Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزیربهداشت در امور بین الملل با بیان اینکه یکی از اهداف سفر وزیربهداشت پاکستان به ایران پیگیری توافقات قبلی است، گفت: با حمایت وزارت بهداشت ایران، پاکستان در مقوله ریشه کنی فلج أطفال موفق عمل کرده است.

به گزارش ایسنا محسن اسدی لاری درخصوص جزییات سفر وزیربهداشت پاکستان به ایران گفت: یکی از اهداف سفر وزیربهداشت پاکستان به ایران پیگیری توافقات قبلی است که این توافقات در دیدارهای گذشته دو وزیر در کشور پاکستان، ژنو و در حاشیه دیدارهای منطقه‌ای شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خانم أفضل ترار به نظام سلامت ایران، در زمینه ارائه مراقبت‌های اولیه سلامت، کنترل بیماری‌های واگیر و غیرواگیر و اهداف توسعه پایدار به ویژه در مقوله بیمه سلامت و طرح تحول سلامت علاقه داشته و در این سفر درصدد است تا از تجربیات ایران در این موارد استفاده کند چراکه زمینه پوشش همگانی سلامت یک تکلیف برای تمام کشورها تا سال ٢٠٣٠ تعیین شده است.

قائم مقام وزیربهداشت در امور بین الملل در ادامه اظهارکرد: یکی دیگر از برنامه‌های سفر وزیر بهداشت پاکستان، موضوع استفاده از تجربیات ایران در حوزه نظام آموزش پزشکی است که در سفر به اصفهان در این مورد نیز به تفصیل با این نظام آشنا می‌شود.

وی ادامه داد: همکاری دو کشور در زمینه موضوعات دارویی در دستور کار است؛ به خصوص جلوگیری از قاچاق دارو و به‌ویژه داروهای تقلبی که در پاکستان ساخته می‌شود و به کشورهای مجاور صادر می‌شود یکی از مباحثی است که مورد تاکید ایران بوده است.

اسدی لاری تصریح کرد: هماهنگی مرزی برای کنترل بیماری‌های واگیر برای دو کشور مهم است به ویژه برای ایران تا از ورود بیماری‌های مسری و بیماری‌های مشترک انسان و دام به ایران پیشگیری به عمل آید.

وی افزود: وزیر بهداشت ایران از تلاش‌های نظام سلامت پاکستان در جهت کنترل فلج أطفال حمایت مستمرکرده و خوشبختانه کشور پاکستان در ماه‌های اخیر به موفقیت‌های خوبی در زمینه ریشه کنی فلج اطفال دست پیدا کرده است و تا مدتی دیگر به این هدف بزرگ خواهد رسید.

اسدی لاری با بیان اینکه بحث پزشک خانواده یکی از مباحث مورد علاقه وزیر بهداشت پاکستان است، اظهارکرد: در جریان این دیدار سعی خواهد شد برنامه عمل تفاهم نامه جامع بهداشتی درمانی در حضور دو وزیر ایران و پاکستان به امضا برسد.

وی در ادامه گفت: یکی از مسائلی که همواره در دیدار دو وزیر مورد بحث بوده است، موضوع همکاری در سازمان‌های جهانی به خصوص سازمان بهداشت جهانی و سازمان‌های مرتبط با سلامت در جهان است.

قائم مقام وزیربهداشت در امور بین الملل افزود: انتخاب مدل منطقه‌ای یکی از نکاتی است که باید حتما مورد نظر قرار بگیرد و البته این موضوع همیشه بین کشورهای دوست مدنظر بوده است به خصوص بعد از فوت دکتر فکری - رییس دفتر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت- این نیاز بیشتر حس می‌شود.

اسدی لاری با بیان اینکه یک گروه بزرگ از همکاران وزارت بهداشت پاکستان و وزارت‌های ایالتی پاکستان، با کمک سازمان بهداشت جهانی خانم أفضل ترار را همراهی می‌کنند،اظهارکرد: این گروه قصد دارد از تجربیات ایران در زمینه‌های متفاوت از جمله نظام سلامت روستایی و شهری و بحث پزشک خانواده و بیمه بهره ببرد.

