Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@09:00:14 GMT

خادم: مخالف جدی قوانین جدید کشتی بودیم

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۷۸۶۴۳

خادم: مخالف جدی قوانین جدید کشتی بودیم

رییس فدراسیون کشتی با بیان اینکه قانون جدید وزن‌کشی باعث افزایش درصد آسیب‌دیدگی در کشتی‌گیران خواهد شد گفت: ما با قانون جدید وزن‌کشی کاملا مخالف بودیم.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم ، رسول خادم درباره برگزاری رقابت‌های بین‌المللی کشتی جام روز جهانی کودک در ایران، اظهار کرد: این تورنمنت در رده سنی نونهالان برگزار می‌شود و فکر می‌کنم بهترین تورنمنتی است که طی دو، سه سال گذشته در این رده زیر نظر اتحادیه جهانی کشتی برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه با توجه به این که خیلی از کشورها در رده سنی نونهالان فعال نیستند، سال به سال استقبال آنها از این مسابقات بیشتر شده و شاید اگر فدراسیون کشتی‌ این موضوع را مدیریت نمی‌کرد تا سطح کیفی مسابقات پایین نیاید تعداد تیم‌ها نیز بیشتر می‌شد.

رییس فدراسیون کشتی افزود: برگزاری رقابت‌ها به صورت تیم به تیم انگیزه کشورها را برای حضور در این تورنمنت بیشتر کرده است. امسال نیز علاوه بر رقابت‌های تیم به تیم شاهد مسابقات انفرادی نیز هستیم و کشتی‌گیران با یک باخت کنار نمی‌روند و این فرصت را در اختیار دارند که در پنج یا شش مبارزه حاضر شوند. بنابراین حضور در این مسابقات تجربه بسیار خوبی برای نونهالان کشتی ایران و سایر کشورها است.

وی خاطر نشان کرد: امیدوارم که بتوانیم جایگاه این تورنمنت را در جهان حفظ کنیم و ایران به عنوان یکی از کشورهایی که در حال‌ سرمایه‌گذاری در توسعه کشتی جهان است و این سرمایه‌گذاری چه به لحاظ دیپلماتیک و چه به لحاظ فنی به سود ایران بودهT بتواند این تورنمنت را هر چه‌ بهتر برگزار کند.

خادم در ادامه‌ درباره قوانین جدید اتحادیه جهانی کشتی و مخالفت بسیاری از کشورها از جمله ایران با برخی از این قوانین، اظهار کرد: درباره تغییرات اوزان ما مقاومت زیادی کردیم تا این تغییرات در تمامی اوزان کشتی آزاد، فرنگی و بانوان اتفاق نیفتد. هر چند که در خصوص کشتی بانوان ذینفع نبودیم، اما به‌ هر حال بیشتر کشورهای اروپایی به دنبال تغییر کامل اوزان در کشتی آزاد، فرنگی و بانوان بودند.

رییس فدراسیون کشتی با اشاره به مخالفت کامل ایران با انجام وزن‌کشی به شیوه جدید و در صبح روز مسابقات، گفت‌: نظر ما درباره تغییر زمان وزن‌کشی کاملا منفی بود و انتظار داشتیم که کشورهایی همچون روسیه که صاحب کشتی در جهان هستند، در این موضوع کمک کنند، چرا که تجربه چندین دهه وزن‌کشی در صبح روز مسابقات را دارند و این موضوع ثابت شده که کم شدن زمان ریکاوری برای کشتی‌گیران، افزایش احتمال آسیب‌دیدگی آنها را به دنبال دارد. با آوردن زمان وزن‌کشی به قبل از مسابقات نمی‌توان از کاهش وزن کشتی‌گیران جلوگیری کرد، چرا که کشتی به حدی تمرینات سخت و رنج آوری دارد که وزن کم کردن تنها بخشی از این رنج و سختی‌ها است و کشتی‌گیران برای این که بتوانند به نتیجه‌ مطلوب‌تری برسند، کیلوهای اضافی خود را کم می‌کنند و در وزنی که عملکرد بهتری دارند به رقابت می پردازند.

وی افزود: ما در این باره نظر مثبتی نداشتیم، اما به‌ هر حال طبیعی است که وقتی به تصویب هیات رییسه اتحادیه جهانی رسیده است، اجرایی شود. ما هم سعی می‌کنیم تدارک و برنامه‌ریزی های لازم را در تیم‌های ملی در خصوص قوانین جدید اعمال کنیم.

خادم در پاسخ به این سوال که آیا وزن‌کشی در صبح روز مسابقات باعث ضربه به کشتی خواهد شد یا خیر؟ گفت‌: الان برای ارزیابی زود است، اما به‌ هر حال این موضوع باعث کاهش زمان ریکاوری برای کشتی‌گیران و آسیب‌دیدگی هر چه‌ بیشتر آنها خواهد شد که این موضوع به نفع آنها نخواهد بود.

رییس فدراسیون کشتی درباره احتمال حذف قانون جدید وزن‌کشی در کشتی، خاطر نشان کرد: این موضوع احتمال دارد، اما باید بر روی قوانین جدید تمرکز کنیم و از تمرکز این که ممکن است این قوانین پایدار نباشد، خودداری کنیم، چرا که این موضوع می‌تواند ما را از برنامه اصلی خودمان و اهدافی که در نظر داریم دور کند.

خادم درباره رقابت‌های جهانی کشتی امید نیز، گفت‌: رضایی و باوفا به عنوان سرمربیان تیم‌های ‌ ‌ملی کشتی آزاد و فرنگی امید دو ماه فرصت داشتند تا تیم را مهیای حضور در این مسابقات کنند. آنها در طی این دو ماه تمام تلاش خود را برای شناسایی نفرات و آماده سازی تیم به کار بسته‌اند تا تیم خوبی را ساخته و پرداخته کنند. تیم‌های دیگر نیز شرایط مشابه ما را دارند و ترکیبی از نفرات جوان و نفرات دوم و سوم بزرگسالان را در ترکیب خود دارند.

رییس فدراسیون کشتی‌ در پایان درباره توقع خود از تیم‌ ‌ملی کشتی آزاد امید در رقابت‌های جهانی، گفت‌: امیدواریم بتوانند جایگاه ایران در کشتی جهان که همیشه شایسته حضور بر روی سکو بوده را حفظ کنند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

R30129/P30129/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۸۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایی-اسماعیلی؛ سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی باید پیشنهاد بدهد

با توجه به کارنامه سعید اسماعیلی، حالا مصاف انتخابی محمدرضا گرایی و سعید اسماعیلی برای رسیدن به دوبنده وزن ۶۷ کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی قطعی است و حالا فقط سرمربی تیم ملی باید درمورد چگونگی این رویارویی پیشنهاد بدهد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سعید اسماعیلی از ابتدای بهمن ماه، بعد از سپری کردن چند ماه محرومیت در پی تداخل دارویی، بار دیگر به تشک بازگشت.

کادر فنی تیم ملی عنوان کرده بود این کشتی‌گیر باید در هر مسابقه‌ای که در آن شرکت می‌کند، طلا بگیرد تا وارد چرخه رقابت با محمدرضا گرایی نفر اول وزن 67 کیلوگرم شود.

گرایی که کیلوهای زیادی از وزن بدنش را کم می‌کند، طی دو سال اخیر و در چرخه انتخابی تیم ملی فرنگی برای مسابقات جهانی 2022 و 2023 بلگراد، صرفاً در مسابقات بین‌المللی در وزن 72 کیلوگرم کشتی گرفت تا وزن کم نکرده و یک بار در سال سر وزن قانونی کشتی بگیرد که همان رقابت‌های جهانی باشد، اما در چرخه 2024، در صورتی که سعید اسماعیلی قهرمان جام وهبی‌امره و مسابقات قهرمانی آسیا می‌شد، آنها باید با هم برای دوبنده تیم ملی در رقابت باشند که همین اتفاق افتاد و اسماعیلی هر دو مسابقه را با مدال طلا تمام کرد.

طبق چیزی که قبلاً عنوان شده، فدراسیون کشتی منتظر اعلام سرمربی تیم ملی در مورد چگونگی رقابت این دو نفر خواهد بود. اینکه آنها مسابقه انتخابی مقابل هم در داخل ایران داشته باشند و یا اینکه هر دو به یک جام بین‌المللی اعزام شوند و کشتی‌گیری که عملکرد بهتری داشت به عضویت تیم ملی درآید، چیزی است که حسن رنگرز و کادرش در مورد آن تصمیم‌گیری خواهند کرد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی باید در این زمینه به فدراسیون کشتی پیشنهاد داده و مسیر پیش روی این دو نفر برای عضویت در تیم المپیکی را روشن کند.

محمدرضا گرایی آخرین طلایی کشتی ایران در المپیک بوده که در توکیو تنها مدال طلای کشتی آزاد و فرنگی را به دست آورد.

او در سال‌های بعد از طلای المپیک، یک طلا، یک نقره و یک برنز جهانی را در مسابقات جهانی 2021 اسلو، 2022 و 2023 بلگراد در وزن 67 کیلوگرم به دست آورد و خودش توانست سال گذشته در صربستان سهمیه المپیک را هم بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری لیگ کشتی نوجوانان با جوایز نقدی
  • انتخاب رییس هیات ورزش زورخانه‌ای خوزستان
  • برگزاری لیگ سراسری کشتی نوجوانان با جوایز نقدی
  • بسترسازی برای اعتلای ورزش اردبیل
  • دیوید تیلور عددی نبود!
  • تلاش ناکام نمایندگان تندرو مجلس برای بررسی محرمانه یک طرح دیگر /۱۳۷ رای مخالف در مقابل ۴۷ رای موافق!
  • گرایی-اسماعیلی؛ سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی باید پیشنهاد بدهد
  • شکست تیلور به نفع ایران شد/بین یزدانی وقاسمپور انتخابی برگزار شود
  • سهمیه کشتی فرنگی در المپیک کامل شد
  • سهمیه المپیک در دستان مهمدی