Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-25@09:23:54 GMT

8 مهارتی که هر گردشگری باید بلد باشد

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۷۹۹۰۷

8 مهارتی که هر گردشگری باید بلد باشد

رکنا:مهارت در سفر و اینکه چطور یک سفر لذت بخش را رقم بزنید نیازمند دانستنی هایی است.

خواندن نقشه
در عصری که GPS همه جا وجود دارد، هنوز هم خواندن نقشه به درد می خورد – به خصوص برای جاهایی که شبکه تلفن وجود ندارد. نقشه یک ابزار مهم در کوهنوردی و سفرهای جاده ای است. مهارت های جهت یابی خود را با یک قطب نمای قدیمی افزایش دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین می توانید قبل از سفر به جایی نقشه آن را مطالعه کنید تا با مکان های جدید بیشتر آشنا باشید.
چانه زدن
چانه زدن یک هنر Art است. همچنین مهارتی است که اگر نمی خواهید تمام قیمت را پرداخت کنید باید بلد باشید. بازارهای خیابانی جای خیلی خوبی برای تمرین کردن است: از قیمت پائین شروع کنید و اگر فروشنده سر حرف خود ماند شروع به رفتن کنید. 
چانه زدن برای رزرو هتل نیز خیلی به درد می خورد. سعی کنید رزرو را تلفنی انجام دهید چون وقتی رو در رو نیستید اعتماد به نفس بیشتری خواهید داشت. از دست دادن شما به عنوان یک مشتری پشت تلفن خیلی راحت تر از زمانی است که در هتل هستید پس به شما معامله بهتری پیشنهاد می شود. حتی اگر نتوانید سر قیمت به توافق برسید می توانید امتیازهایی مثل صبحانه یا پارکینگ به دست آورید.
صحبت با غریبه ها
در دوران کودکی یاد می گیریم که با غریبه ها صحبت نکنیم. اما در جاده یا زمانی که گم شده اید یک غریبه به شما کمک می کند که بهترین رستوران ها، مغازه های محلی و جاذبه های معروف را بیابید و در مسیر درست قرار بگیرید. 
می توانید با مغازه دار ها و کارمندهای هتل شروع کنید (حتی اگر در جای خاصی اقامت ندارید!). مهم نیست کجا باشید این افراد معمولا همیشه چند زبان بلدند.
پنچرگیری
اطلاعات عمومی در مورد ماشین همیشه مفید است، اما توانایی پنچرگیری به خصوص وقتی سفر جاده ای در پیش دارید، می تواند شما را از زحمت زیادی نجات دهد. 
یاد بگیرید چگونه ماشین را بالا ببرید و چرخ را جدا کنید. اگر چرخ ماشین شما قفل می شود، باید حتما جای کلید آن را بدانید درغیر این صورت دیگران نیر نمی توانند به شما کمک کنند. همچنین روشن کردن ماشین بدون سوئیچ و پارک دوبل هم می تواند به شما بسیار کمک کند.
تبدیل واحد ها
دنیا مدام با تبدیل کیلومتر و لیتر و سلسیوس به مایل و گالون و فارنهایت سر و کار دارد. این تبدیل ها به شما کمک می کند مکان مناسب خود را بهتر پیدا کنید و زیاد از حد خرج نکنید.
1000 کرون سوئد، 1000 ین ژاپن و 1000 دلار آمریکا رقم های بسیار متفاوتی هستند. شما باید بتوانید حساب کنید یک وعده غذا، بلیت قطار یا یک خرید کوچک به پول خودتان چقدر می شود. البته همه این کارها را با موبایلتان هم می توانید حساب کنید اما بهتر است یاد بگیرید. 
همچنین بهتر است ساعت گوشی تان را روی فرمت 24 ساعته بگذارید تا به این فرمت هنگام خواندن ساعت های قطار و هواپیما عادت داشته باشید.
یاد گرفتن زبان محلی
اینکه زبانی به جز انگلیسی بلد باشید عالی است ولی گردشگران حرفه ای این کار را نمی کنند در عوض جمله های اصلی را یاد می گیرند که هرجا بروند به دردشان می خورد. به جای اینکه از کسی بپرسید "انگلیسی بلدید؟" سعی کنید چیزهای به زبان محلی بگویید. محلی ها از تلاش شما خوششان می آید و ارزش بیشتری برای شما قائل می شوند. 
برنامه هایی مثل Duolingo به شما کمک می کنند نکات اصلی را یاد بگیرید مثل سلام و احوالپرسی، اعداد یا سفارش دادن در رستوران. همچنین سایت هایی مثل Google translate هم بسیار مفید هستند.
کمک های اولیه
یاد گرفتن کمک های اولیه چه تنها سفر کنید چه با دیگران بسیار مفید است. مخصوصا اگر بتوانید CPR و هیملیچ را روی خودتان یا دیگران انجام دهید. بهتر است یک کلاس کمک های اولیه بگذرانید تا با آخرین روش ها آشنایی داشته باشید. همچنین مهارت های عمومی مثل شنا کردن، توقف خونریزی، دفاع شخصی یا برطرف کردن شوک می تواند بسیار مفید باشد.
بی استخوان کردن ماهی
سفارش دادن غذا در رستوران کار راحتی است. هر چیزی که به نظرتان بهتر است انتخاب می کنید. اما اگر ماهی سفارش دهید و آشپز تصمیم بگیرد آن را با استخوان سرو کند شاید به مشکل بخورید. اگر هنر بی استخوان کردن آن را بلد باشید کارتان بسیار راحت تر می شود.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۹۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی وزارت علوم برای همکاری با بریکس در حوزه آموزش‌های مهارتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، با حضور رییس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم و رییس حوزه آموزش عالی بریکس از دولت روسیه، اولین نشست همکاری‌های علمی دانشگاه‌های ایران با کشورهای حوزه بریکس برگزار شد.

امید رضایی فر رییس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم در این نشست ضمن اشاره به ظرفیت بالای گروه بریکس از نظر علم و فناوری گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل دارد همکاری های علمی خود را با کشورهای عضو این نهاد بین المللی افزایش دهد.

وی تاکید کرد: به زودی کارگروه‌های سیزده‌گانه متناظر مرتبط با فعالیت های علمی و آموزشی گروه بریکس را شکل می دهیم و دانشگاههای عضو هر کارگروه مشخص می شود تا بتوانیم در بخش از ۲۵۰ برنامه و اقدام گروه بریکس در سال ۲۰۲۴ مشارکت داشته باشیم.

رضایی فر با اشاره به حضور نمایندگان و مسئولان بین الملل ۲۰ دانشگاه و موسسه در این نشست گفت: بیش از ۲۵۰ دانشگاه و پژوهشگاه و ۶۰ پارک علم و فناوری در ایران فعالیت می کنند و ما ظرفیت علمی فراوانی برای حضور در فعالیت های علمی و فناورانه بریکس داریم.

رییس مرکز همکاری‌های علمی و بین المللی وزارت علوم گفت: ما به صورت ویژه آمادگی داریم در بخش آموزش های مهارتی با رویکرد فناوری و نوآوری با بریکس همکاری کنیم و در اتاق های فکر بریکس حضور فعال داشته باشیم.

خانم ویکتوریا پانووا رییس حوزه بریکس و معاون آموزشی دانشگاه hse روسیه در این نشست گفت: با توجه به اینکه امسال روسیه ریاست بریکس را برعهده دارد در ایران حضور پیدا کردیم تا ظرفیت های همکاری این سازمان را که برخلاف تصور؛ صرفا یک سازمان اقتصادی نیست؛ به دانشگاههای ایران معرفی کنیم.

وی ضمن ابراز خوشحالی از حضور در ایران به عنوان یک کشور غنی از نظر علمی و فرهنگی گفت: پیشنهادات ایران برای همکاری با بریکس را به شورای کارشناسان بریکس ارائه خواهد داد و آمادگی همکاری گسترده با ایران وجود دارد.

رییس حوزه بریکس در روسیه گفت: ایران علیرغم تحریم های ظالمانه از رشد علمی خوبی برخوردار شده است و آمارها به خوبی این پیشرفت را نشان می دهد.

وی کشاورزی، زیست فناوری و علوم مهندسی را از حوزه هایی نام برد که ایران در آنها دستاورد زیادی داشته است و می تواند با کشورهای عضو بریکس در این زمینه ها هم افزایی داشته باشد.

کد خبر 6085649

دیگر خبرها

  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • تسهیلات کم‌ بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • تسهیلات کم‌بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • نخبگان مهارتی استان اردبیل تسهیلات کم‌بهره دریافت می‌کنند
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • اردوی مهارتی دانش آموزان در آباده
  • آمادگی وزارت علوم برای همکاری با بریکس در حوزه آموزش‌های مهارتی
  • تبدیل دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی
  • تحقق جهش تولید با جهش مهارت در کشور