به گزارش وبدا،وی در پایان اظهارکرد: این گروه مدت یک هفته در تهران، اصفهان و شیراز خواهند ماند و در این مدت از تجربیات ایران در مواردی که ذکر شد، استفاده می‌کنند. حضور این تعداد از مدیران ارشد پاکستانی در حوزه سلامت در ایران بی‌سابقه بوده است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۹۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدموید علویان، در نامه‌ای به بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، عنوان داشت: همانطور که مستحضرید وزارت بهداشت با سال‌ها فعالیت و تلاش مستمر در جهت حفظ سلامت جامعه که منجر به کاهش قابل توجه بار بیماری‌های ناشی از هپاتیت B و هپاتیت C در جامعه خصوصاً بیماران خاص شده است.

غربالگری خون‌های اهدایی از نظر هپاتیت C از سال ۱۳۷۵ اثر چشم گیری در کاهش شیوع این بیماری در جمعیت‌های پرخطر از جمله بیماران هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی داشته است.

از طرف دیگر، آغاز برنامه غربالگری تمامی بیماران خاص از نظر هپاتیت C و درمان رایگان آنها در سال ۱۳۸۵ که توسط آن وزارتخانه هدایت و حمایت شده است. همچنین با پیگیری‌های شبکه هپاتیت ایران و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و مراکز علمی و تحقیقاتی وابسته، از میزان مبتلایان به این بیماری به طور قابل توجه کاسته است.

این مدل به عنوان یک مدل موفق در جوامع علمی خارج و داخل کشور مطرح و مورد تقدیر قرار گرفته است. شیوع هپاتیت C در بیماران هموفیلی از ۴۰ درصد به کمتر از ۱ درصد و در بیماران تالاسمی از ۳۰ درصد به کمتر از ۱ درصد و در بیماران دیالیزی از ۱۸ درصد به کمتر از ۱ درصد در سراسر کشور کاهش جدی پیدا کرده است. لازم به ذکر است همکاری انجمن‌های مردم نهاد، کانون هموفیلی، انجمن تالاسمی ایران و خانواده بیماران هموفیل و تالاسمی زبانزد است.

درمان رایگان بیش از ۲۰ هزار بیمار خاص مبتلا به هپاتیت C برگه درخشانی از خدمت خالصانه به این بیماران است که سبب کاهش جدی مرگ و میر ناشی از آن شده است. در بسیاری از استان‌ها، از بیماران خاص مبتلا به بیماری هپاتیت خبری نیست و اولین استان در سال ۱۳۹۶، خراسان جنوبی بود که ریشه کنی هپاتیت C در بیماران خاص انجام داد و از طرف شبکه هپاتیت ایران به مسعود ضیایی متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری جایزه نینا (Novelty in NoHep activity) اهدا شد.

حال آنچه که سبب شد تا به حضرتعالی نامه بنویسیم این است:

۱- اعلام رسمی حذف هپاتیت C با توجه به کاهش بیش از ۹۰ درصد مبتلایان در بیماران خاص در کشور به سازمان بهداشت جهانی و پیگیری انتقال این تجربه به سایر کشورها

۲- تاکید به تمامی مراکز بیماران خاص در کشور تا در صورت مشاهده موارد ابتلای جدید به هپاتیت C با تائید مولکولی (پی سی آر) سریعاً به وزارت بهداشت اعلام، تا پیگیری درمان و ریشه یابی راه انتقال در موارد جدید صورت گیرد.

در خاتمه خواهشمند است دستور فرمائید تمامی مکاتبات اینجانب در مسئولیت قبلی به عنوان رئیس شبکه هپاتیت ایران مورد بازبینی حضرتعالی و کارشناسان و مدیران مرتبط قرار گیرد.

کد خبر 6082394 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای اجرای شناسنامه الکترونیکی سلامت دانش‌آموزان
  • «بسته ماندگاری پرستاران» به زودی اجرایی می‌شود
  • برنامه سلامت خانواده؛ موازی کاری یا ایده‌ای نو!
  • تدوین لایحه حمایت مادی و معنوی از حقوق پرستاران
  • برنامه سلامت خانواده؛ موازی کاری یا ایده ای نو!
  • سفر رئیسی به پاکستان نگاهی رو به جلو در گسترش روابط میان دو کشور است
  • سفر رئیس جمهور ایران به پاکستان نگاهی رو به جلو در گسترش روابط میان دو کشور است
  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • استفاده از ظرفیت جامعه پزشکی در آموزش و پرورش
  • جذب بیش از ۲۵ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت