت‌بخشی است، مسدود کردن مسیر پاداش ممکن است کاهش میل جنسی را به‌دنبال داشته باشد. با این حال او می‌گوید که هنوز مشخص نیست داروهای جی‌ال‌پی-۱ مسیر دوپامین را چگونه مسدود می‌کنند.

در سال ۲۰۲۳، سازمان غذا و داروی ایالات متحده، ۶۰۶ گزارش از اختلالات روان‌پزشکی مرتبط با اوزمپیک، ۳۲۴ گزارش مربوط به ساکساندا (Saxenda) و ۱۹۰ گزارش مربوط به ویگووی دریافت کرده است.

دیگر خبرها

  • در چه سنی می‌توان یک فرد را «پیر» دانست؟
  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • «پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • از چند سالگی پیر محسوب می‌شویم؟
  • ورزشکار زن ایرانی روی جلد مجله معروف؛ ورود به عرصه مد پس از مهاجرت! + عکس
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند
  • عکس| جدیدترین تصویر از آلن دلون/تغییر چهره عجیب آقای بازیگر در 88 سالگی
  • تغییر سبک زندگی، بهترین درمان کبد چرب / این بیماری تنها مختص افراد چاق نیست
  • پای صحبت‌های ژوزه مورینیو: آن شادی در اولدترافورد زندگی من را تغییر داد